reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Kasiu u nas jest juz dlugo ten system, wiec pewnie sie sprawdza; ja dopiero teraz sie wszystkiego dowiem, bo malo mnie to obchodzilo jak pracowalam tylko w 4-6
Haszi wracajcie szczesliwie do domku!
moje juz spia od godziny, wylatane, maly wykapany; jutro wielki dzien :d
ide zaeraz jakis film zobaczyc
spokojnej nocy

reklama
hej!
witam wieczorkiem z ciepłą herbatką i ciachem :-)
dzięki za wieści od Haszi!! super że z Zinką wszystko ok!
dziś byłam na zebraniu w złobku, jutro Lena zaczyna w najstarszej grupie, na szczęscie większość dzieci z nią przechodzi no i Panie też aż trzy przechodzą z nią dalej.
pozatym ok, ja właśnie od fryzjera wróciłam nie dawno, włoski pofarbowałam i troszeczkę podcięłam.
Iza, Kic - Wy to macie powołanie dziewczyny! na pewno sobie poradzicie w nowych klasach i grupach.
Beaa - to faktycznie u Zainab chyba lepiej przeczekać jeszcze z rok.
Kamu, Surv - Lena ma ostatnio podobnie do Flo i Maksa, dziś z pół godz ubierałyśmy się rano do żłobka bo był ryk o wszystko, po południu w sklepie nie mogłam jej żadnych butów przymierzyć bo też krzyk: nie chce bucików!! itp.....

Witam
Świetne wieści od Haszi, widać że Malutka zuch Dziewczyna po Mamusi - zdrówka dla Naszej Najmłodszej w rodzinie:-D:-D:-D:-D
Beaa współczuje pakowania, szczerze tego nie cierpię;-)
Surv nie zazdroszczę buntu, ale już jutro Twój Aniołeczek pójdzie rządzić gdzie indziej:-p;-):-D
Iza ja nie miałam styczności z tą formą oceny bo ja tylko praktykowałam klasy 4-6, ale nie zazdroszczę tego opisywania:-p

ja dzisiaj szalałam samochodem:-p żebym się jeszcze odważyła jechać w duże miasto to byłoby gites:laugh2: byliśmy na małych zakupach no i Antek dorobił się paru gadżetów do przedszkola:-D jakie to miłe zakupy, normalnie ja mam więcej radochy od Niego:-) a w czwartek jadę do Kumpeli, która rodzi w listopadzie i musiałam jej coś zakupić dzidziowego:-D:-D:-D u nas pogoda jesienna i trzeba było odkurzyć centralne ogrzewanie:szok: zmykam bo jutro mam ranek i znowu cięzko mi będzie się podnieść:-p miłego wieczoru:-)

Hej.
Haszi ciesze sie ze z mala wszystko dobrze:tak:
Kasia, Beaa super ze spodkanie udane:tak:
Iza, Kic powodzenia na nowy rok szkolny:tak:
Survi u nas tez pomalu bunt dwulatka nadchodzi:baffled: Mam nadzieje ze Flo w zlobku zlagodnieje:tak:
Kamu zdrowka dla Maksia:tak:
Kate
wspolczuje problemow z aparatem ale tez zazdroszcze, zdrowka dla Antonia:tak:
Madzia brawo dla Macka, zuch chlopak. Misia tez czasami jak ma pampersa to ciagle wola siku:tak:
Pabla no to Lenka do starszakow przechodzi. Pochwal sie fryzurka:tak:

Dzis szybciej wyszlam z pracy i z mala spalysmy od 17 do 19:szok: Teraz bedzie zabawa do polnocy:-D Zaraz postaram sie wkleic zdjecia z wekeendu:tak:

Ostatnia edycja:
Pabla a na jaki kolor pofarbowałaś? Ja w piątek idę do fryzjera - standardowo balejaż i podetnę.
Olga też odstawia ostatnio histerie. Dziś wychodziliśmy z sali zabaw i był krzyk, bo ona nie chce ubierać butów:baffled:A w samej sali też się wściekała, bo chciała na wyższe poziomy wychodzić a tam od 3 lat i 10 latki biegające jakby wściekliznę miały ;-) Nie patrzyły kogo po drodze zmiatają. Miki na szczęście dał radę.
Izabelka, może u nas tez są kropki a ja niedoinformowana?:sorry2:
Przed chwilą zapytałam m, czy może on poszedłby z Mikim do przedszkola, ale kategorycznie zaprzeczył. Oj boje się, że mały pęknie i będzie płacz - bo jak na razie bez emocji przyjmuje powrót do przedszkola...

Żłobkowiczom, przedszkolakom i gimnazjalistom powodzenia jutro! (chyba w podstawówce nikogo nie mamy?)

Kasia mamy w podstawowce Bartka brata Kurcacka:tak:
Ja tez zycze powodzenia dziecia

Wczesniej Was czytalam i Misia mi cos przelaczyla i czytam posta Reni ze ma piersi pelne mleka dwa razy go czytalam, myslalam ze to post Haszi jeszcze raz patrze a tam data z przed dwoch lat:-D:-D:-D

Oh, yeah! Pierwszy dzień szkoły! Dziecko w żłobku!:-D:-D Żeby nie było, że jestem aż tak wyrodna - Flo się też wściekle cieszy:-) Wczoraj pierwszy raz od tygodnia zasnęła bez histerii i awantur, bo powiedziałam, że trzeba szybko spać, żeby rano wstać do żłobka...no to Flo poszła do swojego łóżeczka, przykryła się kołderką i zasnęła:szok: Nie jestem złośliwa, ale mam nadzieję, że w międzyczasie przyjęli do placówki jakiegoś dużego a bezkompromisowego chłopca, który w praktyce nauczy ją, że nie wolno bić innych dzieci, bo moje argumenty werbalne nie przemawiają. Wczoraj uderzyła Laurę, jak kazałam przeprosić to poszła i przywaliła jej jeszcze raz, a jak się wydarłam "nie wolno" to jeszcze dołożyła lewym sierpowym:no:

Pozostałym bywalcom placówek życzę bez problemowego przystosowania się do nowej rzeczywistości, a mamusiom, żeby tak nie przeżywały;-)

Beaa, spokojnej podróży!

Super, że z Zinką się wyjaśniło, że nic jej nie dolega! no i szybkiego powrotu do domu, bo my tu na zdjęcia czekamy:tak:

I idę po kawę....albo szampana uczcić wolność:-D

Miki w przedszkolu. Bałam się reakcji ale było super. Nowy znaczek, nowa sala, panie i koledzy ci sami, więc był zadowolony ;-)
U nas straszna pogoda. Leje cały czas, do tego zimno i wiatr. To trzeba zrobić sobie kawę.
Aha, Olga rano w ryk, bo też chce iść do przedszkola ;-) Zobaczymy za rok jaka będzie wyrywna.

Surv, jak mama i córka zadowolone, to super!

Surv jesteś nie zła:-)
Kasia i jak kto odprowadził Mikusia?
Dorka nie zła popołudniowa drzemka o której poszłyście w nocy spać?
Pabla wklejaj zdjęcia
Kate dojdziesz do wprawy i będziesz jeździć samochodem nawet do dużego miasta.
Ja to się tak ciesze,że mam to prawko i jeżdżę,bo tak to bym szła na nogachw ten deszcz co dziennie do mamy
Maks dziś już normalny,także bez histerii poranek,tylko ładnie się bawi,nawet kawkę mogę wypić i poczytać.
Dobra dopijam kawkę i lecę do pracy

reklama
Do góry