Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do Anglii dziewczyny kochane, to małe nieporozumienie się nam tutaj wkradłoJa w Anglii już byłam - 2 tygodnie od 15 sierpnia do 28 sierpnia. Zostawiłam mężusia z dzieckiem (i dziadkami) i fiu.........poleciałam się szkolić. Oj fajne to było, nie powiem
Dlatego nie byłam w stanie dojechać na lipcowe spotkanie, czego okrutnie żałowałam. Tak więc wszystkie papierki dotyczące wyjazdu, to już tylko końcowe formalności - rozliczenia i takie tam inne
![]()

.
Bedzie dobrze zobaczysz.A powiedz jeszcze raz,bo juz zapomniałam,Antek idzie na cały dzien od października czy tylko na kilka godzin?
Tyle tylko,ze w żłobku nie chce siadac na inna i codziennie bierze swoja z domu.A i tak siada tylko rano i przy wyjściu z K,bo tak to mu pieluchę baby zakładają,chociaż wczoraj miał dwie pary mokrych majteczek to może chwilę bez pieluchy pochodził,ale co z tego jak albo nie powiedział,że chce siusiu,albo baby nie zwróciły uwagi,ze młody mówi
A on jak powie to musi być szybka akcja.

oczywiście poleżeliśmy do 6 ,ale młody już nie zasnął
Czasem da się zająć na chwilę pakowaniem do remontu, ale i to jej się po 10 minutach nudzi - nie wiem, jakiś poprawczak...albo psychiatryk dla matki?
Ale to chyba neistety norma, że dzieciaki od zarazków żłobowych odwykają i po powrocie muszę odchorować
Do remontu wszystko spakowane, zacząć i tak możemy dopiero w poniedziałek, bo przy wyjącym potworze nie da rady...jakoś nieswojo się czuję
, ale jeszcze sobota na noc i 3 dni wolne wiec jest spoko.
Trzymam kciuki zeby Julka nie zachorowala
Zaczelam ja smarowac i rano obudzilam sie z opuchnieta warga
Ale przyszla jakas lekarka i dala jej tabletke ok 20.30 i czekala. Lekarka powiedziala ze jak nie bedzie akcji to da jej tabletke o 2 w nocy. Jeszcze nie urodzila, ale ma skurcze, czekamy. Myslalam ze przysla mi zdjecia malego a tu nic.:-(Zazdroszcze moim siostra, ktore sa tam u Justyny
Ja dopiero lece za miesiac

Hej, niech już wyłazi to słońce bo zimno i pranie nie schnie
Kasiu ja się cieszę że piątek, bo mam 2 dni wolnego od przedszkola![]()