reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam!
Mam jeszcze chwilkę bez dziecka więc korzystam ze spokoju na buszowaniu po necie:-ptak tak miałam sprzątać ale jakoś mi zapał przeszedł:-p eee tam może jutro coś zrobię bo mam do 11, miałam w planach biblioteke ale jakoś nie mam ochoty znowu tam ślęczeć i czekać na książki:sorry2:;-)
Dorka gratulacje!
Sylcia a u was??
Kamu no wycieczka tramwajem to mnostwo atrakcji:tak:
miłego dzionka, u nas pogoda nie za ciekawa:sorry2:

reklama
Witam

Dorka to gratulacje Ciociu.

Kamu to lipa, szkoda że tak ciężko. Oby jakimś cudem się poprawiło.

U nas jeszcze nic, na razie dostała cewnik? na przyspieszenie, ale nic się nie dzieje.Może do wieczora coś ruszy

A my jedziemy dziś do Sącza na wycieczkę, skoczymy do H&M , i innych. Pogada nie zaciekawa, zimno i mgliście, to chociaż w Galerii się rozerwiemy. Zajrzę wieczorkiem, miłej niedzieli.

Dorka - no wreszcie!!! Gratulacje:tak::-):-p
Surv - jak tam, wszystko ok?
Kamu - może to taki gorszy okres? Trzymam kciuki, żeby się w końcu ruszyło:-D

U nas pogoda co najmniej średnia, ale nie ma na co narzekać. Ogólnie weekend był szalenie pracowity, bo i basen Julkowy był, i zakupy, i sterta prasowania, i przygotowania do jutrzejszej pracy, no pyszny obiad u rodziców!!! A co, jak szaleć to szaleć:-):-):-):-):-):-)

Jula już spakowana do żłobka, teraz Marcin ją usypia. Ja zaraz pakuję bambety do pracy i idę korzystać z ostatnich chwil weekendu;-)

Buziaki i dobrej nocy:-)

Ale tu pusto:szok:
Kic ja tez tak mam jak nie ma malej tez mi sie nie chce sprzatac:baffled:
Magdzik to mialas caly dzien co robic:tak:
Sylcia oby bratowa szybciej urodzila niz moja siostra:tak:
Kamu to Maks mial atrakcje:tak:
U nas pogoda super, na krodkich rekawkach chodzilismy:tak: Justyna dzwonila maly bedzie mial na imie Aleksander:tak:Czuje sie dobrze, miala znieczulenie. Lucyna(moja starsza siostra) mowi ze wygladala lepiej od niej, wypoczeta :-D Ja juz powiedzialam zeby pozostale siostry troche poczekaly z ciazami bo ja tego psychicznie nie wytrzymam:-D
Dobranoc
Dzis bylismy na wsi u mojej kuzynki, mala wybiegana. Troche kaszle jutro idziemy do lekarza zeby ja przebadal:tak:

witajcie moje drogie

my wlsnie wróciliśmyy od teściowej:-) oj to byly trzy dluuugie dnie :-p no ale dalam radę:-p byłam twarda:rofl2:
jutro nadrobię zaległosci, aczkolwiek zauważylam, ze Dorce powiększyła się już rodzinka:-D:-D:-D Dorka wielkie gratulacje!!!!
no u nas wczoraj i dzisiaj było przepieknie! jutro zapowiadają 22 stop:-) oby:sorry2: a my jutro mamy dosyćważne spotkanie, więc cioteczki prosić was o wsparcie!!:tak:

Witam!
Co tu tak pusto??
Madzia, Kasia gdzie jesteście ranne ptaszki??
Kuba już w żłobku, ja wpadłam po torebkę i lece do tych moich gamoni:-p
Dorka fajną pogodę macie, my w jesiennych kurtkach:confused2:
Tosika kciuki zaciśniete:tak:
miłego dzionka!

Witam, jak widać odwlekam czas malowania przed Internetem....ale siedzę, oddycham głęboko i napawam się ciszą w domu, bo Flo w żłobku:-D Mam nadzieję, że to nam obu humor poprawi, bo może się przesyłyszałam, ale niemal pewna jestem, że wczoraj u babci usłyszałam wymamrotane "mama jest głupia":szok:

Dorka, wielkie gratulacje! I rzeczywiście powinnyście jakiś grafik ciążowy ustalić, bo przy tylu siostrach, to Ty się nerwowo wykończysz:-)

Tosika, trzymam kciuki!

U nas też chłodnawo, a rano wręcz zimno, ale na szczęście słońce jest:tak:

No nic, trzeba szybko farmę wirtualną obsiać i nie ma odwrotu, czas brać się za pędzel:sorry:

Kic, jestem, jestem:tak:
Ja również w jesiennej kurtce:confused2:
Surv, dobrze, że Flo wykurowana:tak:Na pewno się przesłyszałaś;-)
Dziś mam zebranie w przedszkolu - matko jak to poważnie już brzmi. A za rok zerówka:szok: Miki znów z płaczem poszedł:-(
Byle do 15

reklama
Jestem jestem:-)
Dziękuję ślicznie za życzenia:tak:

Dorka gratulacje!
Kicrym niebawem sie przyzwyczaisz,ale i tak Cie podziwiam ,ze jeszcze studia i biblioteki ogarniasz,ja póki co sobie nie wyobrażam jak to będzie i cos czuję,ze polegnę,bo jednak prawie 6 lat przerwy to jest kupa czasu,nic nie pamietam:eek:
Survivor czekamy na zdjęcia Bena:tak: Ja narazie mam dość remontów i mnie nie stresuj zdrapywaniem ciemnej farby,bo ja w przedpokoju walnęłąm Tajemniczy ogród tzn mulled wine po angielsku co dokładniej opisuje kolor:sorry: Ale chwile poświęcenia i będzie pieknie ,zobaczysz:tak:
Tosika kciuki oczywiście trzymam!
Kamu chyba teraz w każdej branży ciężko,miejmy nadzieję,ze niedługo sie sytuacja poprawi.
Kasia a Miki tak codziennie płacze? może faktycznie cos mu tam nie pasuje:-(

a ja byłam wczoraj na festiwalu,ale nic specjalnego:sorry: Zmarzałm porządnie i nawet do końca nie wytrzymałam,bo nudy o 24 byłam w domu.
a wcześniej bylismy w ZOO,Maciej zajarany,choc bardziej dmuchanym zamkiem niz zwierzątkami:sorry:
U nas pogoda była przepiekna,dzisiaj ciepło ale coś pochmurno,w sumie to w cieniutkim sweterku szłam i nie zmarzałm:tak:,a po pracy idziemy na służbowe piwko:-D

Do góry