reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

wiecie co już mam dosyć... właśnie mój mąż stwierdził, że tak nie może być i skuł pół ściany :-( ja nie wiem już co z tego będzie i kiedy się to zakończy... nic tylko już mi się chce ryczeć :-(

reklama
Julia to masz wesoło nie ma co,mój D to pewnie by zostawił tak jak było i nic by nie gładził. Za leniwy jest
Pabla oby nie dopadały cię żadne mdłości
Bea fajnie,że się odezwałaś ,faktycznie masz sporo pracy.
Kic my dzis też mieliśmy bardzo wczesną pobudkę ,bo o 6.15:cool:

Najgorsze jest to, że on sobie nie zdaje sprawy z tego co robi. Jutro idzie do pracy i zostawi to wszystko wpizdu tak jak jest... nie mam normalnie siły na to wszystko... poród tuż tuż... a nawet łóżeczka nie mamy rozłożonego... już miałam wszystko wyprane i przygotowane dla Tosieńki to teraz po tych cekolach znowu trzeba wszystko prać bo ten kurz włazi wszędzie... normalnie wszędzie... ehhh... zrobiłam się straszna płaczka i nerwowa ale nogi normalnie zaciskam żeby nie urodzić teraz tylko jak już to wszystko się skończy... mam tylko nadzieje, że nie będzie to trwać wieki bo aż tak nie zacisne... heh...

Pabla na mdłości polecam preparat MAMMARIN 3.jpg nie jest drogi a na mnie zadziałał super!!

Julia - dzięki za namiary na specyfik, jutro lecę do apteki!!
co do remontów - a weź się postaw i powiedz że nie życzysz sobie już żadnego kucia, tylko łóżeczko ma być przygotowane i wszystko dla dziecka, a nie rozpier...cha w domu!

Teraz już nic się nie da zrobić... trzeba to dokończyć bo tak nie może zostać... ehhh... no ale już z teściem działają... robią dzielnie i musze przyznać, ze nawet szybko im to idzie... no i może się uda to jakoś raz dwa skończyć... uhh... muszę się czymś zająć żeby nie zwariować do końca.... oj...

Hej. My za duzo nie zwiedzamy,Misia nie ma tu wozka i szybko sie meczy.Mi juz kregoslup wysiada:-( Moze jutro cos pozwiedzamy.
Survi w zeszlym roku moja starsza siostra byla na klifach Moher i mowi ze gdyby tak nie wialo bylo by fajnie.
Julia trzymaj sie, dobrze ze kuku ma kogos do pomocy,moze do jutra skoncza:tak:
Pabla oby lekarstwo na wymioty pomoglo:tak:
Wiecie ze choc tu deszczowo ale cieplo. Nabralam swetow, nawet botki zimowe a tu cieplo.:tak:Dzis robie makaron z jajkami i serem wg przepisu Madzi:tak:
W srode ide do pracy na noc i juz mi sie nie chce:-(Mysle zeby wzias wolne to bym szla dopiero w niedziele na rano.

Witam!
Kolejny weekend studyjny zaliczony:-pcoraz bardziej mnie męczą te studia może dlatego że pracuję w zawodzie i jak czasami słucham tych teoretycznych pierdół to mnie szlag tarfia:-p;-)
Pabla oby mdłości przeszły, ble jak sobie przypomne:baffled:
Dorka ja bym wzięła wolne:tak:;-):-)
Julia oj oby remont szybko skończyli:baffled:
Beaa no to rzeczywiście mam zapierdziel:baffled:
Surv i jak pralka?naprawiona?;-)
ok idę odpocząć przed tv bo dostałam @ i jestem mega zmęczona:confused2:

reklama
Witam, u nas dzisiaj była piękna pogoda, jednak my wybyliśmy do dużego miasta troszkę się odchamić:-p połaziliśmy po centrum handlowym i Tesco, a przy okazji Mały dorobił się butów i kurtki na zimę:-D
Julia nie denerwuj się, skoro Chłopina wziął się ostro za robotę, to szybko skończy:-D trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli:-D
Dorka ale z Ciebie włóczykij się robił;-) ja też bym wzięła wolne, a co tam:-)
Kicrym Ty tak często robisz papryczki jak ja frytki:-p:-p:-p
Pabla współczuje mdłości:eek: co do mojej sytuacji z M to już sama nie wiem co myśleć, może ja za bardzo się czepiam:sorry: a Siostra niech idzie do pracy, ja gdybym nie poszła to już bym dawno sfiksowała a rozwód byłby już w toku, a tak jak pójdę do mojej najulubieńszej pracy to od razu mi lepiej i nawet przestaje sie wkurzać na M;-)
Beaa oj to zapracowana jesteś nieźle;-) dobrze, że masz Mamę u siebie, zawsze pomoże przy Małej no i można się komuś wygadać w razie potrzeby:-)

u mnie w domu jakoś burza przeszła, choć słońca jeszcze nie widać i wolę nie zapeszać:sorry: u mnie byłoby o niebo lepiej gdybym ja nie była taki nerwus i czasem zwyczajnie olała jego biadolenie, a tak wszystko biorę do siebie, czuję się wiecznie poniżana i stąd się biorą moje frustracje:zawstydzona/y: nic, na razie staram się pracować nad sobą, żebym była trochę spokojniejsza to może będzie lepiej - mam taką nadzieję:sorry: zmykam kąpać Łobuza:-D jutro planuję zrobić pierwszą próbę przedszkola, zobaczymy czy się uda:-p miłego wieczoru:-)

Do góry