reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Wooow, ale zawiało. No ale dobrze, że przynajmniej ruchu narobiły ;-)
Dorka zdrówka dla maluszka!
Mikusia skontrolowałam jeszcze raz i nie jest dużo gorzej. Jak jutro pokaże się gorączka, to mam dać sumamed.
Idę suszyć włosy. Brrr jak tego nie lubię. A potem ang :-/

Aha, Olga wczoraj wymyśliła nowomowę "O Boże blade!" ;-)

reklama
to ja tez powieję:-p.Ledwo co wlazłam do pracy juz mnie robotą dyrektor zawalił,nawet sie rozebrac nie zdążyłam jak wlazł i juz polecenia zaczął wydawać:crazy: Jedno juz zaliczyłam,a teraz mam jakiegoś kolosa do przeliczenia:eek: Ten to mnie chyba lubi,nie ma co:sorry:
Moja siostra dzisiaj na prawko zdaje,a to w tym samym budynku co ja pracuje:tak: tzn za budynkiem,ale muszę się do 10 ze wszystkim wyrobic żeby iść na korytarz przez okno pofilować,więc zmykam.
Miłego dnia!

a ja właśnie wstałam
wszystkie kawkę piły??
Madzia...to miłego liczenia :) i trzymam kciuki
Kasia...u nas też mgła była...raniutko...jak robiłam mleko to biało było :)
surv..co tam z pralką??
Magdzik...trzy córki powiadasz??? tylko co na to Adam???? jak On sobie poradzi??? :):):)
a my się lenimy tzn urlopu ciąg dalszy, wróciliśmy od teściów i teraz działamy na niwie....garaz...i akcja niszczymy szkodnika...nie będę może wdawać sie w szczegóły ale chodzi o to większe od myszy :):)
najgorsze za nami bo nam żadne ślepia juz w oczka nie patrzą, dzisiaj sprzątania ciąg dalszy (oczywiście jak dzieciaki połozymy spać w południe)
oki to idę kawkę wypić bo mały destruktor mi sie wiesza na nodze
dzi

No wiatru narobiły nie ma co:-)
Kasia ale Olga ma hasła, nie zła jest.
Dorka zdróweczka dla siostrzeńca, mam nadzieję, że wszystko ok.
Madzia i jak siostra , udało się?
A ja siedzę sobie w pracy, ale dziś nudy nieziemskie, niestety. Może popołudnie będzie lepsze. Zresztą jeszcze tylko pół godzinki i do domu

Witam, o 3 nad ranem bylysmy w domku. Samolot opozniony o 0,5 godzi.
Siostra z Alkiem jest jeszcze w szpitalu. Maly mial porobione wszystkie badania, wyniki ok. Nawet mnial pobierany plyn oponowo rdzeniowy. Teraz goraczka mu juz sadla dzis ma miec rendgen brzuszka. Czekamy na wiesci:tak:
Madzia i jak siostra?
Kamu ruszylo sie cos?
Survi jak opieka nad Benem. Spokojny jest?
Post ile jeszcze masz urlopu?
Kasia zdrowka dla Mikiego:tak:
Powiem Wam ze Misia byla caly czas zazdrosna o Aleksandra, krzyczala jak on, lezala na jego macie do przewijania chcac zeby ja przebrac:eek: Byla zlosliwa jak mowilismy zeby nie krzyczala bo Alek spi to spaecjalnie sie darla:tak:
Lot przebiegl spokojnie,bez turbulencji. Teraz mnie glowa boli, ale dam rade. Do pracy nie ide, zadzwonie ze chce urlop. Nie dala bym rady.:tak:

Siorka zdała!!!
A ja uciekam,bo jeszcze w pracy jestem,ale koleżanka ma przyjść z synem na korki z angielskiego,więc muszę się spieszyć.
A jutro na wesele jedziemy, a ja w ogóle nie przygotowana :/

reklama
Ja znów lekko zawieje:-p:eek:
Post no nawet z 3 pobudkami, to bym tak pospała...masz na mysłi szczury:szok::szok::szok:i jeszcze że niby w oczy wam patrzą:cool2::cool2::cool2:
Madzia gratki dla siostry!
Dorka no coż był obiekt zwracający większą uwagę niz Misia więc miała byc o kogo zazdrosna:tak:
Kasia dobrze że z Mikim ok, u nas jest nadal namiętnie "kule bele":cool2:
Tosika ty to bomba jesteś:-Dudanych rozmów biznesowych:tak:
Magdzik ja mam 2 siostry i jest git:tak:także róbcie ta trójke i po sprawie:-p
ok lece, bo nie dawno z konferencji wróciłam:confused2:jutro pasowanie, dzisiaj dzieciaki dostały list,ale było szukania:-pjutro ciąg dlaszy:tak::-):-)
spokojnej nocki!

Do góry