reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Nogą bujam Tosie, goferki się robią, więc mogę sobie poklikać :]
Tylko musze sie śpieszyć bo jeszcze roboty od groma a przed 14 chce wybyć.
kic ty się przyznaj, że to o te kółeczka chodzi. Po prostu taka odmiana wózka :p
Może po prostu wózek wstawcie do pokoju, bedzie taniej a ty będziesz mogła w pełni sie wózkowo zrealizować :) A cóż, staniczki śliczne kosztują, dlatego ja zwykle ostro poluje na cos tańszego :/ A ja liczę na taki sam rozmiarek jak ty nosisz jak skończę karmić :)
kasia oj zrobiłaś mi smaka. tylko mi sie skojarzyło z andrutem mojej babci :-p mniaaam
post oj to wielkie gratulacje. To naprawdę dużo pokonać taki lęk, wielu ludzi przez całe życie nie ma na to odwagi. Szacun.
Izabelka fajny ten ptaszek ale ja i tak wole szczury :p tsa tsa
Ok Tosia juz oczy zamknięte pa pa bo mi sie gofer spali.:-D

reklama
hejka:)
Haszi Ty mnie nie strasz, bo ja juz teraz myślę jaki ja będe miała rozmiar jak urodzę i zacznę karmić:szok::cool2: no a ten rozmiar to wszystko dzięki Tobie!dopiero teraz widzę jakie nosiłam staniki:zawstydzona/y:masakra:confused2:teraz tylko Freya na tapecie a wcześniej mi wmawiano że wiekszej miski niż E to nie dostanę:confused2:
Post no brawo!ja mam koleżankę co dalej niż do pasa nie wejdzie:tak:
idę myć i"focić" naszego onyxa, bo czas go sprzedać:-p(ps chodzi o wózek:-p:-p:-p:-D)

No witam, w koncu dotarlam:tak:
Na kuligu bylo super, malo sniegu ale frajda byla:tak: Mala troche sie bala, jechalysmy w duzych saniach z przodu, z tylu G, a Seba z kolega i kolezankami innymi saniami:tak: Misia jak zobaczyla Mikolaja z daleka krzyczala"Witaj Mikolaju, dzien dobry", ale jak miala usiasc na kolana to byl ryk:eek: Dostala krzeselko uczydelko z j. angelskim http://allegro.pl/krzeselko-uczydelko-pol-ang-fisher-price-hittv-i1398197814.html.
Ma juz jedno krzeselko ale stara wersje oddamy je chrzesniaczce, a Seba dostal M4 taka ze moze na nim ogladac filmy,robic zdjecia , grac i sluchac muzyki:tak:
Iza zdrowka dla Oskara, ide zaraz ogladac PTAKA:-D
Post ja tez mialam lek przed woda, nauczylam sie plywac ale nie plywalam gdzie nie bylo dna. Teraz jest ok. Gratuluje odwagi:tak:
Kasia rzuc przepisem na blok. Ja uwielbiam takie rzeczy:tak:
Haszi ja i tak Cie podziwiam ze tak sobie dzielnie radzisz z 4 dzieicaczkow:tak:
Kic super ze zakupy udane, tylko te ceny:szok:
Pabla i jak diagnoza siostrzenicy?
Bylismy wczoraj u G kuzyna ma on corke w wieku Misi wiec dziewczyny sie wybawily:tak:Misia miala znowu wpadki z sikaniem:eek: Zostalismy na noc i dzis rano juz bylo ok:tak:Jestem padnieta G robi obiad:tak:

Ostatnia edycja:
Witam, jestem czytam codziennie, ale weny do pisania brak. u nas wszystko ok:) Ja jestem totalnie wypompowana i dopiero dzisiaj mogłam wypocząć bo miałam strasznie męczący tydzień! odezwę się jutro, tak porządnie:) miłej nocy:)

i ja wreszcie dotarłam do kompa
moje małe zasypia, duże ogląda filmik a ja wcinam słodkości:-p
zeszły weekend spędziliśmy w Muszynie a we wtorek Tymi zaczął wymiotować więc łapię kupkę do analizy;-) a z tym ostatnio jakiś problem bo od tego odpieluchowywania totalne zatwardzenia:szok: (akcja wstrzymana - kiedys się nauczy)
i jeszcze krew maja pobrać malenstwu bo jakis blady i anemię znowu podejrzewają:-(

tak więc i ten tydzien zapowiada się laboratoryjnie:-(

ale oczywiście to tylko ja przezywam bo młode szaleje i jest do schrupania:-)
to tyle o nas:cool:

Haszi podziwiam zorganizowanie:tak:
Kic cena za biustonosze powalająca
Izabelka dobrze, że z Oskim lepeij - zdrówka
Dorka super z kuligiem
Post scrable powiadasz;-):-) to udanej rozgrywki

czesc wieczorem:)
imprezka udana, Oskar szczesliwy i zadowolony z prezentow; goscie najedzeni- sprzedam wam potem przepis na kurczaka w ciescie francuskim-pychotka!
mąż odjechal, zasiadam do ksiazki :)

Dorka, jestem, jestem, ale mieliśmy znowu w weekend "Lot nad kukułczym gniazdem", czyli nawrót szaleństwa u mlodej....te jej ataki tak mnie wykańczają psychicznie, że potem nie mam już ochoty na nic:-( Wczoraj poszła spać o północy po 3 godzinach histerii, a dziś wstała sama o 6 rano dokladnie w tym miejscu, w ktorym wczoraj skończyła i darła się do wyjścia z przerwą na krwotok z nosa:baffled: A niby już tak dobrze szło, ale widać znowu coś w pustym łebku przeskoczyło....

Kicrym, no markowe staniki tyle kosztują...ja kupuję lekko używane na allegro, ostatnio nabyłam 3 sztuki Panache i Freyi w stanie jak nowe za oszałamiające 90 zł (łącznie:-D)

Dorka, a zdjęcia z kuligu są? tak bym na śnieg popatrzyła...u nas wczoraj było 12 stopni:szok: No i dzieciaki super wypasione prezenty dostały!:tak:

Post, no to wielkie gratulacje z pływaniem...ja niestety do dziś się nie przełamałam i nawet do brodzika nie wchodzę, dlatego nasza młoda jeszcze w życiu na basenie nie była:-p

I nie pamiętam co jeszcze...idę na kawę z mlekiem 0% i słodzikiem...raczej nie zapraszam bo to świństwo, ale w końcu waga w dół ruszyła, a obwody przede wszystkim to się dalej męczę:-p

reklama
Renia, zdrówka dla Tymka! Jak szaleje, to zdrowy:tak:
Surv, u nas tez było ciepło a rano ... 0 Ale mam wypasioną skrobaczkę, to szron na szybach mi nie straszny:-D I gratuluję utraty kg i cm:tak:
Izabelka, sprzedaj przepis, sprzedaj!
Post, zapomniałam - podziwiam determinację do przełamania lęków:tak:

Do góry