reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Hej, hej! U nas też piknie i faktycznie w weekend nie ma byc już tak ładnie. Może pojedziemy do znajomych, więc na brak towarzystwo nie będziemy narzekać
Dorka, jeszcze kilka godzin i będziesz już wiedzieć
Surv, pospalibyście do 10? U nas nawet jakby budzik milczał jak zaklęty to i tak nie byłoby żadnych szans dospać do tej godziny. A nie mógłby m zająć się zawodowo robieniem mebli?
Madzia, Maciuś to wstaje z kurami ;-)
Pabla trzymaj się. Już nieduzo Ci zostało!
Post, pozdrów Magdzika i Kiwaczkę. Udanego spotkania nie wypada życzyć :-)

reklama
I ja witam:)
Surv czy ja wiem jakiego pochodzenia, ważne że dobre były:-pi mi by się szafa przydała więc może tak całemu BB poskręca:-)
Madzia trzymam kciuki żeby się jednak coś udało znaleźć:tak:u nas wyniki dopiero 16.05:angry:no Maciek bije rekordy z tym wstawaniem:szok:
Dorka oj i mi sie nie chce sprzątać, jakoś nic mi się nie chce, zaraz sie położę i będę się byczyć:tak:
Kasia no to udanego wypadu:tak:i u nas by nici ze spania były jakby budzik nie zadzwonił:sorry2:
u nas dzisiaj też cudnie a od jutra znowu ma się brzydko zrobić:wściekła/y:chcieliśmy na grilla jechać do znajomego ale jak ma padać to wolę w domu siedzieć:dry:
Pracę wczoraj oddałam, 7.05 ma być sprawdzona, zobaczymy, jakoś tak nudno bez tego pisania;-):-p:-Dale nie tęsknię za tym:-p

Kic, Dorka - oglądacie królewski ślub? Bo pewno reszta w pracy nie może...ja sobie jednym okiem podglądam i się wzruszam nie wiedzieć czemu....może by test ciązowy zrobić trzeba?:-p:-p:-)

Surv, u nas pani na portierni ogląda ;-) Mnie to nie kręci ;-)
Post do tych, ale z wpadnięciem marne szanse, bo z tymi znajomymi nie widzieliśmy sie od wieków, więc m będzie miał ciśnienie i dzieci pewnie też. Ale dziękuję pięknie za zaproszenie

Surv nie ja nie oglądam, nawet nie wiedziałam że to dziś:zawstydzona/y:właśnie wstałam z drzemki, grzeję zupę, zjem i ide po młodego bo piękna pogoda, więc trzeba skorzystać:tak:

Surv ja oglądałam ślub na necie tvn24 transmitowało,akurat ruch był słaby to z nudów zerkałam.
Pabla teraz to już ci zleci momentalnie. Oj też bym tak chciała powydawać kasę,a nie tylko na pieprzone rachunki
Post to masz nie ciekawie z tatą
Kic jednak brzuszek podziałał,a myślałam,że już jest totalna znieczulica
Madzia współczuję Ci z tym przedszkolem
Wszyscy już odliczją weekend a ja normalnie jutro jeszcze pracuję:angry:

ja puścilam na lekcji, a co- niech się uczą :-) mialam GDDW, dzieci robily zdrowe przekaski i zerkalismy na tv; ale juz po slubie bylo niestety
dzisiaj odwiedzili nas kuzyni; maluchy wymeczone-chca spac hura
jutro jedziemy nad stawy na caly dzien-gril, zabawy i łowienie; oby za zimno nie bylo
papa

reklama
hej, jestem zla bo nie przyjeli Misi:angry::angry::angry: Siostrzenice G przyjeli bo jej brat chodzi do tego przedszkola. My teraz musimy szukac innego przedszkola tylko za bardzo nie wiem jakiego:baffled: W prywatnym ok 450 zl z wyzywieniem ale nie wiem czy bedzie nas stac:no: Tak wiec mam dola,nawet nie mam piwka w domu:-(
Kamu oby dzien w pracy szybko zlecial:tak:
Iza no Misia tez dzis wykonczona, wiec juz grzecznie spi chyba od godziny:tak:
Survi troche zerkalam ale nudy byly:sorry2: G za to chyba ogladna cala uroczystosc:tak:Ja tez sie czesto ostatnio wzruszam, gdyby nie @ to tez bym robila test:-D
Jutro przychodzi do nas G kuzyn z zona i corka w wieku Misi, w niedziele jedziemy na zalegle urodziny a w poniedz G bedzie swiadkiem na bierzmowaniu i tak wolne zleci:tak:Dobra spadam do jutra

Do góry