Witam w środku majówki!
Ja oczywiście w pracy
Ale pewnie luzy będą ,bo ani dyra naszego nie ma ani naczelniczki.
U nas weekend imprezowy,bo już w piatek po pracy byłam na drogowcu,wiadomo ja nie pijąca i mało jedząca póki co ,a na dodatek z Maciusiem,więc w sumie długo nie zabawiliśmy ,za to dzisiaj różne opowieści słyszę w pracy
W sobotę i wczoraj byliśmy na weselu,MAciek strasznie dał popalić w sobotę,ale za to wczoraj był już grzeczny,a dzisiaj siedzą w domu z K.
U nas narazie słońce fajnie swieci,chociaż zapowiadali zimno i brzydka pogodę.
Dorka wiem co czujesz.Oby się jeszcze jakieś miejsce wolne znalazło w innym przedszkolu.A co do prywatnego to i tak u Was taniej niż u nas ,bo tu najtańsze wynosi 630 zł/m-ąc i 500 zł wpisowego
Kicrym udanych poszukiwań! A moze coś takiego jak Pabla Lence kupiła? U nas na szczęście nie będzie z tym problemu ,bo Maciek ma duży pokój,wprawdzie wyrko tez ma duże,ale jeszcze łóżeczko się zmieści ,a w przyszłości jeszcze jedno duże,a moze wtedy kupimy piętrowe,albo jakoś przerobimy to które mamy,bo mamy to Kura z Ikei, z tym ,zę młody narazie śpi na dole,bo jeszcze boje się odwrócić mu tak zeby spał na górze.
Ech.. chyba ubolwewasz,ze Kuba już nie chce wózkiem jeżdzić;-)
,na szczęście zaraz będziesz miała nowe pole do popisu
Brawo dla Kuby za suchą noc!! Ja się narazie nie przystawiam,bo Maciek jest odpieluchowywany od lipca,ale dopiero od świąt teraz ładnie z akażdym razem mówi,ze chce siusiu,nie zapeszam,ale chyba sie w końcu doczekałam
,no ale z nockami jeszcze poczekam.
Pabla no szalejesz z tym praniem
Ja oczywiście w pracy
Ale pewnie luzy będą ,bo ani dyra naszego nie ma ani naczelniczki.U nas weekend imprezowy,bo już w piatek po pracy byłam na drogowcu,wiadomo ja nie pijąca i mało jedząca póki co ,a na dodatek z Maciusiem,więc w sumie długo nie zabawiliśmy ,za to dzisiaj różne opowieści słyszę w pracy

W sobotę i wczoraj byliśmy na weselu,MAciek strasznie dał popalić w sobotę,ale za to wczoraj był już grzeczny,a dzisiaj siedzą w domu z K.
U nas narazie słońce fajnie swieci,chociaż zapowiadali zimno i brzydka pogodę.
Dorka wiem co czujesz.Oby się jeszcze jakieś miejsce wolne znalazło w innym przedszkolu.A co do prywatnego to i tak u Was taniej niż u nas ,bo tu najtańsze wynosi 630 zł/m-ąc i 500 zł wpisowego

Kicrym udanych poszukiwań! A moze coś takiego jak Pabla Lence kupiła? U nas na szczęście nie będzie z tym problemu ,bo Maciek ma duży pokój,wprawdzie wyrko tez ma duże,ale jeszcze łóżeczko się zmieści ,a w przyszłości jeszcze jedno duże,a moze wtedy kupimy piętrowe,albo jakoś przerobimy to które mamy,bo mamy to Kura z Ikei, z tym ,zę młody narazie śpi na dole,bo jeszcze boje się odwrócić mu tak zeby spał na górze.
Ech.. chyba ubolwewasz,ze Kuba już nie chce wózkiem jeżdzić;-)
,na szczęście zaraz będziesz miała nowe pole do popisu
Brawo dla Kuby za suchą noc!! Ja się narazie nie przystawiam,bo Maciek jest odpieluchowywany od lipca,ale dopiero od świąt teraz ładnie z akażdym razem mówi,ze chce siusiu,nie zapeszam,ale chyba sie w końcu doczekałam
,no ale z nockami jeszcze poczekam.Pabla no szalejesz z tym praniem

Ostatnia edycja:

leje deszcz od rana i zimno strasznie,a mieliśmy na wieś jechać żeby w domu cały czas nie siedzieć