reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Witam w środku majówki!
Ja oczywiście w pracy:-p Ale pewnie luzy będą ,bo ani dyra naszego nie ma ani naczelniczki.

U nas weekend imprezowy,bo już w piatek po pracy byłam na drogowcu,wiadomo ja nie pijąca i mało jedząca póki co ,a na dodatek z Maciusiem,więc w sumie długo nie zabawiliśmy ,za to dzisiaj różne opowieści słyszę w pracy:-D
W sobotę i wczoraj byliśmy na weselu,MAciek strasznie dał popalić w sobotę,ale za to wczoraj był już grzeczny,a dzisiaj siedzą w domu z K.
U nas narazie słońce fajnie swieci,chociaż zapowiadali zimno i brzydka pogodę.

Dorka
wiem co czujesz.Oby się jeszcze jakieś miejsce wolne znalazło w innym przedszkolu.A co do prywatnego to i tak u Was taniej niż u nas ,bo tu najtańsze wynosi 630 zł/m-ąc i 500 zł wpisowego:szok:
Kicrym udanych poszukiwań! A moze coś takiego jak Pabla Lence kupiła? U nas na szczęście nie będzie z tym problemu ,bo Maciek ma duży pokój,wprawdzie wyrko tez ma duże,ale jeszcze łóżeczko się zmieści ,a w przyszłości jeszcze jedno duże,a moze wtedy kupimy piętrowe,albo jakoś przerobimy to które mamy,bo mamy to Kura z Ikei, z tym ,zę młody narazie śpi na dole,bo jeszcze boje się odwrócić mu tak zeby spał na górze.
Ech.. chyba ubolwewasz,ze Kuba już nie chce wózkiem jeżdzić;-):-D ,na szczęście zaraz będziesz miała nowe pole do popisu:tak:
Brawo dla Kuby za suchą noc!! Ja się narazie nie przystawiam,bo Maciek jest odpieluchowywany od lipca,ale dopiero od świąt teraz ładnie z akażdym razem mówi,ze chce siusiu,nie zapeszam,ale chyba sie w końcu doczekałam:-D ,no ale z nockami jeszcze poczekam.
Pabla no szalejesz z tym praniem:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kic - basen zaliczony, było super, młoda to po godzinie wyjść nie chciała i na żaden brodzik tylko w dużym basenie i skakać do wody z brzegu musiała. Tak się wyszalała, potem jezcze kulki i inne atrakcje, że jak padła po 20:00 to teraz jeszcze śpi :-D co do kostiumu to ja mam jednoczęściowy i w zasadzie to nie mam problemu żeby się wcisnąć.
Madzia - ja też narazie nie odpieluchowuje, może w wakacje, bo teraz co się przyplącze jakiś kaszel to młoda znów sika w łóżko.
o, M jajecznicę zrobił, lecę na śniadanko!

Hej! Ja też w pracy. Madzia ale u nas o dziwo tłum ludzi! No ale co robić w taką pogodę - paskudnie od rana. Tzn. nie pada, ale zimno i pochmurno. Weekend u znajomych bardzo udany i potwierdzam doniesienia pogodowe Post. Było ładnie ale sie skiepściło i zimnica jak tralala. Dzieciaki wybawione. A dzis siedzą z tatusiem w domu.
Dorka, ale kicha z przedszkolem. Trzymam kciuki, żeby jednak miejsce dla Misi się znalazło
Pabla szalejesz z przygotowaniami :-)
Kic, Kubuś powinien jednak wykazać większe zrozumienie dla hopla mamusi i w wózku powinien jeździć ;-)

my w końcu wyskoczyliśmy do zoo, nie było dużej kolejki, Lena zaaferowana zwierzątkami. Pogoda taka w miarę, czasem nawet słonko wychodziło.
Około 18:00 przyjeżdża moja mama a my jedziemy na wieczór do znajomych, mam nadzieję że Lenka ładnie zaśnie z babcią.

hejka wieczorkiem:)
Kuba się wyszalał w "kulkach", nie spał w dzień i teraz już mu się oczka zamykają, więc zje i go położę:-)ja też zmęczona bo cały dzień na nogach, teraz jeszcze do Smyka podjechaliśmy po czapkę letnią dla młodego więc mam już dość:confused:
Pabla fajny taki wypadzik:tak:
Dziewczyny szukam tego łóżka dla Kuby i tak natknęłam się na all na takie rozkładane sofy, ale widzę że ten materac jest wtedy na ziemi. Jak myślicie sprawdzi się takie coś???kurcze to spełnia moje wymagania żeby było małe ale czy nie będzie wiało od podłogi jak ten materac ma 8cm??? zobaczcie i proszę doradzcie coś :happy2:
KANAPA SOFA DLA DZIECI WYPRZEDAŻ! pufa + jaś 168cm (1574633674) - Aukcje internetowe Allegro

Witam i ja. Wczoraj caly dzien na wsi, troche wialo i bylo chlodno ale i tak caly dzien na dworzu. Misia jak padla w samochodzie o 19.30 to spala do 8.45:happy2::happy2::happy2: Dzis juz tak ladnie nie bylo wialo jak na Uralu, a na wsi u mojej kuzynki rano padal grad:szok::szok:

Kic to chyba bardzo cieniutki materac. Moja kuzynka chce takie cos dla swojej corki ale takie grubosc materaca 12cmRozkładana kanapa OLA 125cm sofa, kanapy, fotelik (1575032550) - Aukcje internetowe Allegro
Pabla my tez zamierzamy isc z Misia do ZOO bo w zeszlym roku jakos ja ZOO nieciekawilo. Teraz sama sie pyta kiedy pojedziemy:-)
Survi jak tam wyjazd? Pewnie udany:tak: Zmiesciliscie zabawki Flo;-)
Kasia to fajny wekeend mieliscie, a jutro znowu wolne:tak:
Madzia dobrze ze u nas takie w miare ceny w przedczkolach prywatnych:tak: G w srode bedzie dzwonil po przeczkolach moze jekies miejsce jeszcze sie znajdzie:tak:

Dobra spadam, padnieta jestem. U nas pogoda brzydka ale caly dzien swiecilo slonce:tak:Do jutra

U nas po południu wyszło słońce, więc spacer był, ale zimno jak cholera...
O tak, bardzo się cieszę, że jutro wolne, tylko żeby jeszcze dzieciaki dały pospać, to będzie miodek. Jutro wpadają do nas znajomi z dzieciakami, więc będzie wesoło :-)

Hej
Jestem
kolejny dzień lenia:-)

Madzia...pracujesz?? jak tam, miałaś już usg?
Srv..właśnie jak tam laba???? no chyba że tłumaczysz po kątach?
Kic to co Dorka wkleiła fajne ale chyba miejsca zajmuje więcej?
to co Pabla wklejała fajne było, ekonomiczne miejscowo:-):tak:
Pabla..zoo fajnie:tak:, też myślałam ostanio, młody pasował by do klatki z małpami, myślę że zgrali by się bardzo dobrze:-D, ja czekam aż młody jeszcze ciut znormalnienie i nie będzie tak biegał jak najęty:-)
jest już lepiej ale myślę że może latam:tak:
no nic
winko przygotowane, czekam na małżonka, niech no tylko młody zaśnie przytulony do nowej poduszeczki:tak:
ja skończyłam sweter dla siebie, pierwszy od dłuższego czasu.
aa i jutro rano bieganie reaktywacja, spotkałam ostatnio koleżankę z kórą kiedyś biegałyśmy porankami i umówiłyśmy się na biegania:tak:, ona coprawda ma różne grafiki ale myślę że się jakoś zgramy:-) a jak się umówię to muszę wstać i to jest najlepsza motywacja:tak:
no nic muszę wkońcu wybrać zdjecia do druku bo mam mega zaległości
dobranoc

Kic - ja spałam kiedyś na takiej kanapie z materacem na podłodze i mi było strasznie źle na nim. Dlatego dla Leny nie chciałam takiego z materacem na podłodze.
wypadzik fajny się udał, pogadaliśmy, panowie popili, Lenka z babcią grzeczna.
Niedługo znów zbieramy się na basen a popołudniu do kolejnych znajomych, tym razem z dzieciaczkami.

reklama
Witam rankiem:)
U nas pogoda OKROPNA:angry:leje deszcz od rana i zimno strasznie,a mieliśmy na wieś jechać żeby w domu cały czas nie siedzieć:confused:no i cóż znowu zostaje tv, ciastolina i puzzle:-p
Dorka, Pabla dzięki za odpowiedź:tak:
Pabla fajnie że spotkanko udane, kurcze muszę sprawdzić czy nasz basen jest otwarty to może pojedziemy.
Dorka trzymam kciuki żeby się coś wolnego jednak znalazło:tak:
Post podziwiam za zapał, ja nie lubię biegać wolę rolki:tak:
Kasia i jak wyspana??:happy:
jednak po przeanalizowaniu za i przeciw nie kupimy takiego z materacem tylko coś takiego SOFA MINI ROZKŁADANA - NOWE TKANINY !! (1584817312) - Aukcje internetowe Allegro na początek raczej nie będzie potrzeby tego rozkładać, zobaczymy. Tylko kolorystycznie mi się absolutnie nie podoba ale ważniejsza wygoda małego, za 2 lata i tak piętrowe kupimy albo takie wysuwane, no chyba że M się o antresolę postara:happy2:
miłego dnia!

Do góry