pabla27
Fanka BB :)
u nas nocka znów do dooppyyy.
Mała się bardzo często budzi, ale nawet nie na cycka czasami, ma napuchnięte jedynki na dole i może to jest powód.
Dziś przyszedł niekapek z Lovi i zaczynamy naukę picia.
Mała już po zupce ( dziś brokułowa z cielęcinką i żółtkiem ), ja czekam na M i będę dla nas obiad robić.
A potem do smyka jeszcze skoczę.
mała teraz siedzi przed radiem, pogłasza sobie i rusza się w rytm muzyki
Lena w przedszkolu, też był ryk rano przy wstawaniu i przy ubieraniu.
Surv - u nas też wszystko jest za małe i niedobre, rajstopy źle, wszystkie czapki są okropne, żadne spodnie nie pasują
i tak ranki na koszmarze z ubieraniem się upływają.
o, mała mi już wyje przy nodze, uciekam narazie.
Mała się bardzo często budzi, ale nawet nie na cycka czasami, ma napuchnięte jedynki na dole i może to jest powód.
Dziś przyszedł niekapek z Lovi i zaczynamy naukę picia.
Mała już po zupce ( dziś brokułowa z cielęcinką i żółtkiem ), ja czekam na M i będę dla nas obiad robić.
A potem do smyka jeszcze skoczę.
mała teraz siedzi przed radiem, pogłasza sobie i rusza się w rytm muzyki

Lena w przedszkolu, też był ryk rano przy wstawaniu i przy ubieraniu.
Surv - u nas też wszystko jest za małe i niedobre, rajstopy źle, wszystkie czapki są okropne, żadne spodnie nie pasują

i tak ranki na koszmarze z ubieraniem się upływają.o, mała mi już wyje przy nodze, uciekam narazie.
to nic że mała gardzi moją zupą, myślałam że zrobię jej właśnie warzywka z żółtkiem i nie dam jej mięsa, ale w takim wypadku znowu słoik zrobi "klik"
przyjemnych zakupów
Zostalo mi jeszcze nalesnikow to jutro beda z miesem mielonym
Troche mam stracha go puścić
Z Tczewa do Gdansk-Oliwa ok 40min pociagiem, potem musi dojsc na petle autobusowa, autobusem ok 0,30min,potem jeszcze kawalek musi isc ale tam juz wyjda po niego
Kiedys jezdzilismy tam pociagiem ale Seba byl maly mam nadzieje ze sie nie zgubi
Ale u nas w sumie nie było problemu z doborem chrzestnych
My na chrzestne mamy moje 3 kumpele, i kumpla m bo my tylko po jednym bracie mamy.