survivor26
Mamy lipcowe'08
Kic, trzymam kciuki! Żebyś się za bardzo nie denerwowała a Liwcia nawet nie zauważyła, że już po
Reszta jutro, bo znowu się dojechałam z lekka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)
Oczywiście jedne mniej ,drugie bardziej, ale lubię
I strasznie lubię knedle ze śliwkami, mniaaaam
Fajne z Was z Surv cieżarówki, że jeszcze do brzuszka nie przyzwyczaiłyście się

wg mnie fajnym zestawem jest: stokke xplory lub orbit g2 (do lansu
) + Mountain Buggy Urban Jungle koniecznie z limitowaną tapicerką do "zadań specjalnych" i na wycieczki do lasu/parku +bugaboo bee+ all black do samochodu (do galerii/lekarza) o to takie trio wg mnie super się uzupełniające
uważam, że funkcjonowanie z jednym wózkiem to nie lada wyczyn
chociaż ja akurat mieszkam w takiej lokalizacji że gdyby nie moja fanaberia to jeden wózek (oczywiście odpowiedni
)by wystarczył
teraz jeżdżę moim nowym nipperkiem i wszędzie nim się poruszam - i do lekarza i do parku i po osiedlu 

to może coś by się znalazło jeszcze
a ile by takie trio u mnie "wytrzymało" to nie piszę bo wiadomo, że maks 4m-ce;-)

może coś gotowego kupię

Ale tak serio, to nadal tkwię w niemal tym samym zaskoczeniu co 3 września, gdy mi się druga kreska na teście objawiła:-) stąd sporadyczne ataki paniki, że trzeba torbę do szpitala pakować, czy łóżeczko szykować, jak mi się przypomni, ze jestem w ciąży

Trochę szkoda, że zabieg przelozyli, bo mialabyś już za soba, ale może i zdarzy się, jak Renia pisze, czyli samo znienacka przejdzie?
Sara też się tłucze jak głupia....na pewno nie jest gigantyczna, ja za to brzuchol mam olbrzymi, więc nie wiem, czemu się tak ciśnie, jakby za ciasno miała
No ale na wsi to pewno jak u Sylci bedzie, więc wolę to załatwić, poki tu jesteśmy
a ja idę dalej siać, zachęcona wschodzacymi pomidorami...nic to, że jak doczytałam na forum ogrodniczym, wysialam 6 tygodni za wcześnie
Ależ byś zaszalała z tymi wózkami 

a auto aż przysiadło 

Ale serio, podziwiam Cię za taką znajomość tematu. Byłabyś rewelacyjnym sprzedawcą w sklepie, który sie zna na rzeczy a w iększości przypadków jest tak, że sprzedawca w ogóle nie wie co sprzedaje