Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja wczoraj wzięłam się ostrzej za pakowanie, skutkiem czego nie było czasu na forum, bo pol dnia pakowałam, a pół zdychałam
Efektów oczywiście dalej nie widać oprócz zagracenia mieszkania pudłami - R bohatersko wziął się za książki, coby udowodnić, że on ma rację i w tydzień nas spakuje...spakował 3 z 20 półek i miał dość

No ale ja bym już też chciała...u nas w końcu robi się cieplej i mam nadzieję, że prognozy się spełnią i w przyszłym tygodniu bedą plusowe temperatury.
A na FB widziałam zdjęcie tego, co potem staje się kotlecikami kurczęcymi z Maca...i raczej w tym życiu już ich nie tknę

A moja siostra tak panikuje, że lada chwila zacznie rodzić, choć ma jeszcze 2 mce do terminu, że i mnie się udziela wizja jazdy do porodu z samą torebką i nieprzygotowana

wieczorem plecow nie czulam.
Za mna od kilku dni chodzą takie ze szpinakiem

:-)Musiałam mieć zaświadczenie od mojej pediatry że Liwka może mieć jutro ten zabieg
a wersja Muchy na pewno była droższa bo widziałam w gazecie że miała dowieszone 2 sakwy po bokach, więc już się robi 5000, a na pewno ma też fotelik+adapter+ jakieś akcesoria strzelam że 6000jak nic, ale uważam że gwiazdy powinny właśnie takimi wózkami jeździć a nie jakimiś pospolitymi tanioszkami

a co do parówek to niestety to samo świństwo, ja kupuję Kubie (niestety lubi ) parówki z szynki i w składzie jest 80%mięsa, ale co tak na prawdę tam mielą to nie wiadomo
Ja po badaniach(krzywa cukrowa bleeee),jakos dalam rade mialam 75g wiec dwie godziny czekania
Kanapke zjadlam jeszcze w przychodni
Zanim doszlam do domu to zrobilo mi sie nie dobrze
Musialam przygotowac mieso na obiad i posprzatac ale teraz juz moge lezec
Mieso bedzie powoli sie pieklo

Z ta ciaza mam to samo ze jeszcze sie nie oswoilam z tym stanem

Niby robil mi usg ale w miedzy czasie sie zbieral do wyjscia z gabinetu
Pozniej wydawalo mi sie ze to usg z plyty jakiejs puszcza
Wtorek juz niedlugo wiec teraz beda meczyc mnie takie sny
Milego dnia zycze
, od wczoraj boli ją ząb, dentystka dziś nas nie przyjęła (prywatnie
) państwowo to nawet nie ma po co iść. Zła jestem, dziecka z bólem nie przyjąć i to za kasę no szok , w jakim kraju my żyjemy,a do innego dentysty to musiałabym aż do Sącza jechać.

za dużo mają kasy w d***
oby jutro wizyta się odbyła, oczywiście bezbolesna
dobrze , że już po badaniu, fuuuuj
ale następnym razem zrobię jeszcze z mięsem