Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ostatnio zauważyliśmy, że jej to obojetnie kto, a by ktos był,ale generalnie woli panów 

byłam u dentysty (tam cieplutko) a potem wyszłam na ten mróz zrobić małe zakupy spożywcze i mnie przemroziło
Oboje niby mamusiowi ale z tatusiem uwielbiają się wydurniać, a szczególnie Kuba
ostatnimi czasy non stop spędza z M, ale ja też niestety przynoszę emocje z pracy i M jest bardziej wyciszony
Obydwoje się przytulają, całują i wygłupiają ze mną ale Kuba czasami nie ma umiaru i mnie to irytuje
Aha no i jaka to jest "rozsądna cena"

Nie jad lam sushi z surową rybką ale tak jak piszesz z krewetkami czy innym "nadzieniem". Spodobało mi się stwierdzenie "Igi pewnie /płacze/ bo lubi"

Wstałam a tam mój szwagier cały mokry co się ze mną dzieje
Dzwonił do domu dzwonkiem,domofonem ,telefonem.Chodził pod oknami nawet sprawdzał czy moje auto pod domem stoi;-)Nigdy mi się nie zdarzyło tak twardo usnąć aby nic nie słyszeć.Oczywiście poruszył całą rodzinę,R już wyszedł z pracy i jechał do domu no szok poprostu nawet spokojnie nie można sie zdrzemnąć;-)
Raz miałam podobną sytuację w 9 miesiącu ciąży wyłączyłam dzwonek w telefonie R był wtedy w holandii dzwonił 16 razy aż wkońcu odebrałam to powiedział że już dzwonił na policję gdyż myślał że coś mi się stało i niedługo policja przyjedzie do mnie ;-)

Dziewczyny Wy mówicie o rowrkach dla dziewczyn a mój Miś nawet na rower nie chce wsiąść:-(Na hulajnodze śmiga super ,uczy sie na deskorolce a roweru nie lubi 

przesyłam mnóstwo zdrówka dla Was, bo widzę że Was łapią te choroby, jak nie jednego to drugiego dzieciorka:-(Teraz musi już być lepiej

mamy dokładnie takiego JEŹDZIK 4 kołowy PCHACZ QUICK SMART ROWEREK różowy (2912000876) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Zaproponuj cenę,;-)Jest bdb stanie, ma lekkie ryski, używany tylko w domu
Koszt wysyłki kurierem to jakieś 16zł, chyba że na PP wezmą mniej ale wątpię po ostatnich podwyżkach
Kuba jak miał 2lata i trochę nękał nas o hulajnogę, więc mu kupiliśmy i ku naszemu zdziwieniu szybko załapał
to samo było z rowerem, jak miał dokładnie 3lata3m-ce30dni przejechał sam bez bocznych kółek, ale sam chciał odkręcić
nie ukrywam, że dużo dobrego zrobił własnie biegacz (dostał jak miał jakieś 2,5, może 2,8 ) na którym rozpędzał się dość szybko
żałuję że nie posłuchałam dziewczyn i nie kupiłam tego małego Puky dla Kuby
) i nawet jej to szło, oczywiście chciała szaleć jak brat ale jej nie wychodziło
miejmy nadzieję, że zapał nie przejdzie;-)
jakby było mało to M musiał dziś zawieść auto do mechanika
na szczęście siostra nas podwiezie, chociaż nie wie gdzie
będziemy szukać, trudno