reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

bry
masakra nocna
tymi przylazł 1.30 bo sie bał
pozwoliłam spac z nami i nad ranem zsikał sie
normalnie masakra jakas
do tego igi co 1,5h pobudki

no i teraz na rękach bo to czas spania

Kic dzięki za cynka

Madzia oby do konca

dobra zmykam usypiac

reklama
Mamusiasynusia mój Misiek był 2 razy na łyżwach i bardzo mu się podobało jak na amatora super sobie radził .

Renia gratulacje dla Tymka sama mu zazdroszcze umiejetności.Misiek próbował na nartach ale on jak coś mu nie wychodzi szybko się poddaje tak samo było z rowerem:baffled:

Madzia ja upolowałam softa za 7.90:-)pierwszy raz mi się udało taka fajną rzecz w tej cenie kupić.Teraz dostawa jest za 9.9 lub jak płacisz kartą za free warto zaglądać od dziś -70 %:tak:

Kic szkoda że nie udało się butów kupić ale będzie wiecej $ na szaleństwo w górach;-)

U nas spanko nawet ok tzn 7h ciągiem ale od 3 pobudki co 2-2.5 h wstaliśmy o 9.Misiek o 7 zrobił awanture że śpiący i do p-la nie chcę.Słyszałam przez drzwi że R był tak wkurzony jak rzadko.Już dzwonił z pracy że kładziemy dziś Miśka o 19;-) niech próbuje, marzyciel;-)

Zapomnieliśmy wczoraj wyciągnąć wózka z auta i nie wiem jak pójdę po Miśka :crazy:

Andula to pisz szybko czy to w C&A i czy na polskiej stronie czy tej belgijskiej,a jak na belgijskiej to napisz raz jeszcze jak kupować :-) dzieki!

Hejo.
Trochę znowu zniknęłam jak to ja. Cóż, zaliczyłam czasowe obniżenie nastroju :p poza tym niestety rozłożyło mnie w końcu chorubsko które wisiało nade mną już z miesiąc.
No ale już ok:-)
Acha i obcięłam sama samodzielnie Tosie ^^ Miała takie kłaczki nie do uczesania a teraz ma fryzurkę :p
A i pranie mam na zero, nawet kurtki poprałam i zupełnie nic w koszu nie leży, YEAH!
Dziwnego powera mam, wiąże to ze środkami na grypę :p
Kamu gratulacje!
renia No to piękną nockę masz za sobą.
U mnie tez pobudki nocne.
z kumpelą-lekarzem ostatnio rozmawiałam na temat nocnych wojażymojej ferajny
(+ zgrzytanie zębami Tymcia)
-kazała odrobaczyć towarzystwo.
Właśnie zastosowałam pierwszą dawkę leku- jak podziała to będę polecać
kic do nas idą spodnie z kombinezonu z c&a :-p
A co do auta, to po prostu trzeba na dobre trafić. NAwet do iużywanego czasem nie trzeba dokładać a np kumpel ma nowe z salonu z którym jest cłay czas nie tak a tak go wkrecaja, że
gwarancja nie obejmuje.
MAdzia Wow gratulacje piątek a z reszta ocen...przecież ty wiesz, że urodziłaś się pod szczęśliwa gwiazdą. Na pewno zaliczysz
renia no nieźle, że Tymciu już jeździ.
U mnie Paryk dostał od dziadka narty po choinkę, mieli sie uczyć a dziadek skręcił nogę...
Niezły zbieg okoliczności bo w tamtym roku drugi dziadek dał pod choinkę łyżwy- byli 2 x na lodowisku i dziadziu rekę złamał :p
kasiad dobrze , ze już po zabiegu i wszystko ok :)
No i trase też zrobiłaś niczego sobie, przy takich warunkach. W Anglii tam gdzie mój jest to teraz nikt się w trasę nie rusza, a śniegu mniej :-p
Ja jeszcze dzisiaj w domu, Tymciu tez w przedszkolu. Właśnie chyba skończyli kolorować więc trzeba kończyć.
Tymciu mi się ostatnio trochę opuścił się w liczeniu, musimy przysiąść, zwłaszcza, że dalej myślimy o wyjeździe a tam przecież już w przyszłym roku poszedł by do szkoły :szok:

Madzia, no szaleństwo z tymi ocenami – gratulacje!
Renia, brawo dla syneczka. Widać, że sportowiec rośnie!
Post, postaram się jutro wysłać przepis. No chyba, że jeszcze dziś się uda. Droga do Ciebie to pikuś – tylko szerokie ulice ;-) Oprócz samej miejscowości, ale tam tramwajów nie ma ;-) Mogę śmigać
Kamu, jeszcze raz wielkie gratulacje!!!
Haszi, ja tez mocno podziębiona :-/ No słysząłam, że w UK przy takiej pogodzie, to tylko Polscy w pracy ;-)
A propos obcokrajowców, to słyszałyście o Belgijce, która miała dojechac na lotnisko, włączyła GPS i dojechała do ... Zagrzebia:-D

Kasiu rozbaiłaś mnie tą Belgijką;-)

Hasz daj zanć jaki to lek na odrobaczenie
ja zagadałam ostatnio moją coby moze właśnie sprawdzić z krwi
ale ona stwierdziła, że nie potrzeba, że do pla nie chodzi itp
a coraz więcej się słyszy, że podstawą wszelkich chorób i alergii jest właśnie zarobaczenie
wiem,że brzmi strasznie ale sa tacy co regularnie się przeczyszczają raz na kwartał coby wybić to i owo
no i zdrówka życzę
a poprasowałaś czy tylko poprałaś?
bo moje dalej wielkie do sufitu
ale babcia jutro będzie to się zajmie dziadygą a ja w ramach odprężania w ciągu dnia sobie prasnę

a Igusz przed chwilą wtrynił sporo ryżu z brokułem ;-)
o dziwo sie nie dławił a jak zupki podaje z kawałkami to źle
no ale to mama sama gotowała to nie wypadało wybrzydzać

paskudnie za oknem
zmokłam na spacerze
dobrze, ze w parku są takie zadaszenie, ze można się skryc
największe opady marznącego śniegu czy też deszczu przetrwałam pod daszkiem, ale zmarzłam jak diabli;-)
ja chcę moją mufkę!!!!

U nas dosłownie lodowisko na chodnikach. Baaardzo trzeba uważać, bo można sobie zrobić kuku
Renia, wyobrażasz sobie taką bezmyślność?:szok::-D
Która dziś będzie kibicowała piłkarzom ręcznym? :-) Dziś bój z Węgrami:tak:
Ja sobie ostatnio prasnęłam to co miałam w szafie - dumna i blada a tu ... na sznurkach wisiało jeszcze. A zaś stosik jest:confused2:

moje już śpią
Tymi jakis z katarkiem wrócił;-)
jutro idzie bo to tylko woda z nosa
a w środę dzien dziadków więc być musi bo babcia jutro przyjeżdża i bedzie u niego w plu - normalnie przeżywka na całego

Kasiu zazdroszczę bo u mnie sterta pod sufit i nie mam nadal ochoty na prasko
poczeka więc do jutra?????
a jak Baba? doszła juz do siebie???
kątem oka patrzę na jakiś film na polsacie i widzę Afryke wojnę i mam dość
wolę komedie bo moj stan psych jest kiepski na smutki

dobra nie smęce
łyka piwka bym walnęła ale ni ma więc obejdę sie smakiem

hej hej
Kasia...no tak u nas też jest szklanka(Auta jak oblane wodą, tak z 10minut skrobałam pod biurem szyby
brrr...ja poproszę już wiosnę :)
, całe szczęście że jakoś wyjechałam na tą moją górkę
drogi szerokie, tramwajów nie ma, gęsi po drodze nie biegają
mam nowe fotki Od Magdzika, zaraz coś wkleję :)
Renia, że cię wygnało w taki dzień na spacer...brrr
ja dzisiaj jak przykładna pani domu, chleb upiekłam, obiad na jutro dla m i jeszcze pyszne serduszka dla piesy posprzątałam w kuchni, dzieci umyłam, normalnie teraz tylko relaks :)
ocho, chleb woła
no i już stygnie, i pachnie oj pachnie
Kamu..spokojnych 9 miesięcy, dobrze że przejęłaś pałeczkę może dołączę na wiosnę :), ale ciiiii
dobra, lecę dziergać bo mam zamówienie
paaaa

reklama
Post jakie ciiiii?? tzn, ze juz coś w planach jest? tzn ktoś?:-)
Ja tez tak skrobałam, ręce mi prawie odpadły z zimna pomimo grubych rękawic.
Kasia dawaj przepis, bo ja mam na jutro coś piec do żłobka (no chyba,ze juz dałaś, bo nawet nie zerknęłam). A duzo z tym roboty? Myślałam,że mnie ominie, w p-lu się na soki zapisałam:-p,ale dużo już chętnych na ciasto było ;-) ,za to wczoraj K mówił,że do żłobka trzeba owoce albo ciasto, to już taka nie będę i cosik upiekę.
K mi mówił o tej Belgijce, niezłą sobie przejażdżkę walnęła:baffled:

Renia ,że też Ci się chciało na spacer iść w taką pogodę...brrrrrr.
Ja mam prasowanie odbębniobne i nic się nie suszy..narazie, bo dziś chyba trzeba będzie pralkę odpalić.

Dobra, lecę z pismem do dyr.
I łamię się w ogóle czy zaświadczenie o karmieniu dawać, bo mam,ale narazie nie korzystam,a przydało by się bo rano ferajny nie daję rady oporządzić.Póki co to K ich wozi,ale jak pójdzie do pracy to i tak będę musiała młodzież rozwozić i ciężko będzie na 7 do pracy dotrzeć.Na 8 prędzej ;-)
A co do K, to trzymajcie kciuki, bo idzie dziś na rozmowę ;-)

Do góry