Hej!
Renia mój Maciek tez się tak budził,ale na smoka nie na cyca, może gdybym go jeszcze wtedy karmiła to by dłużej spał?? hmmm nie wiem. Zaczął przesypiac nocki ok 2 lat
Za to mała śpi,zdarzają się nocki jak wczoraj, kiedy 2 godz. jęczała i w koncu z nami w łózku zasnęła,ale to moge wybaczyć ;-)
Kasia dobrze,że baba ok :-)
Kurka no dzieciaki nie dadzą popisać, K się zamknął w kiblu i udaje,że sprząta,a te małe na głowę wchodzą.
chciałam sie pochwalić,że zarobiłam osiem 5 w indeksie :-)
A i jest promo na pampersy w superpharmie -35 zł z kartą na punkty,ale można sobie ją na miejscu wyrobić. Opyla się
Renia mój Maciek tez się tak budził,ale na smoka nie na cyca, może gdybym go jeszcze wtedy karmiła to by dłużej spał?? hmmm nie wiem. Zaczął przesypiac nocki ok 2 lat
Za to mała śpi,zdarzają się nocki jak wczoraj, kiedy 2 godz. jęczała i w koncu z nami w łózku zasnęła,ale to moge wybaczyć ;-)Kasia dobrze,że baba ok :-)
Kurka no dzieciaki nie dadzą popisać, K się zamknął w kiblu i udaje,że sprząta,a te małe na głowę wchodzą.
chciałam sie pochwalić,że zarobiłam osiem 5 w indeksie :-)
A i jest promo na pampersy w superpharmie -35 zł z kartą na punkty,ale można sobie ją na miejscu wyrobić. Opyla się

już zapomniałam jak to było.
Zarezerwuj wczasy kase jakąś wynajdziesz najwyżej przystopujesz z zakupami a coś przyjemnego sie od życia nalezy
noż k*** co za palant to wymyślił
mam kartę kredytową ale używamy jej TYLKO jak już nastanie "czarna godzina" więc nie będę z niej ściągać 120zł bo mi się butów zachciało
wpisywałam numer mojej zwykłej Visy i nie chce mi przejść
miałam pytać jak to jest z wysyłką na C&A?ile sie płaci?no bo jak zamawiasz taki ciuszek za 30zł a do tego wysyłka? a na następny dzień znowu coś sobie wyszukasz i co, znowu za wysyłkę??nie ogarniam tego tematu
Liwa jeszcze śpi, ale zaraz Kuba się będzie ubierać, to się pewnie sama przebudzi.