reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Izabelka, to Baba w tym kubraczku od początku chodziła. Fajnie, że z psiną lepiej.
Ja już chatę mam ogarniętą. Nawet prasowanie zrobiłam. Koncepcja na obiad jest, więc też spoko. Wczoraj fitness zaliczony - ale było fajnie, bo wycisk. Oj lubię się tak utyrać ;-)
U nas kolejny dzień bez słońca. No w depresję można popaść...

reklama
hej

u nas ciąg dalszy ujarzmiania
dziś było chyba najgorzej od 3 dni
do tego mnie rozłożyło - jestem na duomoxsie od wczoraj

Madziu ale speed po tym czymś
też by mi sie przyalo

Kic super, że wyjazd udany

kasiu masz odważnego synka
mój na samo hasło zaczyna ryczeć
a wyniki muszę im zrobić w przyszłym tyg

spadam bo ATAK KLONÓW nastąpił
do później

Hejka
Kic zazdroszcze szaleństwa na białym ,mam nadzieję że za rok uda nam się też wyskoczyć:tak:Na dzień dzisiejszy planuje wakację i tak się zastanawiam czy w PL czy lepiej za granicą:confused:

Kamu najważniejsze że z dzidzia Ok a wagą się nie przejmuj za bardzo przytyć musisz, ale napewno szybko po porodzie "poleci" nadwyżka:tak:

Izabelka oj grafik widzę napięty ,ale to dobrze że aktywnie czas spędzacie:tak:

Dorka Ewa też już zaliczyła kilka upadków ,najgożej jak otwiera szuflady to leci razem z nimi do tyłu;-)
Kasiu ja wczoraj na fitnesie też się umordowałam ale kocham ten stan :tak:

Wczorajsza imprezka domowa udana wypiłam prawie 2 redsy i dziś mnie głowa boli ,gdzie ta wprawa .Kiedyś całą noc szalałam a na drugi dzień do pracy szłam;-)R pojechał z Misiem na myjnie ,popoludniu jedziemy do komisu R ma upatrzone auto i chce kupić napalił się jak dzieciak,ciągle o nim gada ,zdjęcia mi pokauje;-)

Ewcia tak jak pisałam raczkuje z jedną nóżka podwiniętą ,czytałam że dużo dzieci tak robi ale może to być objaw nierównego napięcia mięśniowego i się trochę martwie.W tygodniu przejdę się chyba do lekarza:tak:Nocka napawdę Ok pierwsza pobudka o 5:30 a następna przed 9 ,kochana dała pospać:tak:

Lecę chatę odgruzować choc nie bardzo mam jak gdyż Ewulec przysypia:tak:

Miłego weekndu!

Widzę cisza panuje:-p

Madzia jak się skończyła sprawa tego tabletu co kupowaliście?też chcę sobie kupić głównie do pracy, M dostał ofertę z Tmobile i wziąłby mi na firmę ale ja się kompletnie na tym nie znam:confused2:byliśmy dziś w mediamarkcie ale mam wrażenie, że ci sprzedawcy obeznani w temacie jak ja:sorry:z jakiej macie firmy i czy polecasz:happy:
Andula co do wakacji to my chyba polecimy do Bułgarii, chociaż mnie lot samolotem przeraża:confused2:wolałabym autem-zapakuję sobie co chcę i nie ma tej całej otoczki odpraw itd ale znowu czas podróży znacznie dłuższy:baffled:no sami nie wiemy ale raczej za granicą.Mnie ciągnie nad polskie morze, ale M nie chce:confused2:na pewno nie chcę żadnej Tunezji, Turcji, Egiptu itd jakoś w ogóle mnie tam nie ciągnie. Wolałabym Chorwację lub Grecję, a mój M baaardzo by chciał Włochy:-pno to Ci pomogłam:-Dzazdroszczę takich nocek!u nas ta cholera mała nadal się budzi po 3-5 razy minimum:baffled:
Renia zdrówka!

U nas też pogoda okropna:baffled:

Byliśmy w komisie i chyba auto kupimy R zrobił rezerwację do poniedziałku.Chłopaki poszli na mecz a my się nudzimy:tak:

Kic ja do Tunezji ,Egiptu również bym nie chciała ale Turcja podobno piękna:tak:R mówi że jak kupimy auto to do Chorwacji pojedziemy ,moja ciocia co roku jezdzi i chwali bardzo:tak:Ja samolotem latałam wiele razy ale im starsza jestem tym bardziej się boję i Msiek nie bardzo chce .Masz rację autem wezmiesz dużo więcej rzeczy a po drodze można jakieś fajne miejsca odwiedzić:tak:

My kilka dni temu wymyśliliśmy z R że z okazji 5 urodzin Miśka pojedziemy do Legolandu nie wiem czy się uda ale dla Młodego to fajniejszy prezent niż kolejne auto:happy:

Anudla super prezent!myślę, że nasze dzieci potrzebują właśnie takich prezentów:tak:w dobie gdzie praktycznie wszystko mają taki rodzinny wyjazd to na prawdę fajna sprawa:tak:ja jeszcze poważnie rozważam Tatralandię na Słowacji:tak:byliśmy tam z M jak jeszcze dzieci nie było i na prawdę było bardzo fajnie-jezioro, las i te baseny a do tego jaskinie i dużo fajnych miejsc na spacery, a ja właśnie taki wypoczynek lubię:tak:

Dzieci jeszcze jedzą, zaraz ich zbieram do spania:happy:

spokojnej nocki!

Witam,ja na chwilke.Bylam z Frankiem na pogotowiu:-( Maly cos polknal zaczal sie dusic,poklepalam ale nic nie wyplul,to wlozylam mu palec ale daej nic nie zwrocil,potem mial troche sliny z krwia:no:Pojechalismy na pogotowie(ja z Frankiem bo G nie bylo),maly juz swobodnie oddychal,dostalismy skierowanie do szpitala,pielegniarka na izbie nas poznala;-) Lekarki 2 go zbadaly,zrobilismy przeswietlenie,badania z krwi,wszystko bylo ok wiec jestesmy na szczescie w domku.Na rendgenie nic nie bylo,narazie mamy obserwowac:tak:
Andula my mamy nisko szuflady wiec Franek na siedaco otwiera:rofl2:
Kic mam nadzieje ze w wakacjie bedzie juz chodzil:tak:
Survi u nas Franek chyba najruchliwszy z calej trojki,Misia i Seba tacy nie byli:tak: U nas dopiero zacynaja gorne zabki wychodzic:tak:
Renia zdrowia zycze,masz teraz pretekst zeby P jeszcze wiecej zajmowal sie Igim:tak:
Kamu super ze z dzidzia ok:tak:
Iza to aktywnie spedzasz ferie:tak:
Kasia fajnie Ci z tym fitnessem:tak: Ja jak na razie tylko przy kinekcie:-D
My na wakacje nigdzie nie jedziemy,chcielismy na jakis weekend jechac pod domek od G z pracy ale chyba nie wypali:no:
My mielismy jechac do Hiszpani do G siostry,ale zanim sie wybierzemy to ona chyba wroci do Polski bo kiepsko u nich:no:
Ide spac chyba,jutro na noc ide-nie chce mi sie- ,myslalam ze dzis sobie odpoczne ale niestety:no:
Dobranoc

Witam rankiem:)
Nie dawno wstaliśmy, więc nawet jestem wyspana:happy2:

Dorka:szok:to mieliście znowu "atrakcje", dobrze, że się nic nie stało!:tak:
Andula zapomniałam wczoraj pytać- a jaki samochód teraz kupujecie?

Dziś pewnie leniwy dzień, bo pogoda u nas okropna, szaro, buro i albo pada deszcz, albo deszcz ze śniegiem:dry:
A jutro do pracy, całe szczęście, że na 9:dry:

witajcie znad kawki ;-)
Dorka jejku czytałam z zapartym tchem :no: całe szczęście wszystko dobrze, uff.
Wczoraj jeszcze odwiedziliśmy znajomych (mąż odsypiał ryby) i dzieci się wybawiły :tak:
dzisiaj też szaro-buro, wieczorem koleżanka ze studiów przyjedzie, więc superrr :-D zostanie do środy, więc trochę znowu mnie nie będzie
miłego dnia!

reklama
Dorka, ale historie:szok: Dobrze, że jest ok
Andula, pewnie, że taki prezent lepszy, tylko, że dużo droższy:-D
Kic, leciałam z dwójką samolotem. Było naprawdę w porządku. Samochodem do Chorwacji też i też tragedii nie było. Lot zdecydowanie krótszy:tak:
Fitness zaliczony - faaajne zmęczenie:tak:Po południu idziemy do mojej babci na urodziny a wczoraj wieczorkiem byłam z kuzynkami na kawie:tak:A jutro wolne - hurra. Bo idę z Mikim do lekarza. Kaszleć jeszcze nie przestał:dry:

Do góry