Andula
Fanka BB :)
Witam
Kic na 99% kupimy Honde Acord ale facet w komisie coś nas w ciula robi i cenę podwyzszył o prawie 3 tyś
Nutelle ja uwielbiam chodzi za mną od kilku dni ale co jestem w sklepie zapominam kupić może to i dobrze gdyż zapewne słoik w 2 dni opędzlowałabym;-)
Kasiu zdrówka dla Mikiego!
Madziu ja również kocham nasze morze już się doczekać nie mogę wiosny wtedy kilka razy w miesiącu uderzamy nad Bałtyk
Chyba jak skończę karmić zakupię Hrom bo dnia bez czekolady sobie nie wyobrażam
Dorka współczuje stresu najważniejsze że skończyło sie Ok ja to najbardziej boję się wszelkiego rodzaju połknięć itd.Jak Ewa wchodzi do Misia pokoju zawsze mam stresa czy jakigoś lego nie wynajdzie
Reniu zdrówka dla Ciebie i Igiego.Jak nocki?
Sylcia oj jak dobrze że organizacja komunii u lipcowych dzieci dopiero za 3 lata
Post na C&A wyprzedaż dziś ale bieda jak narazie
U nas Ok Misiek rozpuszczony pomału zaczyna robić co chce.wczoraj powiedział "ja nic nie muszę ,tylko wy musicie coś robić a ja nie"
Mnie to jeszcze trochę słucha ale R sobie z nim nie radzi
Nocki mamy dużo lepsze pierwsze karmienie koło 6 dopiero i spanko do 7:30-8:30 .W miedzyczasie Ewa budzi się koło 4 ale smokiem ja zatykam;-)Cycanie się konczy ale mnie to cieszy
Aha od razu chcę się usprawiedliwić będzie mnie trochę mniej gdyż r ma 3 tyg urlopu
Miłego dnia!
Kic na 99% kupimy Honde Acord ale facet w komisie coś nas w ciula robi i cenę podwyzszył o prawie 3 tyś

Kasiu zdrówka dla Mikiego!
Madziu ja również kocham nasze morze już się doczekać nie mogę wiosny wtedy kilka razy w miesiącu uderzamy nad Bałtyk

Dorka współczuje stresu najważniejsze że skończyło sie Ok ja to najbardziej boję się wszelkiego rodzaju połknięć itd.Jak Ewa wchodzi do Misia pokoju zawsze mam stresa czy jakigoś lego nie wynajdzie

Reniu zdrówka dla Ciebie i Igiego.Jak nocki?
Sylcia oj jak dobrze że organizacja komunii u lipcowych dzieci dopiero za 3 lata

Post na C&A wyprzedaż dziś ale bieda jak narazie
U nas Ok Misiek rozpuszczony pomału zaczyna robić co chce.wczoraj powiedział "ja nic nie muszę ,tylko wy musicie coś robić a ja nie"

Miłego dnia!
Ostatnia edycja: