reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2008

Witam

Kic na 99% kupimy Honde Acord ale facet w komisie coś nas w ciula robi i cenę podwyzszył o prawie 3 tyś:crazy:Nutelle ja uwielbiam chodzi za mną od kilku dni ale co jestem w sklepie zapominam kupić może to i dobrze gdyż zapewne słoik w 2 dni opędzlowałabym;-)

Kasiu zdrówka dla Mikiego!

Madziu ja również kocham nasze morze już się doczekać nie mogę wiosny wtedy kilka razy w miesiącu uderzamy nad Bałtyk:tak:Chyba jak skończę karmić zakupię Hrom bo dnia bez czekolady sobie nie wyobrażam:tak:

Dorka współczuje stresu najważniejsze że skończyło sie Ok ja to najbardziej boję się wszelkiego rodzaju połknięć itd.Jak Ewa wchodzi do Misia pokoju zawsze mam stresa czy jakigoś lego nie wynajdzie:tak:

Reniu zdrówka dla Ciebie i Igiego.Jak nocki?

Sylcia oj jak dobrze że organizacja komunii u lipcowych dzieci dopiero za 3 lata:tak:
Post na C&A wyprzedaż dziś ale bieda jak narazie

U nas Ok Misiek rozpuszczony pomału zaczyna robić co chce.wczoraj powiedział "ja nic nie muszę ,tylko wy musicie coś robić a ja nie" :wściekła/y:Mnie to jeszcze trochę słucha ale R sobie z nim nie radzi:crazy:Nocki mamy dużo lepsze pierwsze karmienie koło 6 dopiero i spanko do 7:30-8:30 .W miedzyczasie Ewa budzi się koło 4 ale smokiem ja zatykam;-)Cycanie się konczy ale mnie to cieszy:tak:Aha od razu chcę się usprawiedliwić będzie mnie trochę mniej gdyż r ma 3 tyg urlopu:tak:

Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
Dorka, ale miałaś przezycia:szok: Dobrze, ze tak się skończyło, ale z wściekle energicznymi dziećmi to pewnie do rusz nas czekają chwile grozy...Sarulec wczoraj uparł się, ze wlezie na szafkę z TV, żeby dotknąć ekranu... szafka jest przysunięta do łóżka więc ledwie pół metra ma w górę do pokonania, i była już na dobrej drodze...chuligan jeden jak wołam, że nie wolno, to rechocze radośnie i przyspiesza kroku:-D

Andula, fajnie, że Wam tak dobrze z odstawieniem cyca idzie....u nas też nieźle, Sara je koło północy (z butli) i potem dopiero rano, a dziś na poranną drzemkę to nawet cycka odmówiła i położyła się przy mnie normalnie i zasnęła:szok:

Kamu, gratulacje, fajnie dzidzia rośnie i fajnie, że Ty nie rośniesz:tak: ja od kwietnia idę na Dukana bo już po ciąży 5 kg przytyłam i się dycha do zrzucenia uzbierała:wściekła/y:\

A poza tym u nas ok, ja nie ogarniam jak zawsze, ręka goi się po mału, wczoraj połowę szwów zdjęłam, reszta w czwartek ale szału z ruchomoscią nie ma...po nosie się jeszcze nie dam rady podrapać ;-) Remont na razie leży i kwiczy, bo trochę za zimno, żeby na górze pracować, poza tym eM się wkurzył, że negatywnie odniosłam się do kolejnej zmiany planów remontowych, ale mnie zagotowało, jak rok gromadzimy materiały i plany do robienia CO, a ten mi nagle stwierdza, że może jednak kominek z nawiewem:no: Wszystko cudnie, tylko, że ktoś musi na te fantazje remontowe zarabiać, a ja wolę na kafelki czy róże niż na kolejne szalone koncepcje...

No to zmykam to właśnie czynić:tak:

Post, z tego co pani doktor mówiła, to zrozumiałam, że ma obturację i dlatego tak świszczy; jak kaszel zacznie był mokry, to wtedy mam wprowadzić mucosolvan

ja dziś tylko wiatr zrobię, bo masa roboty,a dopiero co wróciłam z terenu, gdzieś mnie dyr. wywiózł na koniec świata(województwa;-)).

Renia na noszenie polecam takie o to Nosidełko biodrowe Hipseat zawsze to jakby jedna ręka wolna,a mniej zamieszania niż w normalnym nosidle czy chuście. Zdrowiejcie!
Kicrym no my podpisujemy każdego sińca,ale głownie na czole;-)
Kasia zdrówka dla Mikiego!

heloł

młody marudny strasznie
wykorzystuje sytuację chorobową i wymusza;-)
no mistrz nad mistrzami

Post Surv w wolnej chwili poproszę o przypomnienie tych waszych maszyn do szycia
;-) znowu naszła ochota

Madziu mam chustę kółkową i mai tai po Tymku
noszę i lubi ale sory to już 9kg i matka po 30 minutach wymięka;-)
zwłaszcza, że mój kręgosłup słabiutki

u nas dziś śnieg i takie ni pies ni wydra
tu sypie a na ziemi już mokro
ja kaszlę jak najęta ale słabo mi się odrywa - jutro pewnie na kontrol pójdę jak będzie tak do d..
nocki były lepsze ale teraz znowu przez chorobę pogorszenie z nawykami
miejmy nadzieje, ze do końca kwietnia chłop sie wyprostuje bo 1 maja opijam roczek Sary i Ewci;-)

Hejka:)
Kasia dzięki za linki!już dodałam do ulubionych, muszę się zmotywować do ćwiczeń:zawstydzona/y:
Renia u nas identyczna pogoda, aż mi się nie chce po dzieciaki iść:baffled:a z Dukanem to bardziej musowo niż zawzięcie;-)jak sie żarło to teraz trzeba pokutować:-p
Madzia no my chcemy właśnie Samsunga, jutro idziemy z M i zobaczymy co i jak:happy:
Andula targuj się:tak:wiadomo jak to handlarz próbuje zawyżać, wie jak komuś zależy to dopłaci:crazy:co do nutelli ja też łyżeczkami zajdałam, teraz robię dla siebie z odtłuszczonego mleka i kakao:-p
Post nawet nie wiem co to za dieta:szok:

No nic muszę się zbierać, przemieliłam piersi na pulpety, ale muszę wszystko zostawić i po dzieciaki ruszyć:confused2:
W p-lu komplecik (25) i już wysiadam:sorry::-p

Surv odnośnie ogrzewania kominkowego moja kuzynka rok temu sobie takie zainstalowała.Kominek plus turbina nawiewająca do innych pomieszczeń ciepło i powiem szczerze mi u nich zawsze zimno.Jedynie w pokoju gdzie jest kominek jest Ok a na piętrz lodówa dla mnie to fajne rozwiązanie jako dodatkowe ogrzewanie a nie jako jedyne:tak:Dziekujemy za nasiona wczoraj doszły.Na dniach posadzimy ,musimy donice zakupić gdyż Misiek nie pozwala marchewek wyrzucić (zaczeły kiełkować więc dla niego "żyją";-))

Reniu w maju opijamy roczki, wkońcu długi weekend:tak:

Kic R już chyba odpuścił ten komis znalazł jakieś inne auto ale w Łomży i chce jechać 600 km w jedną stronę:szok:

R poszedł na piwo z kumplem ,Ewcia śpi Misiek ściemnia;-)Coś czuję że R rano nie da rady Miśka do p-la zawieść;-)

Spokojnego wieczoru!

Andula, żeby Miśkowi zawodu nie robić, weź kub głęboką doniczkę i te marchewki przesadź...do pewnego momentu będą rosnąć, nie będą gigantyczne jak ze sklepu, ale i malutka powinna dać mu satysfakcję:tak:

z kominkiem sądząc po mamrotaniu R raczej się wycofuje... temat zbadaliśmy wszechstronnie już wcześniej i wnioski są właśnie takie, jak napisałas...a już na pewno nie nadaje się do ponad 200-metrowego niezbyt szczelnego domu:-p

u nas dziś przeraźliwie niskie ciśnienie, dzieci właśnie wstały po drzemce...R czeka ciężka nocka...i dobrze mu tak:-p

Renia, no do 1 maja to musimy zbiorowo odstawienie uskutecznić...tyle dzieci do opicia:-) Mnie już ciągnie do piwa jakbym z odwyku wracała...ślinotoku dostałam po obejrzeniu zdjęć koleżanki ze szklanką piwa w tle:-D

Kic, widzę że u Was nie ma chorób jak masz komplet dzieciaków w przedszkolu:-D
Andula, no niezła wycieczka po samochód. A jak okaże się trefny:baffled: Jest kawałek...
Do nas też zima wróciła. A ja już miałam nadzieję na wiosnę:sorry:

reklama
a u nas pada śnieg...bez przerwy...od 28 godzin... oglądałyście film "Pojutrze"? musieli w powiecie lwóweckim którejś zimy kręcić...:-D

kupiłam Sarulkowi butki ortopedyczne do chodzenia...najmniejsze na rynku ale nadal 3 numery za duże. Dziewczynka jednak oszalała z radości, bo w końcu może bez ślizgania się chodzić za ręce po domu:-) do roczku jak nic sama pójdzie, bo już wścieka się, że ją trzymam i usiłuje puszczać...:szok:

Andula, a doliczywszy koszty dojazdu to nie wyjdzie Wam ta sama cena co w miejscowym komisie?;-)

Do góry