Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A tak z drugiej strony,to przez to ,ze sie obawiam wczesniejszego porodu i jest zakaz akcji lozkowych,to mi wlasnie wrocila ochota na seks.Ale tak to juz jest,zakazany owoc najlepiej smakuje.
bo juz chyba powinnam je miec...moze to dzieki temu ze czesto wychodze z psem i człapie na 4te pietro bez windy do mamy co jakis czas....no i zapytajcie w swoich urzedach miasta bo czasami dane miasto wspiera swierzo upieczone mamusiekiedys w katowicach bylo cos takiego wiec ja sie przejde i zapytam czy nadal nasz prezydent jest tak uprzejmy he he
![]()
U nas niestety nie:-(co do naciecia krocza to ja mialam nacinane przy Jasku i to nic strasznego nawet nie czuć, bo położna to robi w momencie parcia, a potem tantum rossa i luzik.

Pozatym ta cholerna alergia!!miałam nadzieję, ze będzie jakos spoko, ale zaczyna się koszmarek, nos zapchany, oczy w nocy myślałam że sobie wydrapię!! a najgorsze jest to że w dzień jakos funkcjonuję a to właśnie noc jest najgorsza. Umówiłam się juz do alergologa na poniedziałek, musze wiedzieć czy mogę coś brać, bo nie wyobrażam sobie jeszcze 1,5 mca bez lekarstw na alergię
![]()
Ws półczuje Ci bardzo. Ja mam alergię na samym początku wiosny i czuje sie wtedy koszmarnie:-(pozdrawiam wszystkie spuchniete mamuśki,nie chce was dołowac,ale ja nie wiem co to sa obrzeki,nosze buty sprzed ciąży:-),tak czytam ten wątek i sie zastanawiam czy to normalnebo juz chyba powinnam je miec...moze to dzieki temu ze czesto wychodze z psem i człapie na 4te pietro bez windy do mamy co jakis czas....