reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
Witam!! troszke mnie nie było na forum ale miałam paskudny tydzień, śmierć w rodzinie, mąż w szpitalu:-( :-( na szczęście dziś wychodzi więc w końcu będzie lepiej!!

tak szybciutko przeczytałam kilka postów bo wszystko trudno będzie nadrobić!!

dziewczyby, ja teoretycznie też mam termin na sam koniec lipca ale w połowie gin wyjmuje mi pessar więc mam nadzieję że już szybko pójdzie trochę wcześniej:-)

izabelka tojuż???? trzymaj się jak najdłużej!!!!!

Witajcie u nas w dalszym ciągu piękna pogoda,chociaż dosyć wiatr wieje ale to dobrze.
Ja do niedzieli siedzę sama mój mąż pojechał na rajd polski na mazury dokładnie do mikołajek.Mnie się już nie chciało w ten upał jechać takie kawał drogi.
Także trzeba będzie sobie jakoś weekend zorganizować.
Dziś muszę o 14 iśc do sklepu zastąpić moją pracownicę,na szczęście tylko na 4 godzinki.
Teraz idę zrobić sobie kawusie i dalej czytać będę forum

Witam!! troszke mnie nie było na forum ale miałam paskudny tydzień, śmierć w rodzinie, mąż w szpitalu:-( :-( na szczęście dziś wychodzi więc w końcu będzie lepiej!!

tak szybciutko przeczytałam kilka postów bo wszystko trudno będzie nadrobić!!

dziewczyby, ja teoretycznie też mam termin na sam koniec lipca ale w połowie gin wyjmuje mi pessar więc mam nadzieję że już szybko pójdzie trochę wcześniej:-)

izabelka tojuż???? trzymaj się jak najdłużej!!!!!

co to jest ten pessar?:) pozdrawiam wszystkich

rudka, to taki krążek na szyjkę macicy jak jest za krótka, ja też mam pessar i mam nadzieję zę mi go mój profersorek zdejmie 12 czerwca, to jużbedzie 37 tydz więc mógłby to zrobić , kilka dni i do rodzenia:-D

Kamu: ja też słomiana wdowa, maż w delegacji wraca jutro wieczorem, a w niedzielę w nocy znowu jedzie.........ale przynajmniej sobie posprzątam po swojemu bez wykłócania się, co mi wolno, a czego nie wolno w ciązy:-p A zaraz przyjeżdża siostrzenica nr 1, która z okazji urodzin siostry ma wcześniejsze wakacje;-)
Ahaa: dobrze, ze się odzywasz i z Tobą i z dzieckiem wszystko ok!

Hej, mój Mężuś wraca dzisiaj po dwutygodniowej nieobecności:-) nawet się z nim stęskniłam:-D:-D co prawda przyzwyczaiłam się do sytuacji, że ciągle go nie ma, ale ostatnio biorą mnie jakieś tęsknoty i jak dzwonię do niego to z chęcią bym sobie popłakała, ale się powstrzymuję bo nie chce go denerwować - pomyślałaby sobie, że coś się u mnie złego dzieje, a mnie takie humory po prostu nachodzą:zawstydzona/y: podejrzewam, że jak już wróci to wybuchnę:-p :szok:

Oj wiem coś o tym, jak tak siedze sobie wieczorami sama w domku, mały śpi to tęsknie za tymi rozwalanymi wszędzie skarpetkami :p

reklama
Rudka to jest taki krążek albo kapturek który się zakłada jak szyjka się skraca

rudka, to taki krążek na szyjkę macicy jak jest za krótka, ja też mam pessar i mam nadzieję zę mi go mój profersorek zdejmie 12 czerwca, to jużbedzie 37 tydz więc mógłby to zrobić , kilka dni i do rodzenia:-D
dzieki za info,tak sie domyslalam:)

Oj wiem coś o tym, jak tak siedze sobie wieczorami sama w domku, mały śpi to tęsknie za tymi rozwalanymi wszędzie skarpetkami :p
masz na mysli skarpetki męża?:p ja juz dwa lata z tym walcze:p

Do góry