reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Ja bym też chciała mieć to juz za sobą,ale nie powiem że się nie boję,bo nigdy nie miałam do czynienia z małymi dziećmi i nawet mnie do tego nie ciągnęło,zastanawiam się jak sobie dam radę.Jak to będzie

reklama
Roni - a co to ten debridat?? To pomaga na kolki??
Ja też się tego boję...i tak myśle ze za jakiś miesiac z kawałkiem nasze zycie zmieni się raz na zawsze i juz nigdy nie będzie tak samo..podobno będzie lepiej:-)
ja też z dziecmi nie mam do czynienia, trochę z moją siostrzenicą, ale mieszkają daleko więc tak nie bardzo miałam mozliwość uczestniczyć w jej życiu.

Dziewczyny, u mnie już flaga Polski od wczoraj na balkonie powiewa, mam prikaz, aby nic się do końca czerwca nie zadziało, po 29 czerwca mogę rodzić:-)
Przerażaja mnie najbliższe 3 tygodnie, juz dziś umówiłam się z przyjaciółką, że chłopaki oglądają razem mecze a my wypoczywamy na tarasie...No ale to dziś a co dalej:no: Jutro to pewnie nawet obejrzę ten Polska-Niemcy, ale ogólnie to mnie nic a nic nie interesuje, musze chyba jechać do empiku i wykupić cały dział kryminalny, żeby starczyło mi ksiązek na te 3 tygodnie:-D

U mnie flaga wisi juz chyba z tydz. W salonie na lozku szalik. Tez chyba zwariuje z tymi meczami. Najchetniej to bym sie wyprowadzila z domu. W niedziele ide do szwagierki na noc a jej maz do nas ogladac mecz. Choc jeden macz bede miala z glowy.

Wiesz Roni wczoraj oglądałam program ( naukowy ) i tam było powiedziane że w większości przypadków przy ciąży mnogiej rozwiązanie następuje 3 tygodnie wcześniej :-) Więc już dużo Ci nie zostało :happy: A Twoje Maluchy będą spokojne więc nie masz się czego obawiać :blink:

Przerażaja mnie najbliższe 3 tygodnie, juz dziś umówiłam się z przyjaciółką, że chłopaki oglądają razem mecze a my wypoczywamy na tarasie...No ale to dziś a co dalej:no:

Jak to co....kibicować:-D nie trzeba lubić sportu ani się na nim znać, po tym boisku całkiem ładne chłopaki biegają.......wrażenia wizualno-estetyczne gwarantowane:-D
Mnie Euro przy życiu trzyma...tylko szkoda, że bez zimnego piwa tym razem...;-)

Wiesz Roni wczoraj oglądałam program ( naukowy ) i tam było powiedziane że w większości przypadków przy ciąży mnogiej rozwiązanie następuje 3 tygodnie wcześniej :-) Więc już dużo Ci nie zostało :happy: A Twoje Maluchy będą spokojne więc nie masz się czego obawiać :blink:

eeee....Roni córa duża rośnie, ale nie aż tak, żeby za dwójkę robić:-D:-D:-D
Apropos, zaczynam wchodzić w etap prowokowania otoczenia do złośliwych uwag...pytanie "kiedy w końcu urodzisz" już co niektórym ciśnie się na usta, a wczoraj sąsiadka mamy stwierdziła tonem nie znoszącym sprzeciwu, że jej zdaniem mam w brzuchu bliźniaki i lepiej, żebym się na to już szykowała.......nie pytajcie skąd wie, ale wie na pewno:-p:-p

reklama
Do góry