mamabartka
...i Natalki :)
Natknęłam się właśnie na fajny artykuł. To o nas!
Dziewiąty miesiąc
Dziewiąty miesiąc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
strasznie tego duzo. Przeczytalam wszystko, ale wiekszosc juz zapomnialam....
Mialam zrobic ostatnie pranie dla malej, co coz.
Od siódmej rano kiwam się nad zleceniem, ale idzie jakby sierp ciągnął..... a było powstrzymać zachłanność i nie dać sie naciągnać na fuchę
Pogoda też dziwaczna, niby obiecujące chmury ale podejrzanie duszno i nawet za przyspieszanie porodu w ramach rozrywek nie można się brać, bo jeszcze zadziała
chyba znowu pójdę spać i może powtórna pobudka okaże się bardziej skuteczna:-) Na wszelki wypadek, gdybym obudziła się dopiero wieczorem, miłego dnia wszystkim!;-)
JAkos dziwnie w kazdy weekend pada

miałam takie bóle jak przy okresie (a nigdy wcześniej nie były łagodne i teraz tak samo) i wcale się nie wyspałam
nie wiem co się ze mną dzieje, dosłownie boję się kłaść spać
na szczęście wczoraj powrócił Mąż z delegacji to trochę poprawi mi humor
tylko biedak ciągle zabiegany, od rana go nie ma bo wyjechał do jakieś naprawy, a jak wróci to pewnie będzie coś dłubał w domu, więc zobaczymy się dopiero wieczorem
cały dzień będę zleci na czekaniu na Męża
miłego dnia Dziewczyny