reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

witamy Nea,fajnie ze do nas dolaczylas:tak:
ciesze sie bardzo,ze Alicja juz po wszystkim i do domu wraca:tak:
Za Izabelke i dzidziusia mocno kciuki zacisniete trzymam,jestem pewna,ze wszystko bedzie dobrze.
Olenka ja niestety sie na ten temat nie moge wypowiedziec,bo u mnie bambaryla straszna,ale mysle,ze dziewczyny Cie juz pocieszyly i uspokoily:tak:
Pamietam jak Julia pokazywala zdjecia i wcale nie bylo brzuszka widac,a ja juz mialam ogromny.A swoja droga ciekawe jak Ona sie czuje,bo cos jej dawno tu nie bylo.
Sensi dzieki za mile slowa i pocieszenie,ze jednak przed terminem da sie urodzic,bo ja wlasnie na to licze;-)

reklama
moja Mamcia to twierdzi, ze dziewczynka bedzie:) w sumie mam tez siostre to moze na chlopca male szanse. Za to moj T. to twierdzi ze chlopak, no ale to facet zawsze chce chlopaka. A ja nie mam zadnych przeczuc czy chlopak czy dziewczynka chociaz jak mowie to zwracam sie "on" a nie "ona", wiec juz sama nie wiem ale sie niedlugo okaze :-)

Agnieszka mi też brzuch stawia się ciągle i często dość boleśnie, a na dodatek takie ciągnące bóle chyba w szyjce:zawstydzona/y: szczerze to mam nadzieję (w ogóle to przeczucie), że rozdwoję się z jakieś dwa tygodnie:zawstydzona/y: :-p zobaczymy:laugh2: wizyta za tydzień w poniedziałek to może się coś dowiem;-)
o szyjce to juz nawet nie wspominam, a tak w ogóle to mam wrażenie jakby mały pazurki sobie na mnie ostrzył:-D tak mnie drapie w środku.
nea3 witam i pozdrawiam

Nea ja mialam przeczucie,ze bedzie dziewczynka,a wyszlo ,ze jednak chlopiec.To sie chyba nie liczy,ze ty masz siostre,bo ja tez mam,moja mama byla jedynaczka,ale w rodzinie od strony mamy wiecej babek.Natomiast slyszalam,ze to zalezy od ilosci babek lub facetow w rodzinie tatusia.Nie wiem czy to sie sprawdza,chociaz uwazam to za przesad,bo u mojego Krzyska po rowno.Ale podobno jest to udowodnione,ze jak sie wspolzylo przed owulacja to bedzie dziewczynka,a jak po owulacji to chlopczyk.Chodzi o to,ze plemniki na dziewczynke sa wolniejsze,ale mocniejsze i dluzej zyja w ciele kobiety,a zatem maja czas aby poczekac na uwolnione jajeczko,a plemniki na chlopaka sa szybkie,ale za to szybciej umieraja,wiec jak jajeczko jest w jajowodzie to one po prostu szybciej do niego docieraja niz te na dziewczynke.Podobno tez zalezy jak macie ustawione lozko,bo jak pn-pd to chlopczyk (no tu sie akurat u nas sprawdzilo).To takie gdybania,jak ktos chce to niech wierzy,ale i tak bedziecie mieli fajna niespodzianke:tak:

reklama
Do góry