reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

O matko dziewczyny, ale popisałyście. Ale przebrnęłam przez wszystko ;-)

Haszi, ale masz jazdę z tymi gośćmi…
Heksa, ale masz złote dzieci. Mój pierworodny do dziś się budzi w nocy:baffled:
Kate, bo dostaniesz lanie! Uważaj na siebie!

reklama
O rany nie miałam netu od wczorajszego południa a wy tyle naskrobałyście:-) Już czytam ponad godzinę.
Haszi ja na twoim miejscu powiedziała bym że nie czuję się na siłach aby przyjmowac gości.Swoją drogą czy ci ludzie wiedzą że jesteś w 9 mies.Jeśli tak to nie będę tego komentować trochę wyczucia trzeba mieć.Do moich rodziców chciała przyjechać teraz kuzynka a że oni na wczasach to mama się zapytała czy ja bym nie chciała żeby ona przyjechała,dosadnie wybiłam jej to z głowy.Mimo że dobrze się czuję,przesypiam bezproblemowo noce to nie mam ochoty na gości aby koło nich skakać i im usługiwać.Chcę odpoczywać bo już mi mała czasu zostało.
Heksa super że synek grzeczny i możesz chociaż troszkę odpocząć.
Ja jutro idę do lekarza zobaczymy co mi powie.
Izabelka serdeczne gratulację wreszcie mamy "naszą" pierwszą dziewczynkę

Hej lipcoweczki

Jesli chodzi i wszelakie kontakty towarzystkie to o jakiegos czasu one u mnie nie istnieje- zwyczajnie nie mam na nie ochoty. Moim ulubionym zajeciem jest lezenie na lozku- ktore niekiedy i tak bywa trudne i meczace:-D.

Dzisiaj przyjezdza moja mama- huraaaa- wiec moge rodzic!

Wczoraj bylam w szpitalu na badaniach lacznie z USG i KTG, lekarz, ktory mnie badal powiedzial, ze w moim przypadku moga w kazdej chwili wywolwac porod- i, ze zalezy to tylko ode mnie:crazy:- dziwna ta Sluzba Zdrowia w Anglii. Jednak powiedzialam, ze jeszcze poczekam. Nastepne KTG mam w sobote, a USG w nastepny czwartek- wiec kto wie!!
W Anglii zazwyczaj sa robione 2 USG w ciazy - oczywiscie te na panstwowa sluzbe zdrowia- a ja mialam juz 5:szok:, a w nastepnym tygodniu 6-te!! Zaczynam sie bardzooooo martwic- bo podobno dzidzia nie rosnie tak jak powinna. Cala ciaza byla bezproblemowa- a teraz...ach...

Wczorak lekarz badajac moj brzuch tak go ponaciskal, ze od tego momentu mam jakies dziwne bole w podbrzuszu- nie wiem co to:confused:. W nocy mialam ochote wziasc jakies tabletki przeciwbolowe- jednak przez cala ciaze nic takiego nie bralam, wiec i teraz nie chce.

beaa nie przejmuj sie niczym
na pewno bedzie dobrze
juz jestes tak daleko w ciąży ze tylko rodzic a twoje maleństwo urośnie na zewnątrz:-)
grunt ze opieka lekarska jest i masz konsultacje
nocnykoszmar miło, że dołączyłaś do nas:-)
kamu udanej wizyty i czekamy na dobre wieści

Bea - na pewno wszystko bedzie dobrze. Głowa do góry!!
Ja dzis też mam wizytę i juz sie denerwuję - ale dopiero o 20:00 i nie wiem jak wytrzymam do tej godziny.
Dziś pierwsza noc od dawna taka w miare spoko, tylko dwa wyjścia na siusiu i zero zgagi ( possałam 2 tabsy rennie na noc i chyba pomogło :-) pozatym małżon wrócił i mogłam spokojnie spać:-D

:)
Witam witam
No dzieje się tu na formu dzieje :)

Renek Trzymam kciuki
Roni Moze to nie będzie zwykła kontrola :) czego Ci życzę:-)
Kate Oj kózko kózko, mam nadzieję że rany się szybko goją
julia Rodzi????????????? ciekawe co u niej
Kamu Daj znać po wizycie
Heksa 2 pobudki w nocy. Jak dla mnie bomba :) Zakładaj wąteczek dzieciowy. Już niedługo będziemy pisać a pisać :)
Haszi Ja sobie gości nie wyobrażam teraz, ledwo się wyrabiam żeby zrobić najważniejsze rzeczy a tu goscie to dużo dodatkowego biegania.
Proponuję troszkę pojęczeć jak przyjadą. Wiesz skurcze oddychanie przeponą. Powinni się przestraszyć. Możesz od niechcenia dodać......że masz nadzieję że w domu nie urodzisz i zdążysz do szpitala. Daję im max godzinę i się zabiorą tam skąd przyjechali :-):-):-) hmmm może brutalne ale myslę ze powinno poskutkować
Survivor ;-);-)
miłego dnia dziewczynki :-):-):-):-)
no i niech nam się pojawi na świecie dziewczynka :) może Julii a może Roni.
:tak::tak::tak::tak:

Nocnykoszmar witamy w Naszym gronie:-)

Bea napewno wszystko jest w porządku, tak mało czasu zostało do terminu że już nie musisz sie przejmować bólami

a ja zaczynam już wymyślać- nastawiłam sie, zę mój drugi dzieciaczek też bedzie Aniołkiem tak jak Nata i powoli docierają do mnie realia, że jest to wręcz mało prawdopodobne:-(

Właśnie zajrzałam na zamknięty, a tam już jest zdjęcie Izabelkowej córeczki! Śliczna, też taką chcę!:-D
A wczoraj widziałam się z koleżanką mającą 3-mczną córeczkę - co za złote dziecko! W nocy budzi się raz, a potem śpi do 10 rano, w dzień leży grzecznie w wózku, z uśmiechem kontemplując otoczenie, jak jest głodna to piśnie raz i grzecznie czeka, to samo ze zmianą pieluchy....nie mam złudzeń, że moja bedzie taka sama, ale jakby choć trochę podobna...;-)

Surv - ja też taka chcę :-) ciekawe od czego to zależy że jedne dzieci takie a drugie zupełnie inne. Ja po mojej siostrzenicy jestem nastawiona na najgorszą wersję ( mało spania w nocy, prawie w ogóle w dzień, dużo płaczu i grymaszenia itp ). A moja siostra jak była malutka to tylko spała i jadła i była grzeczniutka, ja natomiast to podobno istny diabeł, mama sie bała ze mna wychodzic na dwór bo podobno wciaz sie darłam:-D:-D Więc tak sobie myślę, ze moze moja siostra dostała taka wersje jaką ja byłam za młodu, a ja dostanę taka jak ona była;-)

reklama
Do góry