reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Powodzenia dziewczynki , które są jeszcze w dwupaku a niebawem już będą same w swoim ciele :-) Trzymamy kciuki...
Teraz Renek, Julia, Roni a potem kto następny wg listy ?? :happy:

reklama
Witam dzisiejszego dnia:-)

Widze , ze zaczyna sie cos dziac, powodzenia wszystkim, oby gladko i szybko poszlo:tak:Do mnie jeszcze te mysli nie docieraja, nie wiem moze juz powinnam sie przygotowywac psychicznie na ta chwile:szok:najbardziej to sie chyba boje, ze nie zdaze dojechac do szpitala, mam 50 km, a mysl o tym ze urodze w samochodzie to przesladuje mnie od poczatku;-)no ale panikuje z tym pewnie:baffled:

Milego dzionka Wszystkim zycze:-)

dziewczyny, spokojnie, mi do porodu jeszcze dluga droga
bede sie martwic jak do czwartku nic sie nie ruszy....
powodzenia Renek! Trzymam kciuki zeby jak najszybciej :tak:

Renek troche niesmaczne pytanie zadam - jak wyglada u ciebie ten czop? Jest podbarwiony krwią czy nie? Pytam się, bo ja przy Matim miałam poprostu taki czok kwisty i tyle - na raz poszedł, a nastepnego dnia zaczełam rodzic. Teraz znowu mam dośc duzo śluzu i może to jest to?
Wybaczcie za szczerośc.

Witam dzisiejszego dnia:-)

Widze , ze zaczyna sie cos dziac, powodzenia wszystkim, oby gladko i szybko poszlo:tak:Do mnie jeszcze te mysli nie docieraja, nie wiem moze juz powinnam sie przygotowywac psychicznie na ta chwile:szok:najbardziej to sie chyba boje, ze nie zdaze dojechac do szpitala, mam 50 km, a mysl o tym ze urodze w samochodzie to przesladuje mnie od poczatku;-)no ale panikuje z tym pewnie:baffled:

Milego dzionka Wszystkim zycze:-)

spokojnie, akcja trwa dlugo, wiec powinnas dojechac, przy pierworodkach to chyba najkrocej 4 godz bedzie- tak mi sie wydaje:zawstydzona/y: w kazdym badz razie ja rodzilam Nate 7 godzin

Hej Dziewczynki:-)
Boze ile Wy produkujecie tych postow:szok:, nie sposob Was nadrobic, jesli komus przytrafi sie ciut dluzsza nieobecnosc :-)
Pabla nie martw sie, na pewno wszystko jest w porzadku, a z tymi pomiarami- no coz chyba juz wszystko Dziewczyny napisaly, nie warto brac ich tak bardzo do siebie, bo sa naprawde rozne, a przez to nierzadko niedokladne :-) tak wiec glowa do gory!:-)
Renek
no to juz niebawem bedziesz tuic swoje szkrabiki :-)
Roni mam nadzieje ze do czwartku ruszy :-) bo Blaneczka juz naprawde dorodna babeczka:-) dobrze ze masz cc :-)
Julia trzymam kciuki !!!
Mam nadzieje ze niczego waznego nie pominelam,a jesli tak to najmocniej przepraszam, ale nie spsob jest spamietac te milion postow :-)
Tak czy inaczej trzymam kciuki za wszystkie , ktore juz lada dzien sie rozpakuja :-)
a u mnie wszystko pieknie, i chyba za dobrze... noce przesypiam jak dziecko, nic mnie nie boli,zadnych skurczy...nie wiem czy mam sie z tego cieszyc czy martwic ??:confused:

u mnie czop wychodzil 3 dni z Jaskiem
ostatniego dnia wyszedl nie podbarwiony krwia a brunatny caly
ja dla odmiany mam ciagle mokro ;-)
nie wiem why

andziaa, absolutnie nie odrazu, czasem sie rodzi 24 h od czoa, czasem kilka dni...
jedziesz do szpitala jak odejda wody- wtedy masz godzine
jak odejda wody ziolone/czerwone- jedziesz odrazu
jak masz skurcze co 7 min/ wielorodki co 10 min bo porod u nich teoretycznie krotszy... chyba tyle ;-)

reklama
moja Nata od kilku dni "okupuje" babcie i aż mam wyrzuty sumienia normalnie i głupio mi:zawstydzona/y: kobieta nigdzie ruszyć sie nie może bo taki mały ogon za nią łazi, ale dzieki temu ja mam troche spokoju.
Aż sie zastanawiam kiedy babcia powie "dość"

Do góry