Gadam z moją siostrą przez gg i ona mi tak kracze bo jutro mam imieniny więc ona tylko" jak się czujesz i jak się czujesz"? bo miała nadzieje że może jutro urodzę.Jeszcze mam czas
Kate23 bo u mnie w sumie były dwa terminy bo za pierwszym razem podałam że miesiączke miałam 16.10,ale jak zaczęłam sprawdzać to się okazało że jednak 11.10,ale w karcie już nie zmieniałyśmy i w suwaczku mam ten termin liczony od 16.10
Madzia no nie dziwie ci się,ja pewnie też bym zaraz "urdziła" jak bym takiego lekarza zobaczyła:-)
Kate23 bo u mnie w sumie były dwa terminy bo za pierwszym razem podałam że miesiączke miałam 16.10,ale jak zaczęłam sprawdzać to się okazało że jednak 11.10,ale w karcie już nie zmieniałyśmy i w suwaczku mam ten termin liczony od 16.10
Madzia no nie dziwie ci się,ja pewnie też bym zaraz "urdziła" jak bym takiego lekarza zobaczyła:-)
noga na krzesełko i zawiązałam
w sumie mam duży brzuch ale az tak bardzo mi on nie przeszkadza
a tu niespodzianka i ty jeszcze w dwupacku!

Wczoraj tez sie troszke naczekalismy,najpierw na lekarza,a to i tak przylazl jakis uczen,a pozniej na te przeciwciala.Mam nadzieje,ze jak przyjdzie co do czego,o akurat lekarz bedzie wolny i na czas zdazymy z tym epiduralem.A moze oni tak specjalnie sie nie spiesza i kaza rodzic tylko na gazie