Hej Laski ;-)
Kurcze znowu naplodzilyscie cale mnostwo postow- ze Wy macie jeszcze sile siedziec w tak niewygodnej pozycji przed kompem
achhh :-)
Roni wielkie gratulacje po raz kolejny!! Blaneczka -super babeczka, slicznota :-) no i fajnie wiedziec ze porod to wcale nie taki diabel jak go maluja ;-) a uslyszec to od kogos to ma porownanie- i cc i sn- to w ogole napawa optymizmem:-)
Pabla Rowniez po rak kolejny gratuluje!! I ciesze sie ze Ty tez az tak strasznie o tym nie mowisz ;-) Lenka jest rowniez przeslodka :-)
bea Twoja corcia, ktorej imienia nie chcesz zdradzic tak samo piekniutka :-)
achh jednym slowem wszystkie szkraby sa przefajne !! juz sie nie moge doczekac swojego :-)
Kaja GRATULUJE!! DORODNY TEN TWOJ BABEL :-)
Julia biedaczko, nie dosc ze corci sie nie spieszy i meczy biedna mamusie oczekiwaniem , to jeszcze jakies chorobsko sie przyplatalo :-( kuruj sie i trzymam kciuki by Mala w koncu zechciala zobaczyc ten nasz swiat ;-)
zreszta wszystkim oczekujacym juz z niecierpliwoscia mamom zycze szybkich i latwych porodow:-)
Kurcze znowu naplodzilyscie cale mnostwo postow- ze Wy macie jeszcze sile siedziec w tak niewygodnej pozycji przed kompem
achhh :-)Roni wielkie gratulacje po raz kolejny!! Blaneczka -super babeczka, slicznota :-) no i fajnie wiedziec ze porod to wcale nie taki diabel jak go maluja ;-) a uslyszec to od kogos to ma porownanie- i cc i sn- to w ogole napawa optymizmem:-)
Pabla Rowniez po rak kolejny gratuluje!! I ciesze sie ze Ty tez az tak strasznie o tym nie mowisz ;-) Lenka jest rowniez przeslodka :-)
bea Twoja corcia, ktorej imienia nie chcesz zdradzic tak samo piekniutka :-)
achh jednym slowem wszystkie szkraby sa przefajne !! juz sie nie moge doczekac swojego :-)
Kaja GRATULUJE!! DORODNY TEN TWOJ BABEL :-)
Julia biedaczko, nie dosc ze corci sie nie spieszy i meczy biedna mamusie oczekiwaniem , to jeszcze jakies chorobsko sie przyplatalo :-( kuruj sie i trzymam kciuki by Mala w koncu zechciala zobaczyc ten nasz swiat ;-)
zreszta wszystkim oczekujacym juz z niecierpliwoscia mamom zycze szybkich i latwych porodow:-)
:-)
Tutaj taki doping,a one nic.
Ja to sie czuje jakbym miala jeszcze kilka miesiecy z tym brzuchem pochodzic,im dluzej maly zwleka,tym bardziej jestem przekonana,ze jeszcze sobie troszke poczekam.W najgorszym wypadku ide za tydzien na wywolywanie i to i tak cos czuje,ze latwo nie pojdzie
Zatem Julia i post-ptaszyna szybko do lekarza z Waszymi dolegliwościami, żebyście zdążyły;-) Madzia coś na razie się nie odzywa, więc albo śpi albo rodzi
Rodzina na wyścigi wymyśla mi zajęcia, ale ja już sama nie wiem, czy wolę mieć głowę zajętą, czy żeby mnie wszyscy w spokoju zostawili, bo ja słyszę 10 razy dziennie "wszystko bedzie dobrze", to mnie zaczyna szlag trafiać