reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

rak maruda?
hahahah nigdy nie interesowałam sie znakami zodiaku więc nie znam się
ale marudy to nie chcę:tak:
chyba muszę pogadać z lekarzem o cc w znaku lwa:-)
matko kochana jak ja o takich pierdołach myślę to ze mna serio juz nie jest dobrze:szok: ale zwalę na stan przemęczenia ciążowego
OBY BYŁ ZDROWY!!!
Madzia może rzeczywiście już jest w trakcie akcji???
JuliaK no to skoro taki power Cię rozpiera to niech maleństwo weźmie dobry przykład z mamusi:-)

reklama
Hej, a ja tam chce raka - marudę:zawstydzona/y::-) u mnie termin na 20 ego, ale modlę się żeby było wcześniej:zawstydzona/y: ogólnie to z małym lwem chyba byśmy się pozabijali bo ja jestem skorpion, a taka mieszanka jest nieco wybuchowa, więc liczę na romantycznego raka;-):-)

Dziewczyny bierzcie się za rodzenie:-D:-D liczę na Madzie, Julię, Post Ptaszynę i Agnieszkę:-) Survivor zostaw te słoiki i te bierz się do roboty:-):-) z tego co czytam to Ahaa też jest chętna do rozdwojenia, więc proszę bardzo:-) coś za spokojnie na forum:-)
Roni taka twarda babka i baby blues - w życiu nie uwierzę:-p z pewnością odzywa się zmęczenie i te wszystkie wrażenia z ostatnich kilku dni:blink: Twoje wierne Fanki trzymają za Ciebie kciuki, więc wszystko będzie dobrze:-) Fanklub czuwa:-):-):-)
Andziaa ja na końcówkę też zaczęłam puchnąć, oczywiście widzę to tylko ja, ale i tak jestem zła bo na sam koniec dopadają mnie wszystkie dolegliwości - np. wczoraj cały dzień miałam zgagę -masakra:eek: nie martw się niedługo wszystko przejdzie:-)
ja miałam spokojną noc, bez niespodzianek;-) zaraz wyruszam w odwiedziny do koleżanek:-) co prawda pogoda nieciekawa, ale da się przeżyć:-p miłego dnia:-) zaprawszam na porodówkę:-D

surv na pewno nierowne tetno Florki spowodowane bylo intensywnie rozpoczetym dniem :-)
witajcie wszystkie nowe Lipcoweczki- piszcie wiecej o sobie i bablach w brzuszku :-)

Qlka witaj na lipcóweczkach:-)

Kate ty widzę masz też powera
mi nawet za okno nosa nie chce się wystawić a co dopiero jakieś wyjście z domu
no więc tak sobie myśle ze mama leniwa to synek też może sobie pofolgować
wczoraj zgaga strasznie wymęczyła, ululała mnie do snu i przeszła:-)
ach te cudne dolegliwości ciążowe
mąż już z politowaniem patrzy na mój wyraz twarzy i stara się przekonać syna aby tak nie męczył mamy
ale mały zdecydowanie robi swoje i staruszków ma w głębokim poważaniu;-)

:)
Aga liczymy tu na Ciebie dzisiaj
Madzia oby Twoja nieobecność na forum znaczyła że własnie rodzisz, tego życzę.
A ja idę wziąść relaksacyjną kąpiel:-):-)
Posprzątane tak sobie ale nie mam siły na wymachiwanie intensywne miotłą:tak:

Nie no co wy na mnie nie liczcie;-)Ja chyba mam urojona ciaze i tak mi juz zostanie,bo objawow porodu brak:sorry2:Tak sie pozno zglaszam,bo u mnie godzina do tylu,a poza tym wstaje o 6.00 razem z K robie mu kanapki do pracy,bo mi sie juz spac nie chce i plecy mnie strasznie bola,a jak on wychodzi do dalej do wyrka i gnije do 10.czyli u was 11.
Po wczorajszych przytulankach myslalam,ze znow mi sie fajnie bedzie spalo,a tu dupa blada:no:Brzuch napiety przez cala noc i strasznie bolal,a do tego te plecy:wściekła/y:A malego i tak nic nie rusza.Juz sie nastawiam na dzisiejsza noc(jak codziennie z reszta),zeby akurat na 10.07 trafic,bo ja mam urodziny 10.09,moj K 10.03,a moja siorka 10.08.Wiec moze sie wstrzelimy w kolejna 10.:confused:
Witam wszystkie nowe lipcoweczki!!!!
Roni ty tu zadnych baby bluesow nie zapodawaj!!!
Andzia mi tez palce zaczely puchnac i pierscionki ledwo co schodza,a wczesniej byly luzne.Ale to chyba nie jest powod do zmartwienia.
Post_ my jestesmy w tej samej sytuacji.Nie bede sie powtarzac,ale u mnie tak jak u ciebie.To czekanie na nie wiadomo kiedy mnie dobija:-(
Julia trzymam kciuki,moze akurat Ci po tych wszystkich domowych zabiegach ruszy i cie w szpitalu zostawia.Powodzenia i jak cos to daj znac.
Agnieszka tobie rowniez powodzenia.Jak widzisz my przeterminowane przepuszczamy wszystkie chetne.Czekamy na dobre wiesci!
A ja tez sie moze za cos wezme,tylko juz sama nie wiem za co,moze sie wybiore na zakupy do jakiegos dalszego sklepu i pokombinuje co by tu na obiad zaserwowac.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki.
Ja też już po wizycie u ginka. Niestety pan doktor mnie rozczarował stwierdzeniem, że "wszystko wysoko i pięknie pozamykane":eek:
Co prawda do terminu jeszcze 19 dni, ale miałam nadzieję że coś tam postępuje bo już nie mam siły do tego mojego brzucha.
Na usg oczywiście znowu jakieś dysproporcje między BPD a FL. Już normalnie mam dosyć. Doktorek stwierdził że to nic takiego, poprostu Natalka urodzi się króciutka bo ma krótkie nóżki (35 tydz.) a reszta mieści się w normie dla 38 tyg.
Boszssz... niech ona już wyskoczy bo zwariuję. Ciągle coś nie tak. Już chcę ją zobaczyć nareszcie i mam nadzieję że wszystko okaże się na swoim miejscu.
A tak poza tym mała leży główką w dół więc OK.

Właśnie zaczyna się u mnie niezła burza...... :tak: Może któraś z okolicznych lipcówek wrażliwych na pogodę się rozpakuje z tej okazji....

POZDRAWIAM was wszystkie i życzę postępów w wypędzaniu leniuszków na świat.
MIŁEGO DNIA

AHaa :tak: Tak, będzie chłopak - Alek :-)

Nawiązując do znaków zodiaku - będzie Lew jak jego tata. Jest nawet niewielka szansa, że się urodzi w jego urodziny, jeśli się pospieszy kilka dni :-D

Ostatnia edycja:
Qlka to chyba musisz zostać treserką
dwa dzikie koty poskromić to będzie sztuka
Alek - fajne imię
moje szczęście na drugie otrzyma Aleksander:-)
Madzia a my tu liczymy na Ciebie i Maciusia
to może jednak Julia??

reklama
Do góry