reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

witajcie dziewczyny. Ja też miałam nie przespaną nockę. Juz po 2 bóle mnie budziły, ale co parę godzin starałam się łapać jakąś drzemkę. Właściwie to nie ma takiego miejsca od pasa w dół, które by mnie nie bolały. Zaraz wezmę ciepłą kąpiel i się szykuje do szpitala. Trzymam za was kciuki.
życzę szybkiego i bezbolesnego porodu wszystkim rodzącym dziś:-)

moje maleństwo tak sie wczoraj denerwowało z powodu burzy ze nie wiedziałam co mam ze soba zrobic i jaka pozycje przyjac zeby nic nie ciagnelo, aż zaczełam mu spiewac zeby sie uspokoil- nestety podzialalo na bardzo krotko:dry:.
a dzis zadnych kopniec tylko wypinanie sie-hmm zaczynam sie zastanawiac czy to nie jakis objaw nowy:-D, b o troche trudno sie przestawic z ADHD na tylko wypinanie;-). smoka dzis wyparzylam i wsadzilam do torby do szpitala- tak na wszelki, bo pamietam jak Natka mi sie przyzwyczaila do ksztalty szpitalnego smoka i potem nie chciala innego:no:
Miłego dzionka zyczę!!!

reklama
Oj cos sie Ptaszyna i Julia nie odzywaja:eek:
Dorka odpocznij sobie dzisiaj i sie zrelaksuj,a jutro juz bedziesz miala swoja niunie:-D
Dziewczynki a wy spijcie ile mozecie,bo pozniej moze nie byc latwo.Ja dzisia co godzine karmienie,od 3.00 do 6.00 zero spania:no:,no i pozniej do 9.00 tez co godz pobudka,ale to sie ide wyzalic na inny watek.

witam dziewczyny:-)
no to dzisiaj sądny dzień dla surv:-) powodonka, kciuki mocnnnoooo zaciśnięte:-)
a przy okazji jakby któraś się zdecydowała dziś rodzić to powodzenia:-)

ja się trochę nie odzywałam ale miałam przerwę w necie, chyba przez te burze coś nawalilo:-(
już dwie nocki przespane, teraz w dzień sie męczę:-( przed snem serwuję sobie długą kąpiel w ciepłej wodzie i może pomaga:-)
andzia moja córa też się uparła na dół brzucha i grasuje po szyjce:-) no i ten ciągły ból podbrzusza i skurcze nieregularne..:-(ufffff
dziś mój tata ma urodziny i strasznie liczy że wnuczka się dziś pojawi, ale coś czuje że marne szanse.....:-)

Julia jest na gg, przynajmniej ma włączone a w opisie że skurcze co 15-20 min ,może się już zaczyna coś dziać i będziemy mieć 2 dziewczynki dziś

Anecia to powodzenia i kciuki mocno zaciśnięte
czekamy na wieści:-)

a ja dziś mam wizytę z anestezjologiem - wreszcie się zmobilizowałam i zadzwoniłam, ale leń ze mnie straszny
co prawda zwalam winę na złe samopoczucie bo nawet do laborki nie poszłam dzis a wyniki muszę kontrolne porobić
Florka pewnie już na świecie:-)
Julia Post czekamy na wieści od was
czy któraś jeszcze umknęła naszej uwadze???

Uwaga uwaga
Pani Florentynka urodzila sie z wielkim wrzaskiem dzis o 10
wazy 2600 i mierzy 52 cm
mama i nie Zbyszek czuja sie dobrze
tata dochodzi do siebie

Surv- ogromne gratulacje :-):-)
widzę że Florka z takich drobinek jak i moja Lenka :-D:-D
Najważniejsze, że wszyscy czują sie dobrze.

reklama
Survivor wielkie gratulacje!!!życzymy szybkiego powrotu do formy i do domku!czekamy na zdjecia i relacje!:-D:-D:-Dno i fajnie że Florka to Florka a nie Zbysiu:-D

Do góry