Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) przyjemny dzień.

zanim się wybraliśmy nie obyło się bez akcji pt. "nigdzie nie idziecie" w wydaniu Naszego Syna
jak zasypia góra pół po kąpieli, tak wczoraj ani myślał tak zrobić
na szczęście w domu jest odpowiednia ekipa do pilnowania Małego, więc można było się urwać
nawet było miło
Mały dzisiaj stęka bo zaszalałam z jedzeniem i teraz mam wyrzuty sumienia, ze łakomstwo jest silniejsze ode mnie
pogoda dziś piękna, na cmentarzu już byłam, a później na pewno pójdziemy na spacerek:-)miłego dnia

marudzil mi caly dzien
bylam sama, bo maz pomagal mamie przy sprzedarzy zniczy i kwiatow
oby dzieci daly nam pospac, chociaz do 6.30 :-)
mglisto i ogólnie szaro
ja w nocy się nie wyspałam bo zasnęłam dopiero ok 5 rano, na dodatek mój Syn pierwszy raz obudziła się na jedzenie tylko raz, więc ja co godzina sprawdzałam czy On na pewno oddycha
mam dzisiaj okropny humor
Mąż doprowadza mnie do szału
próbuje na siłę integrować się Synem, ale Antkowi jakoś nie bardzo podoba się Tata, który śpiewa w kółko to samo, brzęczy wszystkim czym się da nad głową i na dodatek kłóci się z Mamą
Mały ciągle mu marudzi bo M twierdzi, że dziecko musi dużo leżeć bo jest rozpaprane tym, że wszyscy Go noszą
On niby chce pomagać, ale tylko Małego wkurza a o sobie nie wspomnę
najlepszy jest tekst jak Antoś krzyczy mu wniebogłosy i ja przyjdę wziąć od Niego Małego, zanim Go uspokoję to troszkę czasu minie, a mój M wtedy "co z ciebie za matka jak ty własnego dziecka nie umiesz uspokoić"

kiedyś Go zabije
cały tydzień zasuwa jak głupi na budowie, a potem w jeden dzień chce wszystko nadrobić i co najlepsze w przypływie chorej ambicji chce od razu zrównać się ze mną w opiece nad Małym i są tylko przez to kłótnie
ponarzekałam
miłego dnia;-)