reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Zuzia, Ika, Misia, Maksiu, Adaś - rośnijcie zdrowo na pociechę swoim mamom !! (Adaś także na pociechę przyszłej teściowej
)
My dziś jedziemy do babci oczekiwać w napięciu na moją siostrę, którą mąż ma w nocy z Okęcia przywieźć. nie ma szans, zeby Młoda ją pamiętała, więc ciekawa jestem, jaka bedzie jej reakcja, zwłaszcza że wchodzi w etap rozpoznawania swoich i obcych i robi się straszna mamicóreczka;-) strasznie to miłe ale i uciążliwe, bo coraz częściej jest ryk jak nie siedzi u mamy czy taty, tylko u kogoś mniej znanego

My dziś jedziemy do babci oczekiwać w napięciu na moją siostrę, którą mąż ma w nocy z Okęcia przywieźć. nie ma szans, zeby Młoda ją pamiętała, więc ciekawa jestem, jaka bedzie jej reakcja, zwłaszcza że wchodzi w etap rozpoznawania swoich i obcych i robi się straszna mamicóreczka;-) strasznie to miłe ale i uciążliwe, bo coraz częściej jest ryk jak nie siedzi u mamy czy taty, tylko u kogoś mniej znanego

Dziękujemy za życzenia i również przesyłamy najlepsze życzenia dla Zuzi i Florki.Wczoraj nie zaglądałam na forum więc troszke jestem spóźniona z tymi życzeniami.
Ale ten czas leci,już 5 mies.Pamiętam jak by to było wczoraj jak leżałam kilka godzin po urodzeniu Maksa i wymieniałam smsy z Julią:-)
Ale ten czas leci,już 5 mies.Pamiętam jak by to było wczoraj jak leżałam kilka godzin po urodzeniu Maksa i wymieniałam smsy z Julią:-)
Misia ladnie dziekuje za zyczonka
Iko, Maksiu i Adasiu wszystkiego najlepszego, duzo slonka na kazdy dzien:-)
Surv moja mlodsza siostra przylatuje jutro,niebylo jej miesiac zobaczymy jak Michalinka na nia zareaguje.
Moja druga siostra z Irlandi nie przyleci na Boze Narodzenie:-(, bedzie dopiero na Wielkanoc.

Iko, Maksiu i Adasiu wszystkiego najlepszego, duzo slonka na kazdy dzien:-)
Surv moja mlodsza siostra przylatuje jutro,niebylo jej miesiac zobaczymy jak Michalinka na nia zareaguje.

lemonnka
Aktywna w BB
FLORKA, ZUZIA WSZYSTKIEGO NAAAAAAJ - 100 LAT!!! :-):-):-)
U nas chrzciny dopiero 18 stycznia, mam nadzieje ze mały nie bedzie rozrabiał w kosciele
A tak poza tym to troche jestem przygnębiona, bo sie okazało ze moja kuzynka która mieszka rowniez tutaj w Belfascie z męzem i synkiem, prawdopodobnie ma nawrót choroby - stwardnienie rozsiane- po 7 latach.... :-
-
-( ciągle o niej myśle i nie wiem jak pomóc. Teraz bidulka sie troche załamała bo znów ma te wszystkie objawy, jest smutna, a zawsze była wesołą osobą, uśmiech nigdy nie schodził z jej twarzy.... coś okropnego - ma dopiero 28 lat :-(

U nas chrzciny dopiero 18 stycznia, mam nadzieje ze mały nie bedzie rozrabiał w kosciele

A tak poza tym to troche jestem przygnębiona, bo sie okazało ze moja kuzynka która mieszka rowniez tutaj w Belfascie z męzem i synkiem, prawdopodobnie ma nawrót choroby - stwardnienie rozsiane- po 7 latach.... :-

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Dziękujemy dziękujemy 
My zyczymy również wszystkiego naj...Misi, Makiowi i Adasiowi

Też nie wiem kiedy to zleciało
My zyczymy również wszystkiego naj...Misi, Makiowi i Adasiowi

Też nie wiem kiedy to zleciało
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Zuzia - wszystkiego naj naj najwspanialszego. Wczoraj zapomnieliśmy o Tobie i jest nam wstyd
Ale najwspanialsze życzenia dla Ciebie dużo radości i byś dlaej była taką gimastyczką :-)
Ika, Misia, Maksiu wszystkiego najlepszego dzieciaczki , rośnijcie zdrowo , bawcie się ile sił i uśmiechajcie się do Mamy i Taty:-)
Dziękujemy bardzo za życzenia z okazji 5 miesięcy

Ika, Misia, Maksiu wszystkiego najlepszego dzieciaczki , rośnijcie zdrowo , bawcie się ile sił i uśmiechajcie się do Mamy i Taty:-)
Dziękujemy bardzo za życzenia z okazji 5 miesięcy

reklama