reklama
A na sen dzieciaków polecam AugmentinMoże to przypadek ale po tym antybiotyku młoda śpi jak marzenie - znowu godzinę podania przespałyśmy
a ona spała ciągiem od 3 do 8
![]()
He, he, na innym wątku pisałam, że Olga miała 1 pobudkę - też zażywa Augmentin

pabla27
Fanka BB :)
No ładnie Dziewczyny, szprycujecie antybiotykiem zeby w nocy spac;-)
ja juz na nogach, młoda dopiero o 06:00 na butlę wstała i potem wstałyśmy dopiero o 08:30:-)
teraz ja jem sniadanko, a młoda bawi się zabawkami. zaraz ćwiczonka i jej śniadanko.

ja juz na nogach, młoda dopiero o 06:00 na butlę wstała i potem wstałyśmy dopiero o 08:30:-)
teraz ja jem sniadanko, a młoda bawi się zabawkami. zaraz ćwiczonka i jej śniadanko.
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
dawno mnie nie było i teraz pokutuje- już od ok 2 h czytam ten wątek 
bardzo dziękujemy za życzenia dla Wiktora i również życzymy półroczniaczkom wszystkiego co najlepsze.
a my całą trójką przeziębieni- najpierw załąpałam ja potem zaraziłam dzieciaki- wyrodna matka ze mnie
no i ustaliłam wreszcie termin egzaminu na prawko- tak więc 5 lutego w samo południe trzymajcie za mnie kciuki przez jakies 2 h bo robie teorie i praktyke zaraz po sobie

bardzo dziękujemy za życzenia dla Wiktora i również życzymy półroczniaczkom wszystkiego co najlepsze.
a my całą trójką przeziębieni- najpierw załąpałam ja potem zaraziłam dzieciaki- wyrodna matka ze mnie
no i ustaliłam wreszcie termin egzaminu na prawko- tak więc 5 lutego w samo południe trzymajcie za mnie kciuki przez jakies 2 h bo robie teorie i praktyke zaraz po sobie

No a my po wizycie oglądających. Tym razem bylo młode małżeństwo w ciąży. I oglądanie mieszkania skupilo się głównie wokół łóżeczka, fotelika, maty dzieciecej;-) a rozmowa dotyczyła zasadności zakupu śmietnika na pieluchy czy transeksualnych piesków (uwielbiam to określenie przez Surv
)
Aczkolwiek zastanawiam się teraz czy dobrze zrobiliśmy urządzając nasze mieszkanie, bo pozbyliśmy się większosci ścian
i tym sposobem pomimo duzego metrażu mamy na dole otwartą przestrezń a na górze tylko dwa pokoje:-( i np. jak ktoś ma dwoje bąbli albo planuje mieć duzio dziecia to kicha z takim mieszkaniem:-
-
-( nic tam jak nie sprzedamy to M będzie latał po budowach i podbierał po cegiełce i bedziemy dzielić pokoje

Andula
Fanka BB :)
Tosika mi sie marzy dwupoziomowe mieszkanie na dole salon i kuchnia a na gorze ze 3 sypialnie wiec moze ja kupie tylko portfel pusty
Napewno ktos sie szybko znajdzie i cegielki potrzebne nie beda teraz bardzo modna jest otwarta przestrzem :-)

survivor26
Mamy lipcowe'08
Tosika, no fakt, mnie by taki układ zniechęcił, bo ja też szukam, żeby dużo pokoi było...ale może znajdziecie jakichś młodych yuppies? Im duża przestrzeń przypadnie do gustu, a bez dzieci to dwa pokoje na górze spokojnie starczą.........tylko wystaw to jako ekskluzywny apartament, żeby do odpowiedniego "targetu" trafiło

reklama
beaa
Mamy lipcowe'08
teraz muszę usiąść i pomyśleć, jak to zrobić, żeby mając niewiele, i tak kupić dom![]()
Surv- jak wymyslisz, to prosze podziel sie z nami.