reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
Apropos, nie znalazłam na zamkniętym kontaktu do Post, a martwię się bardzo co z nią i Iką:-( Magdzik albo Kiwaczka, moze macie do niej numer i mogłybyście smsnąć, czy wszystko w porządku?

Surv - telepatia, czy co??? Napisawszy sms do post, zaglądnęłam na wąteczek:-D Cały czas o nich myślę:tak::tak::tak:

Oto cieplutka i świeżutka odpowiedź:

"Ja muszę do domu, bo tu mnóstwo wirusów. Odezwę się wieczorem na bb"

Zakładam, że wszystko idzie ku dobremu:-):-):-)

Ja tez sie martwie jak tam Ikusia daje rade pewnie i tak humorek jej nie opuszcza aniolek forumowy oby szybko wyzdrowiala zapalenie pluc to cholerstwo :baffled:

Surv - telepatia, czy co??? Napisawszy sms do post, zaglądnęłam na wąteczek:-D Cały czas o nich myślę:tak::tak::tak:

Oto cieplutka i świeżutka odpowiedź:

"Ja muszę do domu, bo tu mnóstwo wirusów. Odezwę się wieczorem na bb"

Zakładam, że wszystko idzie ku dobremu:-):-):-)

O to brzmi nieźle! Widać Ika walczy dzielnie, skoro mogą szpital opuścić! To czekamy na relację z pierwszej ręki:tak:

nadrobilam narazie 4 strony :-) jak wy to robicie?? ze tyle pisecie oczywiscie ;-)
przezoczylam,ze Ika w szpitalu? zapalenie pluc ma z tego co zrozumilam :-( zdrowka zycze,bo wiem co to chory maluszek :-( Oski mial 3 tyg jak walsnie zlapal to cholerstwo
Agnieszko trzymam kciuki-ja w czwartek mam juz 1 poprawke :nerd: ciekawe czy zdam, bo szkoda kasy :baffled::eek:
Tosika trzymam kciukasy za sprzedaz mieszkanka; ja niestety nie ogladam seriali-z wiadomych przyczyn braku czasu;ale TVN Style kiedy tylko moge- uwielbiam jak zmeiniaja i remontuja mieszkanka :tak:

reklama
kurcze tez przeoczyłam fakt szpitala:crazy: zdrówka życzę maleństwu!
Iza ja jak nie zdam za 1-szym to przenosze papiery do Piotrkowa, bo w Łodzi strasznie oblewają wszystkich
Też uwielbiam tvn style:tak: i wszelkie "domowe" programy

Do góry