Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze juz sobie wyobrażam jak bedziesz na porodowce, twój M z laptopikiem obok i my
i będzie między jedny skurczem a następnym: czytaj co napisały!!! przeć czy oddychać??
nie slyszałam, powtórz

bo taka grzeczna (taaak, tylko jak nie jest u siebie) za to w domu szalała bez umiaru
A jak pierwsze zdanie przeczytałam to już myślałam że wiesz jaka płeć , ale oczywiście trzymam kciuki za synka 

tata przegląda dokumenty i zostałam tylko ja ze swoimi myślami i piffkiem (karmi), chociaż ten 1%
Dziewczyny widziałyście grupa społecznościowa lipiec 08 Forum BabyBoom - lipiec 08![]()
Nawet nie oczekuje zadnego prezentu,z reszta sama nic nie kupilam K ,zrobilam mu tylko W-Z ke i dalam ziemniaka w ksztalcie serca,bo akurat znalazlam
jak dla mnie to bezsensu ta grupa, przecież już jest lipiec 08.....z tego co widzę to załozyła ta wiktoria12 co tu u nas też sie odzywała...ale po co to zakładałaDziewczyny widziałyście grupa społecznościowa lipiec 08 Forum BabyBoom - lipiec 08![]()