reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

czesc dziewczynki
bardzo mnie ucieszyla wiadomosci ze wasze dzidziunie maja sie dobrze, zreszta nie moglo byc inaczej ;-)
co do nowego watku, to moge sie zajac ale troszke pozniej...a czemu chcecie jeszcze raz to samo pisac?
bo w sumie te informacje mamy i w "poznajmy sie" i "Liscie lipcowek"
Kiwaczka super,ze jestes ;-) wkrotce i my Cie poznamy
Roni, pisz smialo....chyba ze nie mozesz
mamusia trzymam kciuki za Was jutro
mnie az w brzuchu sciska :baffled:

reklama
Kiwaczka witamy :tak:

Mamusiasynusia jutro trzymam kciuki, na pewno wszystko jest dobrze, i jak tylko wrócisz to napisz do nas.

Izabelka nie chodzi o pisanie jeszcze raz tego samego ale o rozszeżenie listy lipcówek o nowości, tzn oprócz daty porodu płeć, wybrane imię dzidziusia, itp, mi spodobały się listy z listopada 2007, może zajrzyjcie tam.;-)

Witajcie ja znowu nie poszłam do pracy :-(Dziś w nocy myślałam że się wykończe miałam taki ból głowy od zatok,makabra.Byłam u lekarza ale mało co poradziła,kazała robić inhalacje.Głowa to mnie tak boli a jak się schylam to już jest tragedia.
Dziewczyny jak bedziecie po usg to zaraz tu prosze o relacje.Trzymam kciuki.

d4de37b931.png

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe powitanie! Co do mamuś w trzydziestymktórymśtam roku, to tak sie czasem zastanawiam czy jest nam łatwiej czy trudniej. Może zabrzmi to głupi, ale chyba nie spodziewałam się że ciąża to tak rewolucja w życiu! To jednak ogromna próba dojrzałości i odpowiedzialności. Kurczę, ogólnie nie jest łatwo. Ale przynajmniej wiemy ze warto!!!

Do góry