• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2008

czesc dziewczynki
bardzo mnie ucieszyla wiadomosci ze wasze dzidziunie maja sie dobrze, zreszta nie moglo byc inaczej ;-)
co do nowego watku, to moge sie zajac ale troszke pozniej...a czemu chcecie jeszcze raz to samo pisac?
bo w sumie te informacje mamy i w "poznajmy sie" i "Liscie lipcowek"
Kiwaczka super,ze jestes ;-) wkrotce i my Cie poznamy
Roni, pisz smialo....chyba ze nie mozesz
mamusia trzymam kciuki za Was jutro
mnie az w brzuchu sciska :baffled:

reklama
Kiwaczka witamy :tak:

Mamusiasynusia jutro trzymam kciuki, na pewno wszystko jest dobrze, i jak tylko wrócisz to napisz do nas.

Izabelka nie chodzi o pisanie jeszcze raz tego samego ale o rozszeżenie listy lipcówek o nowości, tzn oprócz daty porodu płeć, wybrane imię dzidziusia, itp, mi spodobały się listy z listopada 2007, może zajrzyjcie tam.;-)

Witajcie ja znowu nie poszłam do pracy :-(Dziś w nocy myślałam że się wykończe miałam taki ból głowy od zatok,makabra.Byłam u lekarza ale mało co poradziła,kazała robić inhalacje.Głowa to mnie tak boli a jak się schylam to już jest tragedia.
Dziewczyny jak bedziecie po usg to zaraz tu prosze o relacje.Trzymam kciuki.

d4de37b931.png

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe powitanie! Co do mamuś w trzydziestymktórymśtam roku, to tak sie czasem zastanawiam czy jest nam łatwiej czy trudniej. Może zabrzmi to głupi, ale chyba nie spodziewałam się że ciąża to tak rewolucja w życiu! To jednak ogromna próba dojrzałości i odpowiedzialności. Kurczę, ogólnie nie jest łatwo. Ale przynajmniej wiemy ze warto!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry