Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja bym chyba padla z nerwow. Kurde tak to jest, wszyscy maja Cie gleboko w d... dobrze ze sie wygadalas, przynajmniej wyrzucilas z siebie te negaywna energie. Cale szczescie Twoja mama zdazyla na autobus-i tym w tym calym pechu trzeba sie cieszyc :-) co do komunikacji miejskiej-gratuluje odwagi, super ze tak zrobilas!! ja tez dzis jechalam tramwajem do dentysty i oczywiscie nikt nie raczyl mi ustapic miejsca
stalam nad taka babka, moze miala z 55 lat, ale nie byla schorowana, przynajmniej na taka nie wygladala, w tramwaju byl tlok jak nie wiem, kazdy sie na mnie pchal, przeciskal, co jakis czas dostawalam z lokcia w plecy, ale oczywiscie dama siedziala i nie ustapila
na to chyba nie ma rady... no chyba ze kazdy bedzie stosowal takie sztuczki jak Ty :-) 
w środę chyba zrobię tą glukozę i reszte badań i znowu wydatki.
ok to chyba była moja chwila na wygadanie się;-)teraz zmykam, bo jeszcze jestem bez śniadanka, a małe jednak potrzebuje papu:-)
)
)
jeszcze tego nie piłam, ale mialam robiony pomiar na cukier z krwi także nie wiem czy to wystarczy

A jak jest naprawdę, to nie wiem