Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam!! troszke mnie nie było na forum ale miałam paskudny tydzień, śmierć w rodzinie, mąż w szpitalu:-( :-( na szczęście dziś wychodzi więc w końcu będzie lepiej!!
tak szybciutko przeczytałam kilka postów bo wszystko trudno będzie nadrobić!!
dziewczyby, ja teoretycznie też mam termin na sam koniec lipca ale w połowie gin wyjmuje mi pessar więc mam nadzieję że już szybko pójdzie trochę wcześniej:-)
izabelka tojuż???? trzymaj się jak najdłużej!!!!!
A zaraz przyjeżdża siostrzenica nr 1, która z okazji urodzin siostry ma wcześniejsze wakacje;-)
co prawda przyzwyczaiłam się do sytuacji, że ciągle go nie ma, ale ostatnio biorą mnie jakieś tęsknoty i jak dzwonię do niego to z chęcią bym sobie popłakała, ale się powstrzymuję bo nie chce go denerwować - pomyślałaby sobie, że coś się u mnie złego dzieje, a mnie takie humory po prostu nachodzą
podejrzewam, że jak już wróci to wybuchnę

Rudka to jest taki krążek albo kapturek który się zakłada jak szyjka się skraca
dzieki za info,tak sie domyslalamrudka, to taki krążek na szyjkę macicy jak jest za krótka, ja też mam pessar i mam nadzieję zę mi go mój profersorek zdejmie 12 czerwca, to jużbedzie 37 tydz więc mógłby to zrobić , kilka dni i do rodzenia![]()
masz na mysli skarpetki męża?Oj wiem coś o tym, jak tak siedze sobie wieczorami sama w domku, mały śpi to tęsknie za tymi rozwalanymi wszędzie skarpetkami![]()