Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. Wie ktoras czego to objawy?
Hej dziewczyny! Trochę mnie nie było ze względu na małe zakupy i sprzatanie ale kilka postow przeczytałam i powiem wam ze sie troche przestraszyłam. Mam tez kłucia w dole i chyba brzuch mi sie stawia ale wydaje mi sie ze raczej sie nie obnizył jeszcze, poza tym byłam dzis na KTG i wszystko jest w porzadku a wizyte mam dopiero na 24 czerwca, nie mam zamiaru jeszcze rodzic. Wie ktoras czego to objawy?
http://www.tik-tak.pl
Brzuch się może stawiać, kłuć też może - o ile obie te dolegliwości nie nabiorą niepokojącej regularności to raczej normalne;-) Poleż solidnie i powinno przejść, jak nie przejdzie .....no to można się prewencyjnie do lekarza przejść;-)
, ale własnie przeczytałam poprzednie posty i któras tez takie objawy miała i o mały włos zaczeła rodzic. Apropo lekarza, jak tam ide to mnie az trzesie bo wiecznie jakies sa problemy tak jak dzis, jeden wielki bajzel, same wypisuja skierowania na badania a potem zdziwione po co ja przyszłam, masakra
.