Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No cóż, Ja uważam że choc troche trzeba lubić by to jakoś wytrzymać, a mnie do meczu nie przekonują nawet super faceci tam biegajacy po boisku. po prostu dla mnie to nuda i tyle. Dlatego to mnie przeraza, a dla mojego M to swietosc, wiec do głowy mi nie przychodzi, zeby go odciagac od tv, raczej zastanawiam sie jak sobie czas zorganizowac aby to przetrwac.Jak to co....kibicowaćnie trzeba lubić sportu ani się na nim znać, po tym boisku całkiem ładne chłopaki biegają.......wrażenia wizualno-estetyczne gwarantowane
Mnie Euro przy życiu trzyma...tylko szkoda, że bez zimnego piwa tym razem...;-)

he he bo wcześniej to straszny ignorant ze mnie był. Teraz jak mąż ogląda mecz to ja się wciągam tak mimochodem i potem sama się wpatruję zestresowana w ekran. 

.............odpowiadam że nie znaja dnia ani godziny. także nikt tak dokładnie nie wie który to miesiąc więc pytania w stylu że już powinnam urodzić mam z głowy.
Jeżeli chodzi o futbol, to my z mężusiem jesteśmy starzy dobrzy kibice. Ogólnie pod tym względem się idealnie dobraliśmy, bo bardzo lubimy oglądać sport. Bardzo wiele dyscyplin, tak więc obok kanałów informacyjnych i naukowych wszystkie sportowe muszą być. W zasadzie wszystkie moje koleżanki mają mnie za konkretnie szurniętą ale mam to gdzieś! Po prostu to lubię. Tak więc oboje z Marcinem zacieramy ręce z radości i już oglądamy studio
Dwa meczyki nas czekają, a z a nami finał tenisowy no i trening Kubicy! Naturalnie spacerek i obiadek i sprzątanko już było - teraz sie możemy byczyć. Na mecz Polska-Niemcy idziemy do znajomych:-) Będzie super
Ciekawe co na to moja córcia - też taka będzie? Ciekawe ;-) Pozdrawiam serdecznie
za to mój Tata to tak wrzeszczy na wszystkich meczach, że wszyscy sąsiedzi go słyszą
Survivor świetna ta sąsiadka
moje mają większy problem - jak to możliwe,że u mnie będzie chłopak skoro brzydne i mam nie taki kształt brzucha jak potrzeba i co najlepsze - to rodzę w sierpniu czy wrześniu bo mam coś mały brzuch
ręce opadają

a dopiero teraz tego wysłu****ę;-);-);-))