Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, on to ma po swoim tacie, ten to całymi dniami by ogładał jakies mecze i nie próbuj mu przełaczyc
. Jednak jak nasi beda grac to pokukam nawet bo jestem ciekawa jak im to pojdzie, mam nadzieje ze pare meczy wygraja:-) i ze w koncu Niemcy przestana traktowac Polakow jak wrogow i skoncza te głupie docinki i reklamy, zachowuja sie gorzej jak dzieci

Zgrał by się z moim mężem który własnie jest w Mikołajkach,co chwilę tylko dzwoni i przeżywa,nawet sobie specjalnie obiektyw nowy kupił do aparatu żeby mógł robić zdjęcia tym samochodom,czym mnie z równowagi wyprowadził.on tyko te mechaniczne i ryczace:-))
na mecz Polska niemcy na bank bede patrzec
na pozostałe z nasza reprezentacja tez, reszta mnie nie interesuje zreszta meza tez
czekam na olimpiade bo na siatkowke na 100% bede patrzec no ale to jeszcze troche czasu. Co do gadgetów sportowych to też mam świra wspólnego z mężem także na te rzeczy nie oszczedzamy
no ale tak to juz jest dobrze ze lubimy to oboje
czekam na olimpiade bo na siatkowke na 100% bede patrzec no ale to jeszcze troche czasu

Widziałyście już dwa sierpniowe dzieciaczki są na na świecie.Sierpniówki szybciej zaczęły się rozdwajać od nas.Ciekawe która u nas będzie pierwsza

tylko kończe projekt.