reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Pabla bardzo ci dziękuję, no koleżanka jest z Katowic a miejsca które podałas wiem jak zlokalizować (koło Domu lekarza studiuje:-D) ona bedzie rodzic w lutym wiec ma czas niech sobie przejży stronke i pojdzie na takie spotkanie:tak:

reklama
Andula - tu są recenzje MT dziewczyny u której ja szyję:
chusty.info • MT by melkaj
a tu jej stronka:
melkaj - Onet.pl Blog

MT jak już pisałam raczej dla dzieci siedzących już, tak jak pisała Renia - pewnie około wiosny będziemy używać. Ale opinie są dobre, z tego co wiem na długie wyjścia też dobre. My narazie używamy chusty zamiennie z pouchem, który niedługo u nas będzie.

DZiekuje Pabla juz biore sie za czytanie:-):tak:Pabla jeszcze jedno pytanie jaka jest cena MT?
Slicznie ta kobieta szyje normalnie dziela sztuki:-)Ciekawe tylko czy latwo sie to wszytko "montuje"Chyba sie skusze hihi:tak:

Ostatnia edycja:
Cena około 140-170 zł. Ja jeszcze nigdy nie montowałam MT na sobie, ale myśle że jest łatwiejszy niz chusta...a chusta wygląda na bardzo skomplikowaną a szybciutko sie można jej nauczyć więc myśle ze z MT nie będzie problemu:-)

Andula tak jak pisze pabla MT sa dla dzieciaczków które siedza
na wiosnę bedzie jak talala;-)
ale ta dziewczyna co mi szyła to ma 3 chlopcow i sama w nich swoje wynosiła

a hamalulu to dla mnie też porażka - szkoda na nie kasy

jejku zazdroszcze ze tak malo godzin na poczatek bedziecie mialy; ja wracam tez w styczniu na 27 godzin :dry: i pewnie dostane parę w spadku od innej anglistki, bo w ciazy jest :sorry2: juz sie boje co to bedzie
jak ja to wszystko ogarne???matko-czasami jestem w domku i kołchoz jest :-p oj bedzie sie dzialo
u nas narazie malo sypie,tez bym poszla z dziecmi na snaki :tak:
pozdrawiam

Dzieki dziewczyny za info:tak:Na dniach poczytam jeszcze troszke i zloze zamowienie :-) Trzeba teraz nad projektem myslec;-):tak:

reklama
Do góry