reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Hej dziewczynki:-)
Bardzo Was przepraszam za to zaniedbanie forum ale same wiecie jak to u nas ostatnio :-( żyjemy od konsultacji do konsultacji.
Dzisiaj wyjątkowo zasiadłam do kompa bo Pabla mnie zmobilizowała smskiem;-)

Wszystkim planującym wyjazdy życzę pięknego słoneczka:-) ,,,,pozostającym w domku oczywiście też:tak:

Z Natasi zrobił się niezły wiercioszek. Raczkuje sobie po całym domu wynajdując coraz "ciekawsze" zakazane miejsca:happy2:. Nie usiedzi pięciu minut diablica mała :))

Na zlocik napewno dotrzemy (napisałam na zamkniętym co i jak). Już się nie mogę doczekać spotkania z Wami w realu :))

Zameldowałam że żyję:-p a teraz spadam do wyrka bo padam na twarz.
BUZIOLKI ogromniaste dla Was wszystkich a przede wszystkim dla maluszków:-)
Wszystkim roczniaczkom życzymy z Natusią 100 lat!

Spokojnej nocki, odezwę się ,pa.

reklama
Beaa ale macie pecha same nieciekawe domy:-(
Survi,Kasia ale macie dobrze wieczor tylko dla siebie:-D
Ewelink@ trzymam kciukiza znalezienie ciekawej pracy:tak:
Andula korzystaj z okazji i jedzcie sami. Taki wypad we dwoje na pewno sie Wam przyda:tak:Milosc na nowo rozkwitnie:-D
Pabla milego wypoczynku:tak:

Misa zasnela o 21,30. Bylismy u znajomych na budowie, rozpalilismy ognicho mala jadla kielbaske z ogniska(bardzo jej smakowala). Pobawila sie w piasku(pierwszy raz),pochodzila na raczkach i troche na dwoch nozkach(z pomoca mamy lub taty). Jak mleko pila to juz spala wiec problemow z usypianiem nie bylo:happy2::happy2::happy2: My bylismy odebrac dzis paszport Seby. Poszlismy na pieszo i sie troche zjaralam na ramionach i dekolcie a buzia tylko troche:wściekła/y:

Widze że wielkie pakowanie na BB
Andula dziewczyny mają rację odpoczniesz i zregenerujesz siły jak pojedziecie tylko we dwoje
Bea wyobrażam sobie jakie jest okropne pakowanie przy małej marudzie
Heksa, to swoje przezyliście
Surv nam też Maks dziś odpadł, wróciliśmy z działki a on zasnął w wózku jak go w nieśliśmy do domu to nie chciał się obudzić, nawet go nie kapaliśy, wytaplał sę w basenie pół dnia.
Pabla, czyli zakupy udane.
Ewelinlk@ życzę szybkiego znależienia ciekawej pracy.
My też jutro po pracy jedziemy do mojego kuzyna i będziemy grillować i odpoczywać na tarasie. Wracamy w niedzile wieczorem.
A dziś oczywiście większą część dnia w pracy, potem do mojego słoneczka małego poleciałam na działkę,szalał tam w baseniku, dotleniony mocno i chyba dlatego tak szybko padł.

Dziewczyny,
ja się pakuję i zaraz wyjeżdżam do mamy, a jutro z samego rana do Krynicy!
całuję mocno, jeszcze pewnie się odezwe w sprawie zlotu dziś, ale potem już do kompa nie siadam.
dziękuję za kolejne cudowne karteczki od Florki ( piękna robota!! ), Antosia Kate, Maksa Kamu, Dorki, Tosi!!!!

Pierwsza
Dzieciaki wstały po 6:baffled: Starszak wybył z m na myjnię a my pelętamy sie po mieszkaniu. O porządkach nie ma mowy - leń na maksa.
Oooooooooooo, muszę interweniować, bo młoda tapla sie w wodzie Luki:baffled:
O.K. teraz rysuje ;-)
Pranie włączone i jak się ogarniemy to jedziemy na działkę. Może da się odrobinę opalić moje białe nogi:sorry2:

MamBiN, super że sie odezwałaś (będziemy częściej przypominać smskami ;-)) Ściskamy Was mocno a najmocniej naszego Kurcacka:tak:
Kamu, Maksiu to pewnie nieźle opalony jak tak dużo czasu spędza na świeżym powietrzu:tak:

Miłego dnia!!!

Witam!

Widzę,że wyjazdowo się na BB zrobiło no i dobrze,życzę wszystkim udanego wypoczynku!
Mam malutką nadzieję,że mi też uda się chociaż na niedzielę skoczyć na mazury w końcu to godzinka i jesteśmy na jeziorach.Tylko dziadków trzeeba dobrze podejść,myślę o przekupstwie pod postacią wędzonego węgorza.
Też mam lenia ale kurcze nie mam już gdzie prasowania utykać.
Miłego dzionka!

no nie
wszystkie jedziecie???
a my w domku :-):-):-)
mamabin..fajnie że się odezwałaś:tak:
u nas już teraz upał jest powalający:baffled::baffled::baffled: a tak ma być cały dzień:szok::szok::szok:

Witamy sie i my:happy2:
Kuba wstał o 8:szok::szok:oczywiście w nocy były pobudki, ale jak dobrze zobaczyc na zegarku 8 a nie 6:tak::-) u nas juz tez cieplutko, robimy sniadanko i wybywamy na spacer:tak:
Kasia ja tez dzis lenia mam niesamowitego, wytarłam podłogi i na tym koniec:-p
MamaBiN super że się odezwałaś, buziaczek dla Was:tak:
Kamu fajnie macie z tym basenikiem dla małego, tez musimy o tym pomysleć:tak:
Fredka udanego wyjazdu nad jeziorko:tak:
miłego dnia!

reklama
Kicrym, ja zrobiłam tylko pranie i juz wisi i wsio ;-)
Olga zasnęła - sama:szok: i pojedziemy dopiero jak wstanie:tak:Może i my napompujemy dziś basenik?

Do góry