reklama
Andula
Fanka BB :)
Mnie rowniez zazdrosc zrzera ;-) zycze Wam super zabawy ,swietnej pogody !Nie zapomnijcie pstrykac fot :-)
Misiek spi ja zaraz sie legne na jakis film i spac zmeczona jestem wczorajsza nocka oby dzis bylo lepiej ..
Milego wieczorku!

Misiek spi ja zaraz sie legne na jakis film i spac zmeczona jestem wczorajsza nocka oby dzis bylo lepiej ..
Milego wieczorku!
Ostatnia edycja:
KATE23
Lipcowa Mama:)
Witam staram się Was czytać, ale z pisaniem jest gorzej bo chorutki Maruda nie bardzo mi na to pozwala
KasiaDe i Magdzik świetnie, że się spotkałyście

strasznie Wam zazdroszczę takich spotkań o ZLOCIE nie wspominając
:-
szok:
Kicrym fajne takie zabiegi kosmetyczne:-) ja ledwo mam czas na pomalowanie paznokci odżywką
muszę się w końcu ogarnąć bo niedługo zacznę straszyć
Agnik zdrówka dla Małej i cierpliwości do remontu - na pewno efekt będzie powalający
mam zaległości w kartkach, ale wszystko będzie wysłane i mam nadzieję, że wszystkie dojdą;-) w ogóle to nie wiem czy dotarły kartki do Zainab i Szymka???
mój M wyjeżdża albo 17tego wieczorem albo 18tego rano (roczek Antka)
tak mi jakoś dziwnie się zrobiło na myśl, że zostaniemy sami, ale damy radę
rok temu było gorzej i przeżyliśmy, więc i teraz też wytrzymamy;-) zresztą jeszcze niedawno modliłam się o szybki wyjazd M, więc nie mogę narzekać bo sama tego chciałam
zmykam poczytać inne wątki:-) miłego wieczoru;-)
zapomniałam napisać, że życzę SUPER ZABAWY NA ZLOCIE i czekam na fotki

KasiaDe i Magdzik świetnie, że się spotkałyście

Kicrym fajne takie zabiegi kosmetyczne:-) ja ledwo mam czas na pomalowanie paznokci odżywką

Agnik zdrówka dla Małej i cierpliwości do remontu - na pewno efekt będzie powalający

mam zaległości w kartkach, ale wszystko będzie wysłane i mam nadzieję, że wszystkie dojdą;-) w ogóle to nie wiem czy dotarły kartki do Zainab i Szymka???
mój M wyjeżdża albo 17tego wieczorem albo 18tego rano (roczek Antka)

zapomniałam napisać, że życzę SUPER ZABAWY NA ZLOCIE i czekam na fotki
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Też zazdroszczę Wam tego zjazdu , może następnym razem będę okropnie bogata i będę miała super szybki samochód który zawiezie mnie do Was na zjazd na drugi koniec Polski 
Ja również Wam życzę dużo słońca , ziemnego piweczka i grzecznych dzieci.
Nie zapomnijcie o zdjęciu grupowym czyli Wy+dzieciaczki

Ja również Wam życzę dużo słońca , ziemnego piweczka i grzecznych dzieci.
Nie zapomnijcie o zdjęciu grupowym czyli Wy+dzieciaczki

cześć dziewuszki!!
melduje się, że już dotarłam:-) było rewelacja, jestem opalona prawie na machoń
;-) Mała podróż zniosła super, w samolocie spała, a w drodze do hotelu (prawie dwie godz. jazdy) też ucięła komara:-) Hotel był w cudownym miejscu, ponieważ nad samym morzem i co bardzo ważne plaża byla piaszczysta, pokój mieliśmy ogromniasty
normalnie z 35 metrów
na parterze, wyjście bezpośrednio na trawkę z widokiem na morze, normalnie mniodzio:-) Ekipa byla i do tańca i różańca, a mała bajerowała wszystkich arabów
oczywiście oni na jej cześc śpiewali - ładne oczy masz

gdzie szanowny tatuś stwierdził, że Małej do ukonczenia 30roku życia samej nie puści na wakacje
a wogóle stwierdziłam, że poczęłam małą podróżniczkę;-) - jej nawet nie przeszkadzalo 45 stop
Jak sie ogarnę i przeczytam całą lekturę- bo zapewne działo się przez ten czas jak mnie nie bylo;-)
to wkleję zdjęcia:-)
melduje się, że już dotarłam:-) było rewelacja, jestem opalona prawie na machoń

Jak sie ogarnę i przeczytam całą lekturę- bo zapewne działo się przez ten czas jak mnie nie bylo;-)

Andula
Pierwsza!:-)
Tosiko ale fajnie ze juz jestes i jeszcze fajniej ze zadowolona,opalona i pelna energii na kolejne miesiace
Zdjec sie juz doczekac nie moge i dluugiej relacji.My z M zaczynamy sie zastanawiac czy do Turcji na tydzien nie pojechac
w naszej sytuacji to troche glupota gdyz pracy ni ma ale tak sobie mysle ze jakos to bedzie ;-)

Misiek znowu marudzil w nocy ,pobudka o 6:30
Pogoda jak narazie Ok wiec moze na jakas wycieczke sie wybierzemy.Milego dnia
Tosiko ale fajnie ze juz jestes i jeszcze fajniej ze zadowolona,opalona i pelna energii na kolejne miesiace

Misiek znowu marudzil w nocy ,pobudka o 6:30

Druga:-)
Tosika, witaaaaj! Ale fajnie, że wakacje takie udane. Już nie mogę doczekać się zdjęć
Piszesz, że Tosia zadowolona i z podróżą nie było problemów - baaardzo mnie to cieszy
Kate, pewnie, że dasz radę!!! Silna i dzielna babeczka z Ciebie
Andula, wakacje każdemu się należą
U nas nocka przespana, ale z zasypianiem jest niezła polka. Dzieci jak cyborgi chodzą spać o 21
Gdzie te czasy kiedy Olga cieła komara o 18-19?
Tosika, witaaaaj! Ale fajnie, że wakacje takie udane. Już nie mogę doczekać się zdjęć

Kate, pewnie, że dasz radę!!! Silna i dzielna babeczka z Ciebie

Andula, wakacje każdemu się należą

U nas nocka przespana, ale z zasypianiem jest niezła polka. Dzieci jak cyborgi chodzą spać o 21

Andula
U nas nocka przespana, ale z zasypianiem jest niezła polka. Dzieci jak cyborgi chodzą spać o 21Gdzie te czasy kiedy Olga cieła komara o 18-19?
Oj Kasiu no wlasnie gdzie te czasy;-) i obawiam sie ze bedzie coraz gozej ze spaniem

Kasiu kiedy Wy jedziecie na wakacje i gdzie??
Maciusiu z okazji roczka samych cudownosci,slodkosci i wszytskiego co najlepsze slodziaku!!
Ostatnia edycja:
reklama