reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Oj dzieczyny jak ja Wam zazdroszcze tego spodkania:tak: Mam nadzieje ze milo spedzicie czas i po powrocie pochwalicie sie zdjeciami:tak:

reklama
Mnie rowniez zazdrosc zrzera ;-) zycze Wam super zabawy ,swietnej pogody !Nie zapomnijcie pstrykac fot :-):tak:

Misiek spi ja zaraz sie legne na jakis film i spac zmeczona jestem wczorajsza nocka oby dzis bylo lepiej ..
Milego wieczorku!

Ostatnia edycja:
Witam staram się Was czytać, ale z pisaniem jest gorzej bo chorutki Maruda nie bardzo mi na to pozwala:zawstydzona/y:
KasiaDe i Magdzik świetnie, że się spotkałyście:-D:-D:-D:-D strasznie Wam zazdroszczę takich spotkań o ZLOCIE nie wspominając:wściekła/y::zawstydzona/y::-:)szok:
Kicrym fajne takie zabiegi kosmetyczne:-) ja ledwo mam czas na pomalowanie paznokci odżywką:baffled: muszę się w końcu ogarnąć bo niedługo zacznę straszyć:-p
Agnik zdrówka dla Małej i cierpliwości do remontu - na pewno efekt będzie powalający:-D
mam zaległości w kartkach, ale wszystko będzie wysłane i mam nadzieję, że wszystkie dojdą;-) w ogóle to nie wiem czy dotarły kartki do Zainab i Szymka???
mój M wyjeżdża albo 17tego wieczorem albo 18tego rano (roczek Antka):baffled: tak mi jakoś dziwnie się zrobiło na myśl, że zostaniemy sami, ale damy radę:tak: rok temu było gorzej i przeżyliśmy, więc i teraz też wytrzymamy;-) zresztą jeszcze niedawno modliłam się o szybki wyjazd M, więc nie mogę narzekać bo sama tego chciałam:-p zmykam poczytać inne wątki:-) miłego wieczoru;-)
zapomniałam napisać, że życzę SUPER ZABAWY NA ZLOCIE i czekam na fotki:)

Też zazdroszczę Wam tego zjazdu , może następnym razem będę okropnie bogata i będę miała super szybki samochód który zawiezie mnie do Was na zjazd na drugi koniec Polski :-D
Ja również Wam życzę dużo słońca , ziemnego piweczka i grzecznych dzieci.
Nie zapomnijcie o zdjęciu grupowym czyli Wy+dzieciaczki :happy2:

cześć dziewuszki!!
melduje się, że już dotarłam:-) było rewelacja, jestem opalona prawie na machoń:-p;-) Mała podróż zniosła super, w samolocie spała, a w drodze do hotelu (prawie dwie godz. jazdy) też ucięła komara:-) Hotel był w cudownym miejscu, ponieważ nad samym morzem i co bardzo ważne plaża byla piaszczysta, pokój mieliśmy ogromniasty:szok: normalnie z 35 metrów:szok: na parterze, wyjście bezpośrednio na trawkę z widokiem na morze, normalnie mniodzio:-) Ekipa byla i do tańca i różańca, a mała bajerowała wszystkich arabów:baffled: oczywiście oni na jej cześc śpiewali - ładne oczy masz:-D:-D:-D:-D gdzie szanowny tatuś stwierdził, że Małej do ukonczenia 30roku życia samej nie puści na wakacje:-p:cool2:a wogóle stwierdziłam, że poczęłam małą podróżniczkę;-) - jej nawet nie przeszkadzalo 45 stop:baffled:
Jak sie ogarnę i przeczytam całą lekturę- bo zapewne działo się przez ten czas jak mnie nie bylo;-):tak: to wkleję zdjęcia:-)

Pierwsza!:-)
Tosiko ale fajnie ze juz jestes i jeszcze fajniej ze zadowolona,opalona i pelna energii na kolejne miesiace:tak:Zdjec sie juz doczekac nie moge i dluugiej relacji.My z M zaczynamy sie zastanawiac czy do Turcji na tydzien nie pojechac:tak:w naszej sytuacji to troche glupota gdyz pracy ni ma ale tak sobie mysle ze jakos to bedzie ;-):-p:zawstydzona/y:

Misiek znowu marudzil w nocy ,pobudka o 6:30 :tak:Pogoda jak narazie Ok wiec moze na jakas wycieczke sie wybierzemy.Milego dnia

Druga:-)
Tosika, witaaaaj! Ale fajnie, że wakacje takie udane. Już nie mogę doczekać się zdjęć:tak:Piszesz, że Tosia zadowolona i z podróżą nie było problemów - baaardzo mnie to cieszy:tak:
Kate, pewnie, że dasz radę!!! Silna i dzielna babeczka z Ciebie:tak:
Andula, wakacje każdemu się należą:tak:

U nas nocka przespana, ale z zasypianiem jest niezła polka. Dzieci jak cyborgi chodzą spać o 21:baffled:Gdzie te czasy kiedy Olga cieła komara o 18-19?

U nas nocka przespana, ale z zasypianiem jest niezła polka. Dzieci jak cyborgi chodzą spać o 21:baffled:Gdzie te czasy kiedy Olga cieła komara o 18-19?

Oj Kasiu no wlasnie gdzie te czasy;-) i obawiam sie ze bedzie coraz gozej ze spaniem :baffled:.Moja siotrzenica potrafi isc spac o 22:30 i wstaje po 5 :shocked2:
Kasiu kiedy Wy jedziecie na wakacje i gdzie??

Maciusiu z okazji roczka samych cudownosci,slodkosci i wszytskiego co najlepsze slodziaku!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dla Maciusia urodzinowe buziaki z życzeniami najlepszymi :)

Tosika
, witajcie! Chciałoby się powiedzieć: "a nie mówiłam"... Wiedziałam, że dacie radę. Nie wiedzieć czemu dzieci bardzo lubią takie włóczęgi.

Do góry