Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczynki wieczorem postaram sie odpisac wchodze tylko powiedziec ze M wreszcie zdal![]()

gratuluje
)i wzięłam się za prasowanko

też by mi się nie chciało tego układać

ja miałam na roku takie laski, które podchodziły do wszystkiego ze znudzeniem i niechęcią. Uważam że to nie jest podstwówka że musisz ją skończyć tylko studiujesz to bo cię to kręci
u mnie tak właśnie było a 3 lata śmignęły jak nie wiem co

tak mi się nie chciało okrutnie, ale mieszkanie po 3 tyg nic nie robienia wyglądało okropnie, a młoda co rusz coś podejrzanego z podłogi do buzi wkładała więc musiałam posprzątać
kurcze to nie taTo ta co się relaksuje przy myciu okienTeż masz taką?
Super, że Tosia juz zdrowiutka i bryka jak mały tygrysek![]()
a szkoda
ale w razie czego to w połowien jakby nie bylo jest moja koleżanką (od spraw salatkowych
) 

M mówil, ze zupkę zjadla z apetytem (120 ml) dobre i to

normalnie zjadła by je w calości
a duże macie autko??Tosika dobrze że macie klimę bo my mamy....ale w aucie![]()

ale pare dni i znormalnieją
i wiecie co zapisałam sie na koniec sierpnia na kontur ust;-) no to teraz muszę odkładać
zacznę od dzisiejszego wieczoru

moja gwiazdka śpi a ja sobie kawki strzelic nie mogę, bo nie mam śmietanki a w taki upal to mala czarna jakoś mi nie idzie
ja teeeeeeżPabla, jesteś niemozliwaJak ja chciałabym, żeby mi sie tak nie chciało, jak Tobie
![]()

ja zawsze składam stertę swoich ciuchów z kilku dni na krześle i jak młoda się dorwie zanim schowam to ma zabawę na godzinę, rozrzuca, szarga po podłodze, zakłada na głowę itp....