post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Pabla...o matko..

przeczytałam co zrobiłaś i aż..się zmęczyłam

i Ty to nazywasz brakiem energii??? O jecusicku...!!!! wiesz ta Lenka to przy Tobie to zaczyna być spokojne dziecko

Po tym prysznicu wskakuj na kanapę
...
Ze mnie wszystko spływa..piję i piję i jakbym nic nie piła...
książki posegregowałam i małż ma co na strych wynosić

nawet ciut poprasowałam bo magdzik jakoś nie chciał

no ale to tylko naprawdę te rzeczy które muszę...
dziecko też się lasuje...
a mama dzisiaj apropo Tosikowych uwag...to jak brała dziecko do ogrodu i młodej założyłam kapelusz to stwierdziła z lekkim przerażeniem że jej uszu nie zasłania...zbaraniałam....że niby co?????? a jakby tak ja zawiało...
o matko...mówię jej jak znajdziesz takie miejsce w ogrodzie gdzie ją może zawiać to mnie zawołaj...chętnie spędzę tam reszte dnia...masakra
Gdybym dziecko dzisiaj z babcią zostawiła to pewnie jeszcze skarpetki i długnie spodnie i bluzeczka były w użyciu

..bo tak jakoś coś bąkała że to dziecko takie gołe:-)

Po tym prysznicu wskakuj na kanapę
...
Ze mnie wszystko spływa..piję i piję i jakbym nic nie piła...
książki posegregowałam i małż ma co na strych wynosić

nawet ciut poprasowałam bo magdzik jakoś nie chciał

dziecko też się lasuje...
a mama dzisiaj apropo Tosikowych uwag...to jak brała dziecko do ogrodu i młodej założyłam kapelusz to stwierdziła z lekkim przerażeniem że jej uszu nie zasłania...zbaraniałam....że niby co?????? a jakby tak ja zawiało...
o matko...mówię jej jak znajdziesz takie miejsce w ogrodzie gdzie ją może zawiać to mnie zawołaj...chętnie spędzę tam reszte dnia...masakra
Gdybym dziecko dzisiaj z babcią zostawiła to pewnie jeszcze skarpetki i długnie spodnie i bluzeczka były w użyciu