reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Znowu pierwsza i znowu nie chciałam, ale musiałam:-p Robota czeka, muszę szybko skończyć zanim reszta domu wstanie. A nocka fatalna, wygląda na to, ze znowu Laura sprzedała Florce choróbsko:wściekła/y: tym razem jakaś żołądkówka, obudziła mi się o 2 z dużą gorączką, niby na termometrze tylko 38, ale po ciepłocie sądząc miała grubo powyżej 39:-( Do tego zwymiotowała wszystko co cały dzień jadła, brzuszek chyba mocno bolał, ale w końcu po efferalganie zasnęła z powrotem...mam nadzieję, ze dziś będzie lepiej, zwłaszcza, że się jutro na roczek wybieramy.

Andula, wielkie gratki dla M! To teraz może znajdzie porządna pracę?:tak:

Izabelka, oby to zęby były i szybko przeszło:tak:

Tymuś, z okazji roczku, życzymy Ci, żebyś cudnym uśmiechem zawsze osiągał to co chcesz!:-)

I z góry przepraszam za poślizg kartkowy dla dzisiejszego i kolejnych jubilatów, ale u mamy rękodzielnictwa nei mam jak uprawiać, wiec dopiero w weekend nadrobię:zawstydzona/y:

reklama
Druga:-):-):-):-) i też niechcący, małż wstawał i tak jakoś mnie zagadał i się rozbudziłam...no ale dzień dłuższy będzie:-):-):-)
Florko, kochanie..oby dzisiaj brzuszek już nie bolał
A mama niech się dzielnie trzyma bo jak czytam to masz niezły kosmos teraz:-(
Andula,,,gratki oby zdany egzamin zdał egzamin:tak:

no i Tymi...amancie nasz...że całusny jesteś to Cię w urodzinki wycałujemy a co:-):-):-):-) Uśmiechu radości i samych fajnych dni..Sto lat
cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok

Ostatnia edycja:
I ja się witam. Dziś miałam pobudkę o 5.30 - no ale matka nie idzie do pracy, to trzeba hasać od bladego świtu:baffled:Tym sposobem Olga juz śpi a my z Mikim rządzimy.

Oj Florentynko, zdróweczka. Żeby brzusio nie bolał!

Miłego dnia!!!

u nas pobudka o 06:30:baffled: znów jakoś nocki się pogorszyły, młoda mi się budzi, płacze, zasypia dopiero z nami w łóżku, albo urządza pogadanki godzinne o 04:00 rano:sorry2:
Surv - zdróweczka dla Florki!!
Tymi, Jula ( Mondzi ) - 100 lat z okazji roczku!!!

hej u mnie tez masakraw nocy-temperatura i placz, dalam paracetamol miala 38.4 i roslo i zwymiotowala- a tam byl kawalek skorki od wedliny :no: moze jej siedzial na zoladku; posiedziala pobawila sie, temp spadla po drugiej dawne i spi do teraz; jestem taka wymietolona :baffled: Oskar wstal po 6 i meczyl o cos co chwile; zobaczymy jak dzisiaj bedzie
Surv wspolczuje, podaje reke; oby sie nie rozchorowala
musze kawe zapodac bo ledwo siedze
chyba na te upaly dzieci tak wam wczesnie wstaja
milego dnia

doczytałam:-)
u nas wir przed przyjęciem
z racji tego że wszyscy przyjezdni to juz dziś mamy gości
ciasta właśnie zrobione, wczoraj gołąbki - oj małe wesele;-):-)
pabla choc ćwierc Twojej energii
Dziękujemy za zyczonka - oj całuśny od rana ten mój roczniak, więc im więcej cmoków tym lepiej:-D
Dla Julii i Victorii najlepsze życzenia z okazji roczku.
Andula gratulacje dla małża
Florcia Wercia zdrówka
miłego dzionka dla Wszystkich

witajcie dziewuszki
drogi Tymusiu slawa o Twojej nieprzęciętnej urodzie dotarla tudzież i do nas na Mazury:tak::tak::tak: dlatego tez z okazji dzisiejszego Twojego święta życzymy Tobie abyś dalej zachwycał i promieniał swoją urodą, codziennie pokazywal mamie nowe umiejętnosci i był zdrowy każdego dnia:-):-):-)

kochana Juleczko w dniu Twojego wielkiego święta życzę Tobie uśmiechu każdego dnia, radości i uciechy z posiadania fajnego braciszka, dużoooo zdrówka i niespotęgowanej energii w okazywaniu nowych wybryków rodzicom:-D:-D:-D

oj ja dziisiaj pospałam sobie, niby mała wstala o 6tej ale tatuś zlitował się nad mamusia i zabral dziecko na dól i przed 8mą jak wyjeżdżał podrzucil mi gażecik, który już nie wykazywal ochoty na wygibasy i myknął spać, a ja z nim:cool2: no i tym sposobem dziewczyna jeszcze śpi a mama wyspana, już obmyta i najedzona parzy kawcię i masz czas na pogaduchy z Wami:-p
Surv kochana zdrówka dla Florci!!! a wiesz, że u nas w Olsztynie to jakaś wirusowka panuje żołądkowa:szok: ja wczoraj taka nieświeża chodzilam i mialam lekkiego stresa czy mnie to przypadkiem nie zlapało ale na razie wszystko jest w granicach normy:tak:
Izabelka to moze ta nieszczęsna skórka taki zamęt zrobila?? trzymam kciukasy a co by ddzisiaj bylo już dobrze:tak:
Kasia Twoje maluchy to dlugodystansowce są, co?:-p:-p mama ma labę to trzeba jej dać troszkę popalić:-D:-D:-D:-D
Beaa a upaly teraz przeszłyy do nas;-)
Pabla a Lenka to chyba charakter i niespożyte poklady energii po mamie odziedziczyła i gdzieś je musi teraz spożytkawać;-)
a u nas zapowiada sie pięknie i gorąco i nawet nie parno...wreszcie:-)
ach i bardzo dziękujemy Zainab i jej mamusi za pikną karteczkę!!!!

dla Florki i Werci dużo zdróweczka!!!!
M poszedł z młodą na spacer, ja obiad przygotowałam i teraz się byczę:-)
u nas oczywiście parno, zastanawiam się czy w nocy nie spać przy włączonym wiatraku bo oszaleć można poprostu, mała po godzinie spania jak ją poprawiałam to była cała mokra:baffled:
dobra, narazie zmykam, M do pracy na 14:00 więc popołudnie spędzamy same.

reklama
duzo zdrówka dla Werci i Florki oby wszystko niedobre odeszło...
u n nas ciagle choroba, od 3 tyg, dzis w nocy walka z kaszlem, ale pospał rano do 9 z pobudka o 6 jak Natalka do przedszkola sie zbierała.

ja w ten weekend mam ostatnie egzaminy i koniec sesji.

Do góry