agnik84
Zaangażowana w BB
Nocka dziś bardzo spokojna tzn tylko jedna pobudka ale ciiiiii :-)
Renia – brawa dla Tymusia oby tak dalej
Kate – mie martw się włoski szybko odrosną a na razie jakaś czapeczka dla lansu i będzie ok.:-) Pociesze Cię że u nas nadal Maly Łysolek i to bez obcinania
Na prawko się zapisz M będzie w szoku jak wróci
Pabla – a ta pościel z Rossmana to taka do łóżeczka ? chodzi mi o rozmiar
Kaja – no no to się M postarał
Mondzi – u nas też bada tylko pod kontem szczepień ale przy najbliższej okazji muszę o wszystko wypytać
Jeśli chodzi o egzamin to ja wolałam od razu na teorie i praktykę bo jeden stres :-) Ludzie różnie do tego podchodzą ale jeśli długo byś musiała czekać na następny termin to chyba lepiej wszystko razem
Surv – trzymaj się dzielnie
Post – z meskich imion ja obstawiałam Nikodema ale m się nie zgadzał dobrze że wyszła dziewczynka bo też pewnie byśmy nie mogli dojść do porozumienia
Andula - Ty sie wybierz w końcu do tego lekarza bo ile można się tak męczyć
Renia – brawa dla Tymusia oby tak dalej

Kate – mie martw się włoski szybko odrosną a na razie jakaś czapeczka dla lansu i będzie ok.:-) Pociesze Cię że u nas nadal Maly Łysolek i to bez obcinania

Na prawko się zapisz M będzie w szoku jak wróci

Pabla – a ta pościel z Rossmana to taka do łóżeczka ? chodzi mi o rozmiar
Kaja – no no to się M postarał

Mondzi – u nas też bada tylko pod kontem szczepień ale przy najbliższej okazji muszę o wszystko wypytać

Jeśli chodzi o egzamin to ja wolałam od razu na teorie i praktykę bo jeden stres :-) Ludzie różnie do tego podchodzą ale jeśli długo byś musiała czekać na następny termin to chyba lepiej wszystko razem

Surv – trzymaj się dzielnie

Post – z meskich imion ja obstawiałam Nikodema ale m się nie zgadzał dobrze że wyszła dziewczynka bo też pewnie byśmy nie mogli dojść do porozumienia

Andula - Ty sie wybierz w końcu do tego lekarza bo ile można się tak męczyć