reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Post, Kochana wsiego naj!!!!! Marcinku witaj na swiecie!!!!!!!!!! strasznie sie ciesze :)))))))))

troche mi za swiezo zeby cos opowiadac
jak rany sie zabliznia poopowiadam
nie gniewajcie sie
obiecuje ze Was nie zaniedbam, poki co mi za podle zeby siac dekadentyzm u Was
caly czas jestem z Wami mimo ze nie pisze
pewnie bede sie odzywac wiecej na zamknietym

Surv, juz kupilam co mialam kupic
jade do rodzicow na dwa tyg wiec postaram sie uszyc :tak:
buziaki

Lucku witaj na swiecie.
Post gratulacje, u nas chyba zawsze juz bedzie Lucek a nie Marcin:-D
Ale fajnie, my mamy znajomych na noc, ale musialam zajzec, oczywiscie narodziny Lucka opite:tak:
Roni chyba mnie tez zazdrosc zrzera i ochota na trzecie:-D

witajcie, jak kacyk po opijaniu? :cool2:
Pearl super,ze juz nie karmisz :-D
Roni kochana jak taki walal z 2 dzieci pojedziesz? ktos pomoze?
Dorka no wlasnie, Łucek juz chyba zostanie u nas ;-):-D ciekawe jak ich pierwsza nocka :tak:
ja w sumie sie wyspalam, ide na sniadanko ;-)

Ja po 13h pracy mialam isc spac ale nie wybaczylabym sobie jakbym nie weszla zobaczyc jak tam nasza Post:tak::-)

Wielkie Gratki Kochana ,Łucku witaj!!!
no moge spokojnie isc spac..
Milego dzionka dziewczyny:-)

ale wczoraj był dzień
Ptaszynko gratulacje - Marcinku witaj na świecie, rośnij zdrowo:-)
Andula super, że się odezwałaś i wszystko dobrze w pracy
Beaa witaj. Super, że już w domku z m, a sajgonu to chyba można się spodziewć skoro zostawia się chłopca w domu;-)
Kicus jak ta Kubukek? U nas juz po gorączce. Teraz czekam na wysypkę ale nie widzę cosik jej:cool:
Czy można wyjść z domu z dzieckiem czy lepiej siedzieć w domku?
kurcze dziś mój m startuje w rajdzie i tak strasznie chciałam to widziec
Boję się tylko, żeby szkody synowi nie narobić i siedzę w domu
oki zmykam bo coś mnie szarpie za rękaw

Hej:-):-):-)

Dziecina dosypia:tak::tak::tak: zrobiła nam pobudkę o 6.30, więc jak na ostatnie szleństwa, to zupełnie cywilizowana pora:cool2::cool2::cool2:

Od 3 dni masakra jakaś w wykonaniu Julindy:eek::eek::eek: Awantury o wszystko, płacze, wiszenie u nogi, muchy w nosie na basenie:szok::szok::szok: Aż się Pani instruktorka zdziwiła, bo to nie w stylu Julci:crazy: Ja obstawiam zęby, bo dziąsła popuchnięte, ręce cały czas w paszczy i ciągłe międolenie wszystkiego co się nawinie pod ręke. Dziwna sprawa, bo spuchnięte są okolice czwórek. Nadal brak nam jednej dolnej dwójki, o trójkach nie ma co mówić, a dalej dziąsła jak balony. Czy czwórki mogą wyjść przed trójkami???

Dobrze, że weekend, to jesteśmy z Marcinem i jakoś to wszystko się rozkłada. ech, ech, ech................jutro bedzie lepiej:happy:

Andula - fajnie, że jesteś z powrotem:rofl2::rofl2::rofl2:

Buziaki dla wszystkich i miłego dzionka:-)

reklama
Magdzik, 3 mogą wyjść przed 4-kami a nawet powinny:tak: Wg kanonicznej kolejności to po 2-kach idą 4-ki potem 3-ki i 5-tki. A z tego co opisujesz to na bank idą czwórki - właśnie zakończyłyśmy gehennę z wychodzeniem czwórek, więc wiem jak to wygląda.... Na pocieszenie dodam, że u Flory jak już ją porządnie wymęczyły, to wyszły wszystkie w odstępie tygodnia, więc oby i u Juli było podobnie:tak:

Renia, ja z Florką podczas 3-dniówki wychodziłam po zniknięciu gorączki:tak:

U nas dziś też marud, ale nieznanego pochodzenia - przypuszczam, że z nudów po prostu:-p Niedługo jedziemy do babci na urodziny, to spacyfikujemy marudę, aczkolwiek najchętniej wysłałabym ją samą z prezentem, a sama walnęła się i odespała nocne wstawanie - albowiem panienka dziś miała życzenie bawić się lalkami o 3.30:wściekła/y:

Nic, idę zrobić siebie i ją na bóstwo;-) Ciekawe kiedy Post i Łucka puszczą do domu ...i ciekawe, czy będziemy w stanie się przestawić, ze Łucek ma nowe imię:-D:-D Miłego dnia!:tak:

Do góry