Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zimno jak niewiem; teraz -15
ja juz podziekuje; kocham moje brzdace,ale jeszcze jedno i bym padla chyba; Haszi buziole w Twoja strone
koniecznie dawaj nam fotki brzuszka 
a przedwczoraj dopiero choinke wywalilam, trzymala sie skubana 

Zdrowka dla Lenki
Koniec semestru jest ciezki

Kiedy czytalam o USG myslalam ze Ty robilas i ze bedziesz miala synka
A ja tez czesto chodze pol dnia w pizamie

Pozniej moze znajdzie cos do jego kwalifikacji
Dzis rano przywiozl mnie kolega i bylo gicio. Wyspalam sie. Mala dostala kataru i lzawi jej oczko, ale jest pogodna, teraz poszla na drzemke. W pracy pokazywalam zdjecia malej i wiecie jak mocno za nia zatesknilam

Zobaczymy co będzie.
A specjalnie ją porządnie ubrałam, zresztą i tak było tylko koło -5. D*** blada, cały plan na przyszły tydzień się rypnął, bo jutro zamiast do żłobka, musimy iść do lekarza i pewno cały tydzień w domu zostanie...a już tak dobrze było z brakiem przeziębień:-( No nic, może jakaś zmasowana kuracja syropowo witaminowa szybciej ją z przeziębienia wygrzebie i choć koniec tygodnia do żłobka pójdzie.
) i tylko bajzel większy zrobił, bo poodkurzał wokół porozwalanych zabawek, zamiast je po prostu sprzątnąć a do pełni szczęścia jeszcze mi kompa z otworzonym tłumaczeniem rozłączył, bo tak odkurzaczem szurał, żeby wszyscy na pewno widzieli, że tylko on w tym domu sprząta
W związku z tym atmosfera w domu napięta, ale na szczęście jutro co poniektórzy idą do pracy

A nawet na sanki żeśmy ostatnio nie chodzili,żeby się nie doprawił,bo lekki katar miał,a tu masz ci los
W końcu trzecia dawka nurofenu zadziałała i temperatura opadła,ale co się strachu najadłąm to moje.A w ogóle to tak dziwnie,w dzień miał troche gorączkę,później mu zeszło, wieczorem momentalnie się gorący i śpiący zrobił,położyłam go spac o 19,ale nocka i tak była do bani.Wczoraj rano już luz,biegal ,bawił się,w dzień 2,5 godziny spał
,a ok 17 znów zaczęło go brać i miał 39,6.Po czopku mu zeszło i po konsultacji z lekarzem pojechaliśmy do przychodni.I okazało się ,że zapalenie gardła i migdałków