Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Do środy mała w domu, w czwartek jak będzie ok, wędruje do żłoba...zanim się pozabijamy
Sorry, że tak lakonicznie ale Potwornicka mi urodziny wyprawia
To znaczy wyje rzewnie u nogi - mam nadzieję, że Sto lat, a nie "nienawidzę, Cię wyrodna matko"

Trzymam kciuki zeby pasozytow tez nie bylo

Raz jak wracalam w grudniu z nocki bylo -18 to tez mi palce zamarzaly

Myslalam ze nie bedzie za duzo chetnych
mala dalej kaszle, katar jakby mniejszy
Od jekiegos czsu w poniedzialki nie chce jej sie wieczoram spac. Wczoraj z popoludniowej drzemki wstala o 15 a zasnela o 22
Rano juz przed 8 sie obudzila, nie wiem co sie z nia dzieje

) ale w skrócie to droga mnie baaaardzo zaskoczyła

po pierwsze mała zrobila w samochodzie szybki odlot zaraz po wyjeździe (czyli 3.30) i wstała o 7.15
później sobie pogadała z tatusiem, obejrzała teletubisie, obudziła brata i tak koło 9 tej zaczęła marudzić, to sie tarzymalismy na male śniadanko i rozprostowanie nozek, no i w trakcie drugiej tury jazdy znowu poszła na spanko
ten mój niemobilny bachorek zachował sie w trakcie jazdy bombowo normalnie w szoku byłam
cichutko liczę, ze do Krakowa tak samo się zachowa i w drodze powrotnej tudzież;-) co do temperatur, to wyjeżdżając wczoraj mielismy w Olsztynie tylko -21
ale to nie koniec, na poziomie Warszawy było -uwaga ...-28

a już wjeżdżając do Wisly było cieplusio bo -12
hotel mnie się podobać (zaraz Wam wkleję ich stronkę i rzeczywiście jest tak fajnie jak na załączonym obrazku
) 
dzisiaj wieczorem zarezerwowalam sobie masażyk (mam nadzieję, ze mi podrzuca jakiegoś przystojnego masażystę

)

dzisiaj to się czuje jak mlody Bóg normalnie;-)
)