Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pozwalają wam dzieciaki obcinać paznokcie? U nas u rąk to jeszcze jako tako,ale u nóg...![]()

"Przyjeżdżaj szybko bo ja sobie z tym diabłem wcilony rady nie mogę dać, i że Maks wysmarował tv sudocremem"
mój nic nie mówi...i sprząta z dzieckiem![]()

dałam Mu Mukosolvan
Dawaj mu Stodal - jak pisała Izabelka, albo Drosetux - obydwa homeopatyczne. Może ten kaszel alergiczny?Tosika witamina C obowiazkowo i polecam tran
Pytałam lekarki co dawać osłonowo Oldzę, żeby nie zaraziła się od Mikusia, to pwiedziała, że dużo witaminy c, wapno... Tranu nigdy nie dawałam
młoda na przystrzyżenie a ja na farbowanie...na rudo :-))) zobaczymy co mi wyjdzie na tej głowie.
Za to Miki nie przekroczy progu i jest strzyzony przez m maszynką
Ja to mam za to problem ,bo mój nie chce pić tych osłonowych.Wcześniej mieliśmy lacidofil a kapsułkach to mu do mleczka wsypywałam,a teraz mam lacido baby i też mu wsypuję,ale on tego mleka później pić nie chce![]()

Kasiu, a nie myśleliście podstępem system obejść? Ja tak ze swoim porodem zrobiłam a w zeszłym roku z operacją siostry...należy udać się na wizytę prywatną do lekarza, który pracuje w wybranym szpitalu (czasem tych wizyt potrzeba kilka, zależnie jak się lekarz ceni) i wtedy szanse, że pacjenta weźmie na swój oddział i zoperuje poza kolejką znacząco rosną... A system chory rzeczywiście, jakim cudem mama z takim uszkodzeniem kolana ma do sierpnia biegać?
![]()
trudno, zdrowie ważniejsze, więc zaraz po świętach umawia się na termin. A co do biegania, to mojej mamie trzebaby odciąć chyba obie nogi, żeby nie biegała... Ten typ tak ma
poza tym ma poprosić o skierowanie na prześwietlenie płuc bo ten kaszel jest za często
to się wyżaliłam, napiszę jutro co i jak bo ja mam na 14 ta do pracy, więc tylko telefonicznie będe osiągalna
poza tym jak sobie przypomnę zeszłą zimę, gdzie codziennie byliśmy na spacerze, a Antoś był taki malutki i o wiele mniej chorował to do niego nie przemawia:-( zdrówka dla Tosi:-)
niby wie co do czego, ale za nic nie chce z tych przywilejów korzystac
poczekamy jeszcze troszkę i spróbujemy od nowa;-)

zmykam bo niedługo będzie trzeba szykowac się do pracy
zdrowia dla Wszystkich:-) miłego dnia
Mój młody wysmarował sudocremem kanapę
oczywiście stary pilnował
A jak siedzieli raz sami w domu to sodoma i gomora,a K tez bez sniadania cały dzien ,bo nie miał kiedy zjeść
Ciekawe jakim cudem my potrafimy zjeść, posprzątać, ugotować, poprać i dziećmi się zająć,dziwne nie?

Mój to mnie tylko wkurzyc ostatnio potrafi,nawet jak sie widzimy tylko wieczorami
,więc w ramach przerwy idę do koleżanek na kawę i coś słodkiego
Kasia to co,od najmłodszego do kieliszka przyzwyczajać? ;-)![]()