reklama
kasia - dobrze, że z Olgunią wszystko ok. U nas 2 dzień żłobka i..............katar. Nie jestem zbyt zdziwiona, bo tego się właśnie spodziewałam. Mam nadzieję, że skończy się tylko na tej przypadłości, chociaż i na gorszą wersję jestem już gotowa
Trzymajcie kciukasy!!!
kic - a widzisz??? To się Kubulek zabrał do roboty. Teraz to już poleci - nawet się nie obejrzysz, a będzie nawijał jak katarynka
haszi - Tosia to słodkie imię. Zawsze mi się bardzo podobało
Julia - męża do porządku przywołać należy
Z łokcia go!!! A co!
Co do Anglii dziewczyny kochane, to małe nieporozumienie się nam tutaj wkradło
Ja w Anglii już byłam - 2 tygodnie od 15 sierpnia do 28 sierpnia. Zostawiłam mężusia z dzieckiem (i dziadkami) i fiu.........poleciałam się szkolić. Oj fajne to było, nie powiem
Dlatego nie byłam w stanie dojechać na lipcowe spotkanie, czego okrutnie żałowałam. Tak więc wszystkie papierki dotyczące wyjazdu, to już tylko końcowe formalności - rozliczenia i takie tam inne

U nas pogoda również do bani, ale nie jest tragicznie. Poza tym dziecko w żłobku spisało się na medal - wycie rano było, a jakże, ale potem to już cud, miód i orzeszki - tak twierdzi Pani
Jadła, spała (bez smoczka, co jest możliwe tylko tam) i grzecznie się bawiła. Nasadziła co prawda kupsztyla w majciochy ale to prawdopodobnie dlatego, że założyłam jej bodziaka. Za dużo rozpinania, a grzmot szybki

Jutro mnie czeka intensywny dzionek, więc się grzecznie odmeldowuję i spadam
Dobrej nocki wszystkim!
kic - a widzisz??? To się Kubulek zabrał do roboty. Teraz to już poleci - nawet się nie obejrzysz, a będzie nawijał jak katarynka
haszi - Tosia to słodkie imię. Zawsze mi się bardzo podobało
Julia - męża do porządku przywołać należy
Co do Anglii dziewczyny kochane, to małe nieporozumienie się nam tutaj wkradło
U nas pogoda również do bani, ale nie jest tragicznie. Poza tym dziecko w żłobku spisało się na medal - wycie rano było, a jakże, ale potem to już cud, miód i orzeszki - tak twierdzi Pani
Jutro mnie czeka intensywny dzionek, więc się grzecznie odmeldowuję i spadam
Dobrej nocki wszystkim!
Co do Anglii dziewczyny kochane, to małe nieporozumienie się nam tutaj wkradłoJa w Anglii już byłam - 2 tygodnie od 15 sierpnia do 28 sierpnia. Zostawiłam mężusia z dzieckiem (i dziadkami) i fiu.........poleciałam się szkolić. Oj fajne to było, nie powiem
Dlatego nie byłam w stanie dojechać na lipcowe spotkanie, czego okrutnie żałowałam. Tak więc wszystkie papierki dotyczące wyjazdu, to już tylko końcowe formalności - rozliczenia i takie tam inne
![]()
No własnie tak to rozumiałam ale dziewczyny pisały o przyszłości, więc myślę, hmmm pewnie cos źle pokojarzyłam
Trzymam kciuki, żeby tylko na katarze sie skończyło
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Witam trochę znikła, bo się pogoda zrobiła i buszowałyśmy na spacerach, ale dziś znów padało 
Haszi śliczne imię wybraliście dla maleńkiej i oby z pępuszkiem wszystko dobrze było
Chorowitkom zdrówka, i trzymamy kciuki oby inne dziaciaczki były zdrowe, co przy tej pogodznie będzie nie lada wyczynem
Jakby któraś chciała to w Biedronce są śliczne nakładki na sedes z Myszką Mini z Księżniczkami i jakieś chłopięce też są, i podstawki (taki jakby schodek) do postawienia przy zlewie żeby maluch sięgnął sobie do zlewu.
Ja jak zdążę , bo czekam na wypłatę to pewnie tą nakładkę kupimy razem z Wikuśką, moze wtedy coś załapie z tym sikaniem

Haszi śliczne imię wybraliście dla maleńkiej i oby z pępuszkiem wszystko dobrze było

Chorowitkom zdrówka, i trzymamy kciuki oby inne dziaciaczki były zdrowe, co przy tej pogodznie będzie nie lada wyczynem

Jakby któraś chciała to w Biedronce są śliczne nakładki na sedes z Myszką Mini z Księżniczkami i jakieś chłopięce też są, i podstawki (taki jakby schodek) do postawienia przy zlewie żeby maluch sięgnął sobie do zlewu.

Ja jak zdążę , bo czekam na wypłatę to pewnie tą nakładkę kupimy razem z Wikuśką, moze wtedy coś załapie z tym sikaniem

Hej!
No ja właśnie też myslałam,ze ten Magdzikowy wyjazd to już sie odbył, ale w końcu zgłupiałam jak dziewczyny zaczęły pisac o przyszłym lecie
.
Julia ja jestem tego zdanie co dziewczyny,więc sie nie będę powtarzać.Nagadaj tylko porządnie m i się kobieto oszczędzaj.Jak mu raz czy drugi nie zrobisz obiadu,nie posprzatasz i nie wypierzesz to może cos dotrze,a ty odpoczywaj.Trzymaj sie dzielnie kochana!
Kate jak się młody zbiera na samo hasło,ze idziecie do dzieci,to chyba mu sie podobało
Bedzie dobrze zobaczysz.A powiedz jeszcze raz,bo juz zapomniałam,Antek idzie na cały dzien od października czy tylko na kilka godzin?
My własnie ostatnio z nakładką na kibelek urzędujemy,a nocnik poszedł w odstawkę
Tyle tylko,ze w żłobku nie chce siadac na inna i codziennie bierze swoja z domu.A i tak siada tylko rano i przy wyjściu z K,bo tak to mu pieluchę baby zakładają,chociaż wczoraj miał dwie pary mokrych majteczek to może chwilę bez pieluchy pochodził,ale co z tego jak albo nie powiedział,że chce siusiu,albo baby nie zwróciły uwagi,ze młody mówi
A on jak powie to musi być szybka akcja.
A wstaliśmy dzisiaj o 4.40

oczywiście poleżeliśmy do 6 ,ale młody już nie zasnął
No ja właśnie też myslałam,ze ten Magdzikowy wyjazd to już sie odbył, ale w końcu zgłupiałam jak dziewczyny zaczęły pisac o przyszłym lecie

Julia ja jestem tego zdanie co dziewczyny,więc sie nie będę powtarzać.Nagadaj tylko porządnie m i się kobieto oszczędzaj.Jak mu raz czy drugi nie zrobisz obiadu,nie posprzatasz i nie wypierzesz to może cos dotrze,a ty odpoczywaj.Trzymaj sie dzielnie kochana!
Kate jak się młody zbiera na samo hasło,ze idziecie do dzieci,to chyba mu sie podobało

My własnie ostatnio z nakładką na kibelek urzędujemy,a nocnik poszedł w odstawkę

A wstaliśmy dzisiaj o 4.40

survivor26
Mamy lipcowe'08
Hej, u nas zapanowała błoga cisza, bo R z Flo poszli na pół dnia do mojej siostry....i dzięki bogu, bo byłam o krok od sprawienia pierwszego lania mojemu dziecku:-( Jest niesamowicie nieznośna, żadne formy zabawy i innych rozrywek jej nie satysfakcjonują, wczoraj miotnęła talerzem z obiadem przez pół kuchni, a potem z premedytacją patrząc mi prost w oczy wylała na podłogę świeżo napełniony nocnik....normalnie wymiękam, nie mam sposobu, żeby do niej dotrzeć
Czasem da się zająć na chwilę pakowaniem do remontu, ale i to jej się po 10 minutach nudzi - nie wiem, jakiś poprawczak...albo psychiatryk dla matki?
Madzia, może powinnaś pogadać z babkami w przedszkolu w kwestii wysadzania małego? bo chyba rzeczywiście nieco olewają sprawę...ja rozumiem, że ciężko dopilnować, że dużo dzieci, no ale w końcu na tym ich praca też polega, nie?
Kasia, no to super, że Olga się nie rozchorowała;-) Magdzik, Wam życzymy tego samego
Ale to chyba neistety norma, że dzieciaki od zarazków żłobowych odwykają i po powrocie muszę odchorować
No i kurczę rodzinę wygoniłam, a teraz nie mam co robić
Do remontu wszystko spakowane, zacząć i tak możemy dopiero w poniedziałek, bo przy wyjącym potworze nie da rady...jakoś nieswojo się czuję

Madzia, może powinnaś pogadać z babkami w przedszkolu w kwestii wysadzania małego? bo chyba rzeczywiście nieco olewają sprawę...ja rozumiem, że ciężko dopilnować, że dużo dzieci, no ale w końcu na tym ich praca też polega, nie?
Kasia, no to super, że Olga się nie rozchorowała;-) Magdzik, Wam życzymy tego samego

No i kurczę rodzinę wygoniłam, a teraz nie mam co robić

Witam,
Kasia ja niebardzo bo dzis ide do pracy na noc
, ale jeszcze sobota na noc i 3 dni wolne wiec jest spoko.
Madzia Survi ma racje, pogadaj z tymi babkami, tyle kasy placisz to chyba powinny sie ustosunkowac do Twoich wymagan
Survi a Flo juz zdrowa?
Magdzik jedna zaczela ze jedziesz i ja tez tak myslalam. Nie dotyczalam
Trzymam kciuki zeby Julka nie zachorowala
A mi wczoraj wyskoczyla opryszczka
Zaczelam ja smarowac i rano obudzilam sie z opuchnieta warga
Moja siostra poszla wczoraj do szpitala ok 14. Ok 20 powiedzieli jej ze bedzie czekac do 22 bo lekarz jest przy porodzie
Ale przyszla jakas lekarka i dala jej tabletke ok 20.30 i czekala. Lekarka powiedziala ze jak nie bedzie akcji to da jej tabletke o 2 w nocy. Jeszcze nie urodzila, ale ma skurcze, czekamy. Myslalam ze przysla mi zdjecia malego a tu nic.:-(Zazdroszcze moim siostra, ktore sa tam u Justyny
Ja dopiero lece za miesiac
Kasia ja niebardzo bo dzis ide do pracy na noc

Madzia Survi ma racje, pogadaj z tymi babkami, tyle kasy placisz to chyba powinny sie ustosunkowac do Twoich wymagan

Survi a Flo juz zdrowa?
Magdzik jedna zaczela ze jedziesz i ja tez tak myslalam. Nie dotyczalam

A mi wczoraj wyskoczyla opryszczka

Moja siostra poszla wczoraj do szpitala ok 14. Ok 20 powiedzieli jej ze bedzie czekac do 22 bo lekarz jest przy porodzie

Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Hej, niech już wyłazi to słońce bo zimno i pranie nie schnie 
Kasiu ja się cieszę że piątek, bo mam 2 dni wolnego od przedszkola

Dorka to trzymam kciuki żeby siostra jak najszybciej urodziła
Madziu dziewczyny dobrze piszą z tym wysadzaniem w przedszkolu, tym bardziej że Maciuś już łapie o co w tym chodzi, szkoda tego zmarnować

Kasiu ja się cieszę że piątek, bo mam 2 dni wolnego od przedszkola

Dorka to trzymam kciuki żeby siostra jak najszybciej urodziła

Madziu dziewczyny dobrze piszą z tym wysadzaniem w przedszkolu, tym bardziej że Maciuś już łapie o co w tym chodzi, szkoda tego zmarnować

reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Hej, niech już wyłazi to słońce bo zimno i pranie nie schnie
Kasiu ja się cieszę że piątek, bo mam 2 dni wolnego od przedszkola![]()
Ja wręcz przeciwnie....czekam na poniedziałek